Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

BÚÉK ! 😃
BUÉK!Remélem másnaposok vagytok.
Boldog újevet kívánok, minden motorostársamnak!
Viszont ! És mindenkinek is Boldog Újévet Kívánok ! 🙃
Na, akkor BUÉK, kérem.
mert ebből hétezerkilencszázkilencvenöten letiltottak minket és számunkra láthatatlanok
alkalmazottként csináltam, nekem minden mindegy mennyit kérnek érte
jövőre lesz idő pecázni mert megszűnt a nyugis állásom, januárban még papíron dolgozom utána jöhet a segély
Amugy meg motorszerviz,sok draga motorral,elobb kipergeti a motorokat ha nem tokoreszik a tomitessel.Szereljen ne baszakodjon ha van profi gyarto.En se allok neki fatipliket vagdosni meteres szalbol.
Értelek csak páran szerintem régebben ismerjük itt. Felőlem.agyonig védheted.
Fasze nem 10 ert es a tulaj is orul te meg tobbet tudsz pecazni kevesebb melobol.
Akkor az nem kicsi kompresszor lehet
Én azt látom CSAK, hogy ellenszélben dolgozik, és van egy olyan műhelye - a színektől függetlenül - amire rosszat nem lehet mondani, én legalábbis a képek alapján. Az öntömjénezés meg... amíg nem fáj, engem nem érdekel. Annyira biztos nem, hogy még baszogassam is érte.

Látod, engem nem érdekelt a tévéműsor, de nem baszogattam a szerkesztőséget, egyszerűen lemondtam a szerződést és vitték a szolgáltatást.
én kurva sok tömítést vágok a kompresszorokhoz, a gyári a minta aztán a gyerek ovodáskori ollójával csinálgatom
a gyári 20-80 ezer én meg megcsinálom 1-3 ezerből nagyságtól függően

amúgy kompersszorokhoz nagyon túlárazott minden. egy kibaszott dugattyú csapszeg 500 ezer a nagyjából hozzá hasonló traktor alaktrész 10-20 ezer, egyedi gyártású csapszeg nem volt 50 ezer
Nem kell ismerni, ezzel nincs minősitve. Páréves szakmai multtal nem.lehet hatalmas tapasztalat és szakértelem, max precizitás és,odafigyelés. De ahhozképest hogy szervizoldal csak öntömjénezés van.
Alapjábanvéve csak a zárttátétel szurt szemet a létrehozásától eltekintve.
De baze,vagy vegyen gyarit,vagy van egy csomo szaki aki ezt csinalja tobb evtizede.A vevo meg fizeti.En se allok neki.Igaz,mogyorodon ott az ember,20 percel elobb indulok meloba,regen olcsobb volt.De a bardiban minden jaratos japohoz van,helybe viszik.
a tömítés vágás az nagyon vicces volt, én 14 évesen különbet csináltam.. igaz füzet borítóból
Nem a topikról beszélek, a fórumról. Írni nem akarnak, olvasni meg megy amúgy is, a többségről beszélek.
A munkáját nem ismerem, így tőlem távol áll, hogy minősítsem.
Mi a fenének regisztrálni egy ilyen topicba? Annyira még nem hires neves világhirű szerelő hogy zárt topicja.legyen. Egy ügyes kezdőszintű, tőle sokkal komolyabbak.fordulnak meg itt szerényebben.
Mondjuk igen.
Szerintem nagyságrenddel többen vannak, akik nem regisztráltak, csak olvasnak.
Mondjuk ennyi ugyfellel remelem vagy talalt egy jo tomiteskeszitot,vagy megtanult tomitest vagni a muveszno,vagy lesz melle 4000 zabos ugyfel is.
Mondjuk annyi tasinak negyedevre osszejon olasz nyaralasok kozt.
Mármint mi
Annyira ideje sincs amennyi mindent csinálgat mellette
Ez csak a megnyilvulókra igaz.
8000 elégedett ügyfél
ha egy szerény 10 ezres munkadíjat számolunk ügyfelenként, akkor az 80 milla, vajon a nav ehhez mit szól?