Tudom,zseni vagyok,csak bedobnak egy matracot es finoman haza lehet kocogni.
Otthon nehezebb,de egy ponyva es 4 ember siman be tud vinni.
Lattam az ukri haboruban,mindket fel igy visz sebesultet.
Ja,es tramadolor a jo cucc.
En egy ora alatt sasszeztam az sztk-ig,amint bevettem csak vigyorogtam.Pedig olyan volt mintha aram cikazna a terdig es vissza.
Felújított lakás, előző tulaj csinálta, kb 2 max 3éve. Ennyit bírt. A családiban nekünk dunaferres van, az kb 3x nehezebb, már kb 20évesek, azokkal nem lesz ilyen baj.
Most keresgéltem, alu lesz helyette, természetesen a bekötési pontok nem jók. Kisebbet próbálok venni és hátha el lehet csalni valahogy azt a 2-2cm-t.
csak 3 távhősöm van és mindegyiknél az eredeti békebeli 40 éves aluradiátorok vannak. Van amelyik kifogástalan esztétikai állapotban van van amelyik kapott egy festést (kezeit széttáró) Mifelénk úgy szokás, hogy a távhő üzemeltető minden fűtésszezon végén leengedi az összes lépcsőházból a fűtővizet és fűtésszezon kezdetekor feltölti a rendszert(kezeit széttáró) Mondjuk ezt nem tudom mire jó(szemeit körbeforgató) nekem itthon 1 lapradiátorom volt 10 évet sem bírt ki elrohadt tulajdonképen kilyukadt az alja és elfolyt belőle a víz kb. 2 perc alatt. Még szerencse, hogy a fűtőkör legmagasabb pontján történt, különben az egész rendszer elfosta volna magát kb. 100 liter vízzel. Mondjuk nálam azért sem lenne lehetséges mert alapvetően padlófűtésem van az 1 radiátort utólag a volt tulaj rakatta be kiegészítő fűtésként a gyerekszobába. (kezeit széttáró) Szóval kérdésedre nem tudom a választ mert nálam a radiátorok a panelekben mind az eredeti. Így nem tudom mit ír elő a jogszabály. Jártam már olyan lakásban, ahol acél lapradiátorra volt kicserélve a gyári alu(kezeit széttáró) A véleményem ezzel kapcsolatban annyi, hogy míg a 40-50 éves aluradiátorok kifogástalanul működnek a "modern" acél lapradiátorok sokkal hamarabb elhányják magukat. Szerintem ha tudsz ilyet szerezni bontásból kb. ingyen érdemesebb lenne olyat visszarakatni aluból(meghajlós)
Otthon nehezebb,de egy ponyva es 4 ember siman be tud vinni.
Lattam az ukri haboruban,mindket fel igy visz sebesultet.
En egy ora alatt sasszeztam az sztk-ig,amint bevettem csak vigyorogtam.Pedig olyan volt mintha aram cikazna a terdig es vissza.
https://www.youtube.com/shorts...
Mert magyar 😂
😄
Vagy fekszel?
Most keresgéltem, alu lesz helyette, természetesen a bekötési pontok nem jók. Kisebbet próbálok venni és hátha el lehet csalni valahogy azt a 2-2cm-t.
melyik lemez tudja ugyanezt?