Körülbelül ennyit is vártam a szintedtől. Meg is kaptam.
Köszönöm! Nyugodtan maradj még, neked nem kell munkába menned reggel 6-kor (meg úgy általában semmikor) !
Jól fizet a kupászkodás!
Amire nem lehet egyszavas választ adni, arra sajnos nem tudok...
1. Láttam egy belinkelt képet (1 db) , amin bárki lehetett. (Mielőtt visszatámadnál ezzel kapcsolatban, felesleges lenne!)
2. Ócskázni? Nem tudom mire gondolsz pontosan? Ha a gúnyolódásodra (a nevemmel és a tetoválásaimmal) kapott reakciómra gondolsz, akkor IGEN!
Már előrébb vagyok, mint te. Bár nem teljesítettem teljes egészében az elvárásaidat, de legalább válaszoltam arra, amit kérdeztél.
Veled ellentétben. No, de mindegy.
További minden jót a másoknak való beszólogatásokhoz, megerőltető foglalkozás lehet!
Szövegértelmezési gondjaid vannak sajnos. A "hivatalos" profiloldaladon hol látható rólad egyetlen fotó is? A foglalkozásodat meg sem kérdezhetem, mivel a munkakerülés nem számít annak sajnos. Tehát mégsem hazudok, de te már megint terelsz. Arról nem beszélve, hogy én mindennap segítem a gyerekek életét, igyekszem jobbá tenni, amennyire lehet... De te szállj már magadba legalább, ha már a kérdésekre képtelen vagy egyértelmű, egyenes válaszokat adni.... !
Kiváncsi voltál a pacekomra, megmondtam hol tudod megnézni és persze egyből el is kezdtél ócskázni.... ez tény.
"Mivel az arcodat nem vállalva" sajnos nekem is fáj, de a fent említettek miatt amik valóban tények erre azt kell hogy mondjam, hogy HAZUDSZ
Mivel az arcodat nem vállalva, dobálózva a szavakkal, nem foglalkozva a (mások véleményével és/vagy képekkel alátámasztott) tényekkel fröcsögsz olyan dolgokról, amikben nem vagy igazán képben. Az elektro-motor kollégát például miért találod meg folyton a beszólásaiddal? Vagy éppen engem? Remélem azért vetted a fáradtságot és legalább rákattintottál a képre, amit csatoltam. Ha már a nickem gúnyolása előtt nem voltál hajlandó tájékozódni..
Hiába ismételgeted a jól megszokott klisé szövegedet, attól csak még szánalmasabb leszel kupász koma! Az a baj, hogy a tényekkel nehéz vitatkoznia még egy olyan tökéletes emberi lénynek, mint amilyenre te sikerültél... Csatoltam a tényt te szava hihetetlen senkiházi!
Önsajnáltatás???? A cseh kettőt nézed? Az etnikai hovatartozásom terén óriási luftot rúgtál, mint általában.
Pusztán csak olyan szempontból érdekes ez a vad füstölthúsozás, hogy a mailed "nemvagyoknáci" a nicked meg "maradjigaz"
Totális képzavar....ki érti ezt
Egy ilyennek magyarázhatod sajnos... Azért köszönöm! De vigyázz, mert most majd te leszel a langyos, hogy kiálltál mellettem. Így tereli a szót arról is, hogy őt sajnos tudjuk kihez fűzik érzelmi szálak. Nem is gyengék állítólag!
Köszönöm! Nyugodtan maradj még, neked nem kell munkába menned reggel 6-kor (meg úgy általában semmikor) !
Jól fizet a kupászkodás!