Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bár nem ide való de leírom: Nekem '85-ben elegem lett a bolsevistákból. Okádásig!! Utána a MIÉP-re majd utána a Jobbikra szavaztam!!!
De mindig szavaztam!!
Tök mind1 kire teszed a voksod, én mindig elvoltam és mondtam annak aki érdektelen volt, hogy tessék szépen elmenni mind1 kire teszed az X-et csak tedd! De már befe én is mert csak addig számítanak a porszemek míg kitöltöd azt az elrohadt papírt.
ne feledd hogy 45 óta kb mindig szopóágon vagyunk(meg azért előtte is nyálaztuk a cerka végét)
pl a jóvátátélünk a ruszkiknak annyi volt mint romániának, de az olaszok se fizettek sokkal többet csak több felé
most is a bevételünkből több megy el a törlesztésekre mint bármi másra
kb mint amikor 5 gyerek után fizetsz tartásdíjat akkor utána nem nagyon tudsz ugrálni, minden szart kölcsönre veszel mert egyben sosem tudod és emiatt még szarabb lesz a helyzeted
elő lehet itt húzni a multi kártyát is meg hogy adókedvezményes cégek vannak itt, de ezek vagy itt vannak vagy nincsenek, mert fizetni semmiképp se fognak többet(pl a levis simán összecuccolt kiskunhalason amikor többet kellett volna fizetni, 600 ember egyből ment a levesbe)
szóval én úgy gondolom-bár kicsit lehetne javítani a helyzeten- hogy alapvetően sosem fogunk menni semmire sem
Ezt az országot mindig is balfaszok "irányították"... rossz irányba már az I.világháborúban is belőlünk zabált fél Európa,csak mi éheztünk
Teljesen igazad van Zsolti. (Amúgy szép vasárnapot) Engem már csak az idegesít hogy még mindig mennyi birka van aki bólogatva jár a békemenetre. A többi már nem zavar mert tudom hogy ezt mi tettük lehetővé többek között én is azzal hogy nem mentem el szavazni.
Jó az kérem. Occsón dolgoztatnak ugye, privatizáltak mindent (tönkretettek, bezárták) ezért esszük amit termeltetnek velünk kiviszik újracsomagolják megvesszük, ja és ide hordják a szemetüket bálákban stb... (táncolós szmájli)
Ezt az országot csak elhagyni érdemes....röhej az egész. Én is mennék,ha fiatal lennék...egész Európában itt a legnagyobb az adó szinte,és a bérek meg szarok.Ja,és mindenért duplán fizetünk/adózunk...És kb.2millió dolgozó tart el 8millió gyereket,nyugdíjast meg ingyenélőt...A nyugdíjrendszer összeomlás előtt áll...ha reformot csinálnak valahol,az azt jelenti,hogy még szarabb lesz... A birkák meg tűrnek,de nem is igen csinál6nak mást...de amúgy egész jó itt Európa közepén!
ne feledd hogy egyrészt ott nem kell annyit szállítani másrészt meg ott nemigen van adó rajta
adó nélköl itt se lenne még 150 se
Jaj Fater +őrítő! Hát szépen megy mind az útalapba ezért ilyen kiválóak a flasztereink és nem kell futóműalkatrészt cserélni lépten nyomon...
"Rám jött a cifrafosás, 2Dollár alatt 1Gallon benzin "
Az USA-ban , és nem itthon!! Egy Gallon= 3,8 liter kerekítve!! Ez azt jelenti hogy ott most forintra átszámolva 1 liter 100 Huf - körül mozog OTT !
Ugyanennyi benzin itthon 3,8X 310= 1178 ??!! És itt nem jut elég az egészségügyre pl?? Csak nem el lopják, vagy idiótaságokra költik??
Megy az még lejebb is mert nagy a túlkínálat és a kici-occó piac sem nagy felvásárló már szerencse. Reggeltet.
Rám jött a cifrafosás, 2Dollár alatt 1Gallon benzin:)
Ez kb. felkérés keringőre Ma már tolta a fenekét a friss hóban...
Pff... Gina..., izé Gino...
Tudsz te ennél szellemesebb is lenni!
Estét. Kiváló csúszkálós flaszter van.
amíg fel nem robbantyyyyák ...
Tudom, de nem adtam neki! El sem hoztam.... ott van ahol volt.
Na ugye! Én tudom mi a L. A. és voltam is ott, de nem emlékeztem, hogy neked adtam volna!
"Meg van ám még L.A." - ezt írtad.
L.V. az más.... Adtam neked kulcstartót, amit onnan hoztam?
Hiba volt? Van még.....

Mit is mondtál.... ki is vagy teeee?
avastökű...
A vastökű.
Egy jó vas legább 5 centit jelent pluszban.
minek nyugdíj? a vasból élek de a rezet gyűjtöm öreg koromra
minél öregebb az ember annál többet kérnek a kismuffok szóval a vas nem lesz elég túl sokáig
A peca az jó dolog
Hirtelen eszembe jutott John Rambo ,amikor az 1. Részben elejtette a kis kocát
Azt készen ette, csak kicsit megmelegitette
Fogyasztásra alkalmas
Tik még számomoltok a nyugdíjjal?!

Viccesek vagytok.
ÁMEN