aha fél milláért 24 karátos aranyból is csinálnak, persze tudom az nem olyan kemény 😅
Tudom, hogy szart nem ér a pénzünk de egy kompresszorba való dugattyúcsapszeg 500 ezer na álljunk már meg kiköszörülöm inkább gyémántból 😂
voltunk egy cégél volt 7 kompresszor, ahogy fejlesztették a céget mindig vettek valami szart mellé
most vakargatják a fejüket hogy a 200 forintos villannyal mi legyen, mert ugye 7 kompresszor nem termel annyit mint új korában kettő
aztán amikor ilyen 50-70kw motorok pörögnek napi 12 órában kurva sok villany elmegy a picsába
venni nem tud újat mert geci drága, felújtani sem tud mert az is sok
használtan meg nem nagyon kapsz 40bar-os kompresszorokat, hiszen ezek már a múlt, mostanában 10bar+booster a divat
ha ezér zár be hüje. Vegyen kompresszort szaré-hugyé ne olyat aminek a felújítása 6 milla. 😆 Én is fűthetném a telephelyet 500 légköbmétert 2000 darab bojlerfűtőszállal 😅
Mert kéreg edzett. Ezt a felső fél mm kemény kérget le kell köszörülni, vagy kilágyítani, és akkor már a sima HSS is viszi.
Ha ezt nem teszed, akkor CBN vagy gyámánt betétes esztergakéssel tudod csak megkezdeni.
mert ennyiért is megveszik(nyugaton), és ha olcsóbb lenne akkor sem fogyna több
de mondhatnám a szelepet is ami 1,5-2 milla, és 4000óránként csere, legalábbis gépkönyv szerint, a magyar valóságban 15-20 ezer óra körül már annyira szar hogy harmadát se termeli a kompresszor akkor kezd agyalni a nép mit kellene tenni
csak amikor 6+ milla egy kompresszor felújtás akkor inkább bezár a cég mert sosem jön az ára vissza
na végre(kezeit széttáró) eddig is túlhajszoltad magad(szemeit körbeforgató) A maradék 20 éved az asszonyodé(meghajlós) Tartson el 😅
Majd néha kinézek hozzád pecázni akkor szólj oda neki, hogy aznap dupla adag ebéddel készüljön 😆
na mi tegnap főztünk pörit az óraszekrény mellett azt belekukkantottunk az oda-vissza mérő órába 😆 Szóval 1,5 év használat 1500 kw/h + termelés(meghajlós)
nos szerviz miatt továbbra se hiszem, hogy keresném(kezeit széttáró) Viszont nagyon dugnám(meghajlós) A riporter csajjal együtt(gondolkodós) Akár külön-külön is(kezeit széttáró)
Egyébként buék mindenkinek(meghajlós)
én nem kívánok semmi boldogat, mert eddig mindig szarabb volt minden mint előző évben
úgy néz ki ez a dolog fordítva történik
szóval baszódjatok meg
😁 😁 😁
Cilinder nélküli járművezető társaknak
https://www.vadhajtasok.hu/202...
Tudom, hogy szart nem ér a pénzünk de egy kompresszorba való dugattyúcsapszeg 500 ezer na álljunk már meg kiköszörülöm inkább gyémántból 😂
most vakargatják a fejüket hogy a 200 forintos villannyal mi legyen, mert ugye 7 kompresszor nem termel annyit mint új korában kettő
aztán amikor ilyen 50-70kw motorok pörögnek napi 12 órában kurva sok villany elmegy a picsába
venni nem tud újat mert geci drága, felújtani sem tud mert az is sok
használtan meg nem nagyon kapsz 40bar-os kompresszorokat, hiszen ezek már a múlt, mostanában 10bar+booster a divat
Ha ezt nem teszed, akkor CBN vagy gyámánt betétes esztergakéssel tudod csak megkezdeni.
de mondhatnám a szelepet is ami 1,5-2 milla, és 4000óránként csere, legalábbis gépkönyv szerint, a magyar valóságban 15-20 ezer óra körül már annyira szar hogy harmadát se termeli a kompresszor akkor kezd agyalni a nép mit kellene tenni
csak amikor 6+ milla egy kompresszor felújtás akkor inkább bezár a cég mert sosem jön az ára vissza
Majd néha kinézek hozzád pecázni akkor szólj oda neki, hogy aznap dupla adag ebéddel készüljön 😆
Egyébként buék mindenkinek(meghajlós)
Különösen szép nők, csajok, lányok
úgy néz ki ez a dolog fordítva történik
szóval baszódjatok meg
😁 😁 😁
és mot már tuti jó lesz minden is 😉