Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

feltöltik powerbankról usb kábelen-vel, nagy dolog
Itt van sok szám
Cilinder nélküli járművezető társaknak
https://www.vadhajtasok.hu/202...
aha fél milláért 24 karátos aranyból is csinálnak, persze tudom az nem olyan kemény 😅
Tudom, hogy szart nem ér a pénzünk de egy kompresszorba való dugattyúcsapszeg 500 ezer na álljunk már meg kiköszörülöm inkább gyémántból 😂
Gondolom, keményebb anyag, mint a haverod eszterga kése 😅 és 0,5 százados tűrése van.
voltunk egy cégél volt 7 kompresszor, ahogy fejlesztették a céget mindig vettek valami szart mellé
most vakargatják a fejüket hogy a 200 forintos villannyal mi legyen, mert ugye 7 kompresszor nem termel annyit mint új korában kettő
aztán amikor ilyen 50-70kw motorok pörögnek napi 12 órában kurva sok villany elmegy a picsába
venni nem tud újat mert geci drága, felújtani sem tud mert az is sok
használtan meg nem nagyon kapsz 40bar-os kompresszorokat, hiszen ezek már a múlt, mostanában 10bar+booster a divat
az nem(gondolkodós) Nekem most húz a fejem 😅
ha ezér zár be hüje. Vegyen kompresszort szaré-hugyé ne olyat aminek a felújítása 6 milla. 😆 Én is fűthetném a telephelyet 500 légköbmétert 2000 darab bojlerfűtőszállal 😅
Tornyot nem láttam, nem is éreztem, hogy berúgtam, de most fáj a fej tehát igen, tizenéve nem volt erre példa. 🙀
Igazából elég olcsók ezek az anyagok. És megfelelő szerszám sem drága hozzá. Amiket mondott árakat annyiből én már esztergát is vettem 😂
Mert kéreg edzett. Ezt a felső fél mm kemény kérget le kell köszörülni, vagy kilágyítani, és akkor már a sima HSS is viszi.
Ha ezt nem teszed, akkor CBN vagy gyámánt betétes esztergakéssel tudod csak megkezdeni.
Viszont ! Húzós volt az eiffel ? 😉
Most ébredve, B.U.É.K. 🍾 🍹 🍺
mert ennyiért is megveszik(nyugaton), és ha olcsóbb lenne akkor sem fogyna több
de mondhatnám a szelepet is ami 1,5-2 milla, és 4000óránként csere, legalábbis gépkönyv szerint, a magyar valóságban 15-20 ezer óra körül már annyira szar hogy harmadát se termeli a kompresszor akkor kezd agyalni a nép mit kellene tenni
csak amikor 6+ milla egy kompresszor felújtás akkor inkább bezár a cég mert sosem jön az ára vissza
A kerékcentírozóm tengelye vékony hydraulika szárból készült , az sem volt egyszerű , pedig csak egy nyalókaszár !
500 ezer??? szerintem mind1 😂
Szerintem az nem mindegy miből szuratod le ?! Széklábából , vagy előre felületkezelt spec anyagból ?! 🙃
na végre(kezeit széttáró) eddig is túlhajszoltad magad(szemeit körbeforgató) A maradék 20 éved az asszonyodé(meghajlós) Tartson el 😅
Majd néha kinézek hozzád pecázni akkor szólj oda neki, hogy aznap dupla adag ebéddel készüljön 😆
mi a faszom kerül fél millába egy dugó csapszegen? Be vagy baszva? Anyagárba leszúratok egyet a szomszéddal van esztergája(kezeit széttáró)
mai világba már lehet, hogy az sem kell(gondolkodós) Ahogy Hoffi is mondta: "a jövő pinája a segg" 😅
na mi tegnap főztünk pörit az óraszekrény mellett azt belekukkantottunk az oda-vissza mérő órába 😆 Szóval 1,5 év használat 1500 kw/h + termelés(meghajlós)
nos szerviz miatt továbbra se hiszem, hogy keresném(kezeit széttáró) Viszont nagyon dugnám(meghajlós) A riporter csajjal együtt(gondolkodós) Akár külön-külön is(kezeit széttáró)
Egyébként buék mindenkinek(meghajlós)
Boldog uj évet mindenkinek
Boldogabbat.....
😂😂😂😂😂😂
Különösen szép nők, csajok, lányok
én nem kívánok semmi boldogat, mert eddig mindig szarabb volt minden mint előző évben
úgy néz ki ez a dolog fordítva történik
szóval baszódjatok meg
😁 😁 😁

és mot már tuti jó lesz minden is 😉