Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Irónia 😁 csak kommunikálok 😂
Nálam is.
Az érdekes, mert én 18-ra vonultam, akkor lett 12 hónap, és amikor hogy ne menjen egyszerre két időszak el, nekem kellett 3 hónapot, azaz összesen 15 hónapot voltam, az utolsó hármat fizették olyan fel átlagbérrel, asszem olyan 6-7000 forint körül, plusz amit szereztem az írnoksággal.
Az őrszázaddal, nem az őrpótlással.
Budaörsön volt haverom, akkor forgatták ott a Kisváros vagy melyik filmet.
Aha...akkor igyekszem elsőre jól írni. 😁
Csak ha utólag szerkeszted
Most nézem ha idézőjelet használok akkor ez az értelmetlen marhaság létszik? Mindig csodálkoztam, hogy másoknál miért látom ezt, akkor megvan. 😁
Az egyik bátyám volt Taszáron valami lucs lámpás vagy ami egy csepelen volt és azzal világítottak leszálláskor a géoek elé vagy mi, Ő még 28 hónapot volt mert a normál 24-re 4-et rá kellett húzni az újak kiképzése miatt, én már szerencsére "csak" 18 hónapot voltam.
Mi a baj az őrőkkel ??????? 😂 😂 😂 😂 😂 le adtam 118 őrszolgálatot de amúgy "híradós" voltam 🤪
előre csak a kurvák kérik a pénzt 😁
Én értek ✋.....fizess.... 👍️
Kopaszként Budaőrsön valamelyik zászlóaljnál, gumiként kerültem be a parancsnokságra Bp.-re vételezős autóra, az már könnyű volt csak éertelmetlen elvesztegetett 1 év.
ezek szerint ott maradtál tovább szolgálónak, mert a mai napig még nem szereltél le(fetrengős) Milyen rangban vagy?
az "igen" gombbal (kezeit széttáró)
ki ért ehhez a youtube beállításokhoz?
ezt a szart hogy a faszba lehet eltüntetni, x időnként megállítja a lejátszást
Úúú,tényleg?
én meg puncsos voltam és kiengedtem egy tárat fullra
kurva gyorsan vége lett ám, dugni se tudtam ilyen gyorsan, pedig az abban az időben kb 3 előretolás volt
aztán mire kiganéztam az ak-t majd leszoptam magam, kint a virágoskertben forgattam a gázdugattyút a homokban hogy fényesedjen ki
na utána kihagytam ezeket a lehetőségeket
Ö... hol is voltál katona? Csak ha újraszületek, akkor kapálózzak, hogy ne oda kerüljek.
Hát... erre már nem emlékezem, arra emlékezem, hogy a katonai objektumokat, és általában a katonai objektumokat a KAtonai Építőipari Vállalat (?) javította vagy újította fel. Én róluk tényleg csak hallomásból tudtam, hogy léteznek.
És a Pécsi Uránbányászokat is a KAFÉV-hoz sorozták be , ők csak 6 hónapot voltak katonák !
A KAFÉV-hoz is a büntetetteket hozták , akik nem kaphattak fegyvert ,nem lehettek fegyveres szolgálatban , de katonának muszály volt lenniük ! Nagyatádról volt több már a futin végzett katonatársam is akiknek muszály volt a bünti után letölteni a sorkatonai szolgálatot ! 😉
Hát mi nem azok voltunk hanem mi pl. a postának ástunk földkábeleket, de más ezredek lakótelep építéseken voltak meg ilyenek, ezért adtak fizetést is.
De nálunk valódi sittesek voltak, bevonuláskor egy gyilkis melletti ágyra kerültem, 8 évet kapott és a bünti közben vonultatták be mert túlkoros lett volna mikor letelik a bünti, erőszaktevők, tolvajok meg ilyenek már egész elviselhetők voltak na meg a bányászok (valódi szénbányászok voltak iskola és nélkül és féktelenek) , azok külön körletet kaptak mi meg az első nap utasítás listát, hogy kell viselkedni ( még a siteseknek is) ha valamelyik megszólít és mit kell tenni ha elhangzik pár figyelmeztetés a részükről mint pl. a: mensz hátra! ........akkor szemlesütve kérdés nélkül hátra lépve ki kellett kerülni az útjukból......igazából egyszer sem hallottam, hogy bárki csak megpróbált volna még a sittesek sem belekötni vagy ellenállni bármelyik bányásznak ha mondjuk sorakozónál elvette valaki sapkáját, kifűzte az övét meg ilyenek.
a titkos katonai objektumokat a honvédség kijelölt építőipari alakulatai (KAFÉV) építették. A Wikiből másolva . Katonai Főépítési Vezetőség ! Nem zöld , hanem barna kertésznadrágunk volt gyakorlónak , mint akkor a raboknak !