Szerintem a jelenlegi választható felhozatalból nincs jó választás. Itt nem az a kérdés hogy mi lenne az országnak jó csak az a kérdés hogy melyik oldal kerül a húsos fazékhoz közelebb és ki tud meríteni a sűrűjéből.
Mi akik messze vagyunk a kondértól már csak maximum a kondér szaga marad. Vagy az sem
én már sok éve mondogatom hogy vannak urak meg a pórnép
és a pórnép sosem ugatott az urak felé, még akkor sem ha a feleségét becstelenítették meg
csak itt a rendszerváltás után kicsit elszaladt a ló és a pórnép azt gondolta hogy ő már nem is az aki volt, most meg szokatlan ha az urak beszopatják
ez egy több ezer éve működő rendszer, hol az izom és a kard parancsolt hol a pénz.....
de azért ezen még mindig meglepődik mindenki.......
Volt kollégám mesélte, dolgozott 5 évet a vasúton, azt röhögték műszakváltáskor ki a részegebb aki megy vagy aki jön. Mondta öt év kemény alkoholizmus bor & pálesz kombóval.
ez részben igaz is....na meg azért vettek vissza a dolgokból,mert mindenkinek van családja....és mindenkit érhet baleset.... és nem a cigány maffia üzent nekik....
de addig se csavargott meg kocsmázott mint most.....
igazándiból semmi változás, csak most teljesen ingyen kapja a pénzt, akkoriban meg néha dolgozni kellett érte....
án csak a vasutat tudom felhozni példának ott is 3 ember munkáját(amit MOST 3 ember csinál) 10 csinálta de pl ha leesett egy hó akkor a maradék 7 ment havat lapátolni váltót takarítani stbstb
és nem volt 3 órás késés 5 centi hó miatt
Erről csak annyit,hogy itt ebben a régi komcsi fészekben elhalálozott a polgármester(aki MSZP-s volt)most lesz majd választás februárban....és Thürmer Gyula is indul.... na kb.itt tartunk ebben az országban...meg volt elszámoltatás is
Főleg azok mondják akiknem akkor "munkahelyük" , és nem munkájuk volt! "Dolgoztunk" egy munkán 30-an! abból cca.: 20 dolgozott, a többi pedig oda járt! Nem is tetszett amikor mondtam!
csak annyit mondok hogy ha van egy jó ötlet akkor kell keresni mellé támogatókat(mert ha tényleg jó akkor támogatni is fognak) és meg kell valósítani
a drága jobbikod is amíg a szomszéd portán láncon volt nagyon csaholt meg feszegette a láncot, de miután odaengedték falatozni a nagy tál mellé igen jámbor jószág lett.....
Hát Fater szomorú de ez van, nem nagyon leszünk már Sámánhoz hasonló nép. Ezt a logót még anno a volt rep.mechanikusom Váczi Lajos rajzolta meg azt festette fel a mig 23-asok oldalára és lett a század logója.
Az voltam. Volt is hápogás mikor mondtam : Ennyi volt! Mindig azt hazudták: "ez a fejlettebb társadalom!" Ha ez , akkor miért mindig az aljánál is lejjebb kullogunk?! Halálos ellenségem lett a párttitkár mikor mondtam Neki: Van még max 5 évetek! Erre a kretén nép még vissza szavazgatta többször is !! ezeket a gyurcsány.féle pszichopatákat??!! Ezért írom nem egyszer: A népesség felének az IQ-ja alatta van a 100-nak! Hogy finoman mondjam.
öregek mindig ezt szokták mondani
de igazándiból a java része még mindig "jobban" élt mint most
igaz ocsmány nejlon ingben járkált meg nem mehetett nyugatra de volt pénze mindenre
Mi akik messze vagyunk a kondértól már csak maximum a kondér szaga marad. Vagy az sem
és a pórnép sosem ugatott az urak felé, még akkor sem ha a feleségét becstelenítették meg
csak itt a rendszerváltás után kicsit elszaladt a ló és a pórnép azt gondolta hogy ő már nem is az aki volt, most meg szokatlan ha az urak beszopatják
ez egy több ezer éve működő rendszer, hol az izom és a kard parancsolt hol a pénz.....
de azért ezen még mindig meglepődik mindenki.......
És akkor minden maradjon a régiben??!!
igazándiból semmi változás, csak most teljesen ingyen kapja a pénzt, akkoriban meg néha dolgozni kellett érte....
án csak a vasutat tudom felhozni példának ott is 3 ember munkáját(amit MOST 3 ember csinál) 10 csinálta de pl ha leesett egy hó akkor a maradék 7 ment havat lapátolni váltót takarítani stbstb
és nem volt 3 órás késés 5 centi hó miatt
Mint ezek a kretének pl:: http://rosszabbik.com/about/co...
a drága jobbikod is amíg a szomszéd portán láncon volt nagyon csaholt meg feszegette a láncot, de miután odaengedték falatozni a nagy tál mellé igen jámbor jószág lett.....
de igazándiból a java része még mindig "jobban" élt mint most
igaz ocsmány nejlon ingben járkált meg nem mehetett nyugatra de volt pénze mindenre