Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A németek valóban hülyék, mert ott is a politikusok hozzák a szakmaiatlan döntéseket
Ezt a MAVIR mondja. A nap ugyanis fix kiszámítható pályát jár be, a felhők országos szinten pedig gyakorlatilag semmit nem számítanak. Nagyon lassú a termelési ingadozás változása a kalkulálthoz képest, vagyis nem okoz szabályozási problémát egy országos felhő sem.
Nem mondom hogy nem kell hozzá tudás, és gyakorlás, de ki lehet fogni ilyen gumikat amik vizen jól tapadnak. MZ versenyeken használt Heidenau RSW pl ilyen volt. Leginkább csak a bátorságon múlt hogy mentél vizen, mert jól tapad, de ha megcsúszik akkor elveszíted az irányítást.
De a kocsimon a Michelin Pilot Sport tapadása sem romlik esőben, sőt igazából mintha egy lehelettel jobban is tapadna. Persze csak akkor amikor a taknyot már lemosta az útról.
Amúgy a ötlet úgy született hogy vágyakoztam egy kis gurulásra 😊 és ablak mögött szépen sütött a nap és a szobahőmérséklet 23 fok ................. fasza mondom ideális minden 😅 de azért dobtam egy tesztet biztonság kedvért
póló alsógatyába kimentem a erkélyre 😂 és meg állapodtam hogy még így is bírom 😋 sajnos a menetszéllel nem számoltam 😂 😂 😂 😂 de dacból már csak azért is tetem egy kört
Csak 50 felet 😆 amugy majd nem vissza fordultam én is hogy ez túl érősötlet volt 😐️ de nem tetetem 😅 és mennyivel jobban örültem mire haza értem 😂
Arra jártam 😉
Én pl. (mert biztosan érdekel) a hivatalos utakat, és az áthaladást leszámítva voltam a fővárosban az életemben mondjuk húsz alkalommal. Ebből öt, amióta a lányom ott él, az utolsó három évben.
Kezdődne elölről minden.
Először csak az kéne nekik, hogy embernek nevezd őket, aztán már olvasni is akarnának, azután meg Ladát vezetni és félkarú rablóval játszani, színesfémet lopni, öregezni, facebookozni.
Ez igaz, alattam és a vállalkozóként dolgozó ismerőseim alatt a gép (autó, szerszám) mindig- és mindig továbbtartott, mint az alkalmazott alatt.
Egyetértunk,nagyn ostobak,ezert is mondom minnel tobben minnel tobb idot toltsenek nalatok.
Annál jobb nekem,nincsenek itt.
Ja,most volt a naplóba a tyúkos botrány,az egyik pesti ide jön hogy tyúkot tartson a másik pesti meg feljelenti hogy hangos a tyúk.Tiszta ostobák ezek.
Mért szednem?
Nem voltam kutyával.
Helyieknek neztek ki a kutyások.
Isten mentsen,minnel tobb pesti megy oda annal boldogabb leszek.
Inkabb oda mint felém.
Hogy neked nem tetszik,az külön hab a tortán.
Az hát,jó lenne ha ezt el is híresztelnéd.
Remélem össze szedted utána a szart,a bunkó pestieknek az sem szokása.
Asszem ma lattam egy motorost,a BAH csomopont fele tempozott.
Kibaszott hideg volt ma.
Majd nem elfelejtet ide írni 😊 buzi aki ma nem motorozott 72,3 KM 😂 😂 😂 😂
Nem voltak biciklik.
Kutya porazon meg sok.
Nincs úszó plaza?
De fos hely.
Akkor mit lófrálsz a biciklisúton?
Balatonon pláza?Hogyan,úszó pláza?
Hát én nem az biztos
A setanyon?
Gyalog,nem engedtek be kocsival,pedig élnem ott a korzozast a Hastraval.
Me,nincs a balatonon plaza?