Tehátbvalami élő, ha csak a dédszüleinek a tojásai is kínából jöttek akkor kínai, egyébként miért fut? És mi elől? Vagy mi után? Csiga után nem kell futni. 😁
De akkor még mindig nem tudom hogy kínai telefonom van vagy amerikai… mert ugye kínai telefnokat itt nem is nagyon lehet kapni pàr kivételt leszàmítva.
A hol gyártották vitához én csak annyit tennék hozzá, hogy szerinzem rohadtul látszik, hogy egy márka valamely termékét melyik országban gyártják és ez nem csak a minőségellenőrzésen múlik hanem az alapanyag származásán is.
Melóztam egy kutyáért bár neked ez magas lehet, és szivesen kibasznék mindent amiben bármilyen kínai alátét is van , de még nem tehetem viszont hiába játszotok struccot szerencsére a globalisták nem ezt teszik és így hirtelen nacionalistákká lettek bár ehhez kellettek a kormányok is amelyek büntetik a nem otthon gyártottat és támogatják az otthon készültet, még valóban alig látszik, de pl. a sült arcú trump alatt elkezdődött ez a védővámokkal és támogatásokkal az eu kissé lemaradt, de már itt is elkezdődött a folyamat.
Ja. Van modell, amit usákoknál gyártanak, van, amit Kínában - ami kell abból Jurópának, azt inkább onnan hozzák, mintsem felépíteni itt is neki egy szalagot.
akkor pláne az.(kezeit széttáró) Amire már rá sem írják, hogy kínai az evidens, hogy az(meghajlós) Mostanság már a kínai gyártástól eltérőt kell csak kötelezően feltüntetni 😅
Tésanyi is nagyon eltűnt(gondolkodós) Gondolom elkezdte szelektálni kifelé a házból azokat a termékeket aminek valami kicsi köze is van kínához(kezeit széttáró) Persze nem egyformán lázadunk(fetrengős) Ha jól sejtem a terasz már tele van mert reggel érkezik a konténer 😅
Valószínű az esti filmnézés is elmarad 😂
Tésanyi is nagyon eltűnt(gondolkodós) Gondolom elkezdte szelektálni kifelé a házból azokat a termékeket aminek valami kicsi köze is van kínához(kezeit széttáró) Persze nem egyformán lázadunk(fetrengős) Ha jól sejtem a terasz már tele van mert reggel érkezik a konténer 😅
Valószínű az esti filmnézés is elmarad 😂