Nem, ott a villanymotor a fogaskoszorun. Plusz volt egy suritett levegos tartaly, ami a hengerbe lokott egy adag levegot, kezdo lokest adni a fotengelyen, onnan mar vitte a villanymotor.
Az csak urbanlegend volt hogy harckocsi inditomotor. Az oroszok ugyan.korábban fejlesztették, de kimondottan személyautohoz.
Hideg zajos lassu nehéz autonak sikeredett, de legalább olcsobban.és hamar hozzá lehetett jutni anno.
Csak gondoltam jobb leírni a többi motorsásunk is telesen képbe legyen 😂 😂 😂
Mi is ugyan olyan szigorú kemény motorosok vagyunk mit a többiek csak nekünk kifinomult gasztró érzékünk van 😂 http://youtu.be/aTJVSkGI46c
Vájá vájá nem lesz jó 😲 gondolkodtam . Motoros fórum Pinkinek szerelő oldala van ,nekünk meg főző 🙄
Teljesen szét basszuk a férfi imázsunkat 😂 😂 😂
Amúgy minden nagyon finomak néz ki és gondolom az is 😋
A 2T Trabi, ha elejétől nálad van, és megvigyázod, város munkába járásra nincs jobb. A mostani autóm sem melegszik fel azon az úton. A Trabiért meg nem volt kár. Nekem egy rövid diffis volt, ha jó ütemben váltottál, kettesben nyikkant a gumi. És semmi tuning. Télen jól indult, nem kellett neki garázs, egyszerűen tudni kellett a korlátait és ennyi. Tudom, környezetszennyező, papír, lenézett, minden. De amire használtam, arra jó volt.
Akkor én is beszállok (kezeit széttáró)
Nos ebéd nuku(szemeit körbeforgató)
Helyette most végeztem a tervszerű megelőző karbantartással a 150 lityós hajdúnál 😅
kb egy rántásra indultak, egy méteren belül
Hideg zajos lassu nehéz autonak sikeredett, de legalább olcsobban.és hamar hozzá lehetett jutni anno.
nem tudom fut-e még, elég régi film még voltak matricák a hátsó rendszámon
Mi is ugyan olyan szigorú kemény motorosok vagyunk mit a többiek csak nekünk kifinomult gasztró érzékünk van 😂
http://youtu.be/aTJVSkGI46c
pl ezt a csajt ketten rakták meg a trabi csomagtartón, aztán bírta
Teljesen szét basszuk a férfi imázsunkat 😂 😂 😂
Amúgy minden nagyon finomak néz ki és gondolom az is 😋
Nos ebéd nuku(szemeit körbeforgató)
Helyette most végeztem a tervszerű megelőző karbantartással a 150 lityós hajdúnál 😅