Pipi, távhős panelba milyen radiátort szoktál tenni ? Van oda rendelet hogy csak alut szabad ? Elpukkant egy lemezradiátor és a távhős okoskodil hogy nem szabad ilyet tenni de leírva nincs sehol hogy nem szabad.
Mondjuk elég szomorú lehet, hogy csak akkor teszi szét a lábát neked(gondolkodós) Minden esetre a 3 gyerek is megsüvegelendő(meghajlós) Szerencsére te meg sanya nem csak az adótokkal támogattok engem, hanem javítjátok a statisztikámat is meg iniét is. 1-1 gyereknél fogy a magyar de ti ketten hoztatok + 10-et 😅 Még pont belefér zotya meg kéri akiknek nincs gyerek szóval nekünk kihoztátok az átlag számot mert el lehet könyvelni, hogy mindenkinek van kettő csak ti nevelitek fel meg fizetitek a velejárókat, köszönjük(fetrengős)
aztaqrva(fejét fogó) Nem tudtál csomót kötni a cerkára? Azért amikor útban volt a 3-ik csak elgondolkoztam volna a herélés lehetőségén most mennyivel nyugodtabban élnél 😅
tuti lesz pár csavar a következő években a napelem-villany kocsi téren
amire gyanítok hogy a hálózati pénzt be fogják szedni szóval csak az a pár forintos villany ár lesz "ingyen"
ha van eszük akkor meg havi elszámolás lesz minél gyorsabban, de előbb még beszerveznek pár százezer új napelem tulajt hogy pénz is rendesen jöjjön, ne csak csordogáljon
remélem csak a 2014-es rákötésűeknek szűnik meg a szaladó jövőre és bejön az én értelmezésem amit a törvény előír akkor még van 8,5 évem (óranézegetős) 8,5 év alatt meg akkora fejlesztések lesznek, hogy maradhatok szaladóban 😅
több az mint 4 lesz az 6 is
asszonyból volt legalább 4
egyik ismerősnek 7 gyereke van, a az utolsót már nem tervezték azt mondja pedig mindig seggbe ment a patron de valahogy csak átbújt 😂
mindig irigyeltük mert örökké nagy kannákkal tudott játszani mert vagy szoptatott a hölgy vagy terhes volt vagy éppen mind a kettő
4 gyereked van(fejét fogó) Jézus ereje(szemeit forgató) Már értem, hogy te mitől vagy ennyire megkeseredve(fetrengős)
Nos az állam adta, mi igénybe vettük és semmi lelkiismeret furdalásom nem volt 😅 Az én napelemem sosem fog megtérülni az állam számára, mert mióta nem fizetek villanyt adót sem fizetek utána 😅 Aztán állambácsi saját magának kereste a bajt amikor a nej autójába beledobott két és fél millert(gondolkodós) Így évente elesik 6 kiló áfájától és jövedékijétől meg mindenféle útdíjaktól. Az önkorik meg a parkolási bevételektől 😅 Szóval öngólt lőtt mert sem az áram adóját sem a benzin adóját nem kell megfizetni amit eddig fizettünk. És ez mind olyan beruházás ami neki a büdös életben nem térül meg 😅 De az egészben még is az a legszebb, hogy ezt mind a ti adótokból öntötte belénk(fetrengős) Mind a 4 millió munkavállalónak ezt nem tudom egyenként megköszönni(kezeit széttáró) De itt megragadnám az alkalmat és neked külön megköszönöm sanyám(meghajlós) Némi vigaszt nyújtson azért gondterhelt lelkednek, hogy a ti pénzetekbőlk ugyan de kizöldültünk 😅 Gréta is jól van és a bébifókák is a legnagyobb egészségnek örvendenek(fetrengős)
Na igen, ha kapok valamit az államtól támogatásként akkor azt tekinthetem ingyennek, de igazából nem az csak nekem, de másnak nem aki ezt kifizeti nekem, persze én örömködök hisz hasznom volt viszont cserébe leszarom azt a szegényt aki ezt kifizette nekem áfában, szja.ban és egy halom más adó formájában. Mi is igénybe vettünk amit adtak a 4 gyerek után, de a6 a 4 gyerek már jó ideje adózik a munkája után (a legkisebb a most kezdett egyetem mellett távmelóban bejelentve dolgozik igazából már vagy 3 éve a gimnázium alatt is) így az állam befektetése amíg valamelyik külföldre nem megy bejött, de akinél esély sincs, hogy a támogatáson az államnak hosszabb távon haszna legyen annak értelme sincs.
mostanában melegem van
24 fokon ordít a légkondi aztán még így se győzi elfűteni az összes napenergiát 12-13 óra felé már az akku fullon aztán tudna termelni akár 2800w is de a légkondinak csak 1000 kell
amire gyanítok hogy a hálózati pénzt be fogják szedni szóval csak az a pár forintos villany ár lesz "ingyen"
ha van eszük akkor meg havi elszámolás lesz minél gyorsabban, de előbb még beszerveznek pár százezer új napelem tulajt hogy pénz is rendesen jöjjön, ne csak csordogáljon
asszonyból volt legalább 4
egyik ismerősnek 7 gyereke van, a az utolsót már nem tervezték azt mondja pedig mindig seggbe ment a patron de valahogy csak átbújt 😂
mindig irigyeltük mert örökké nagy kannákkal tudott játszani mert vagy szoptatott a hölgy vagy terhes volt vagy éppen mind a kettő
Nos az állam adta, mi igénybe vettük és semmi lelkiismeret furdalásom nem volt 😅 Az én napelemem sosem fog megtérülni az állam számára, mert mióta nem fizetek villanyt adót sem fizetek utána 😅 Aztán állambácsi saját magának kereste a bajt amikor a nej autójába beledobott két és fél millert(gondolkodós) Így évente elesik 6 kiló áfájától és jövedékijétől meg mindenféle útdíjaktól. Az önkorik meg a parkolási bevételektől 😅 Szóval öngólt lőtt mert sem az áram adóját sem a benzin adóját nem kell megfizetni amit eddig fizettünk. És ez mind olyan beruházás ami neki a büdös életben nem térül meg 😅 De az egészben még is az a legszebb, hogy ezt mind a ti adótokból öntötte belénk(fetrengős) Mind a 4 millió munkavállalónak ezt nem tudom egyenként megköszönni(kezeit széttáró) De itt megragadnám az alkalmat és neked külön megköszönöm sanyám(meghajlós) Némi vigaszt nyújtson azért gondterhelt lelkednek, hogy a ti pénzetekbőlk ugyan de kizöldültünk 😅 Gréta is jól van és a bébifókák is a legnagyobb egészségnek örvendenek(fetrengős)
szóval ez nem az igazi, egy előnye van hogy ingyen fűt
legalábbis a pipi matematikájával számolva ingyenes
egy extra csendes a nappaliba
csak azok 500+ ezrek
ez a gree meg elég hangos
24 fokon ordít a légkondi aztán még így se győzi elfűteni az összes napenergiát 12-13 óra felé már az akku fullon aztán tudna termelni akár 2800w is de a légkondinak csak 1000 kell