Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amíg nincs az hogy kivágják az embert és egy hétre blokkolják az ip-jét addig nem fog változni semmi.
Azt montad mész aludni...jó messze lehet az ágyad
A szintről meg csak annyit, hogy az "a" már foglalt, úgyhogy csak "b" lehettél
Köszönd azoknak, akik elkezdték bomlasztani: Clam (meg a 234 álneve), Oszi. Továbbá a_kupecnek, hiszen szándékosan adta alájuk a lovat, mert szegény annyit dolgozik már, hogy csak erre jut ideje! Akinek meg van rendes hivatása, az meg csak takarózik vele szerintük.

Részemről szíves elnézésedet kérem!
Én mondjuk örülnék neki, ha nem menne tönkre ez az oldal.
Jelenleg egy elmegyógyintézethez hasonlít az üzenőfal.
Kinek jó ez?
Le kellett menni a szintedre sajnos. Máshogy nem ment. Krisztián komádnál tetszett a sok nick változtatás, akkor most miért nem?!
Még szerencse, hogy hiteles vagy és magadról raksz fel képet és ez az ötletes nick
Maaaaaaaaargit,noooooormaaaaaliiiiiis?
Tisztelt SM!
Legalább azt az egy hsz-t tegyétek vissza amiben azt írta, hogy normális vagyok! Olyan ritkán hallok ilyesmit
nekem különösen azok tetszettek,ahol fiatal korom csúcsmodelljei szerepeltek.... amik most már öregecskének számítanak,de abban az időben csak hátratett kézzel mertük őket megnézni,nehogy véletlenül megkarcoljuk
Majd értesíts
Megint egyedül maradtál, Krisztián nélkül. Miért nem privátban nyal neked egyébként?!
Azt hittem, hogy sosem mondod ki
kösz a pozitív értékelést! én nem nagyon folyok bele az itteni vitákba,mert nem érdekel. viszont azt most is kijelentem ismeretlenül,hogy nagyon sok hasznos,érdekes és értékes galériát tettél fel motoros szempontból.nekem tetszettek.márpedig ez egy motoros oldal....és ezt akkor is tény,ha mondjuk engem elküldenél a halál faszára nem kell a dolgokat összemosni,oszt kész nekem ez a véleményem...
Túl a barátságon Clam főszereplésével!
Biztos drágák. Nem vitatom. De neked abból van a motorkerékpárod. Ez a szomorúbb.
Reméljük az SM meg teszi a dolgát ismét.
De téged ok nélkül tiltanak mindenhonnan!
Igazságtalan az élet veled.
Csípni a szúnyogok szoktak meg hát a... Tudjuk, hogy van motorkerékpárod. A polcon makettnek!
"KareszHonda
ha valaki tudja a címét, lepjük meg, nézzük meg hogy van :D
látszik, hogy egyszerűen nem élet az élet a társaságunk nélkül :D "

"KareszHonda
Szerintem szokj vissza a piára.. :D én védtem meg, nem ő engem :D
bár én se értem az elmebajait :D "

"Pocses
Estére ígérte a hormonzavaros pilot, hogy itt lesz, gondolom majd jól fikáz mindent és mindenkit, de mi meg jól letojjuk."

"Pocses
Neked tudnod kellene, hisz megvédett az oskolába. Ja ja könyörgött, hogy dobják ki, most meg visszajön állandóan, komoly bajai lehetnek a kis fitymaszűkületnek. "

"VR46N
Gondolom akkor ér véget a kezelése! Van olyan nap,amikor már sajnálom szegény kölköt. "

Látjuk mennyire nincs baja veled senkinek!
Neked nem sok mindennek lehet örülnöd. Egy dolognak esetleg. Az az egy pedig minden embernek jár. Még neked is.
Itt van Krisztián, akiért annyira rajongsz. Folytathatnátok privátban is, mert ennek nem itt van a helye.
Na most mindnek kötelet tettél a nyakára
Tudjuk Krisztián. Mindenki tudja. Ahogy azt is, hogy neked nem kell semmilyen dob a motorodra, mivel nincs is motorod. Nagyon úgy fest, hogy nem is lesz!
Örülnöd kéne, hogy van még olyan ember aki hisz benned és karakán egyenes embernek tart, mert az igazság az, hogy hazudsz mint a vízfolyás.Legyen igazad , Én egy semmirekellő link élősködő kupec vagyok, de már az ebből szerzett rutinból is felismerem a simliseket.
Nyugodj meg Clam. Nekem legalább foglalkozásom van, de neked még életed sincs! Azért mert semmit sem sikerült elérned és még "tanulsz" (állítólag), még nem kell haragudni a világra. Arról nem beszélve, hogy semmilyen motorral nem rendelkezel, mégis te vagy a valaki. Akinek pedig van motorja, az dobálózik a pénzével. Nem furcsa, hogy itt neked mindenki hülye (Oliver89, Pocses, VR46, KareszHonda, stb.) meg magamutogató, de mégis te vagy az anonim megmondó ember. Az nem beteges, amikor magaddal beszélgetsz az oldalon több néven regisztrálva. Személyiségzavar. Reméljük most is tiszavirág életű leszel az oldalon!
Ez kacsa.
Kezdődik. Pocses meg sehol nincs!