Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zaporozecról egy kérdés jut eszembe , miért van az oldalán a 2 lyuk? Azt mondták, azért, mert ott dugja ki a szarvát az a marha, aki megveszi. 🙃 😊
Kondenzator? Soros gerjesztesu DC motornak? :)
kondenzátor nem volt(kezeit széttáró)
baján a t-55 tankok nem indultak csak húzásra, erre volt egy lövegtorony nélküli "bika"
kb egy rántásra indultak, egy méteren belül
Nem, ott a villanymotor a fogaskoszorun. Plusz volt egy suritett levegos tartaly, ami a hengerbe lokott egy adag levegot, kezdo lokest adni a fotengelyen, onnan mar vitte a villanymotor.
Az egy ezres boxer motor volt ha jól rémlik.
Az csak urbanlegend volt hogy harckocsi inditomotor. Az oroszok ugyan.korábban fejlesztették, de kimondottan személyautohoz.
Hideg zajos lassu nehéz autonak sikeredett, de legalább olcsobban.és hamar hozzá lehetett jutni anno.
ráadásul magyar, ape-993 a rendszáma, bérelhető kocsi volt
nem tudom fut-e még, elég régi film még voltak matricák a hátsó rendszámon
Na jó ebédhez szól a nóta
de hát ez egy kabriolett (meglepődős)
Az ám. 😊
Szép munka 😍
Csak gondoltam jobb leírni a többi motorsásunk is telesen képbe legyen 😂 😂 😂
Mi is ugyan olyan szigorú kemény motorosok vagyunk mit a többiek csak nekünk kifinomult gasztró érzékünk van 😂
http://youtu.be/aTJVSkGI46c
amúgy a trabi mindenre is jó
pl ezt a csajt ketten rakták meg a trabi csomagtartón, aztán bírta
Bánom is én milye van annak az ótvar picsának panika barátnőjével együtt. 😜
Vájá vájá nem lesz jó 😲 gondolkodtam . Motoros fórum Pinkinek szerelő oldala van ,nekünk meg főző 🙄
Teljesen szét basszuk a férfi imázsunkat 😂 😂 😂
Amúgy minden nagyon finomak néz ki és gondolom az is 😋
A 2T Trabi, ha elejétől nálad van, és megvigyázod, város munkába járásra nincs jobb. A mostani autóm sem melegszik fel azon az úton. A Trabiért meg nem volt kár. Nekem egy rövid diffis volt, ha jó ütemben váltottál, kettesben nyikkant a gumi. És semmi tuning. Télen jól indult, nem kellett neki garázs, egyszerűen tudni kellett a korlátait és ennyi. Tudom, környezetszennyező, papír, lenézett, minden. De amire használtam, arra jó volt.
Emmeg a májbomgóc leves. 😁
Tegnapi maradék.
Tucc élni gyerök. 😆 👌
Karban tartás fontos 😃 de miért nem kapsz ebédet??? Rendelj egy 52 pizzát és ed meg egyedül 😂😂😂
Jaj füstöltsajt így pontos
Akkor én is beszállok (kezeit széttáró)
Nos ebéd nuku(szemeit körbeforgató)
Helyette most végeztem a tervszerű megelőző karbantartással a 150 lityós hajdúnál 😅
Aktuálisnak tűnik 😂😂😂😂
Krumplisaláta füstölt rántotthusal 😃 rendeltem még házisültkruplit hozzá . Türelmetlenül várom hogy keszlegyen 😂