Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te beszélsz pazarlás nélküli életről 😂 A béjemvé amire úgy ki vagy nyúlva na az a pazarlás netovábja 😂 Át kellene már váltanod bringára(gondolkodós) Bár a fogyasztói társadalmon kívüli életnél egy bringa is lukszus(gondolkodós)
A magyar ellenessége volt kiakasztó leginkább. Az, hogy páváskodott az sokakban tényleg benne van. Enyém a legszebb, a legnagyobb, legdrágább, az ilyen emberek meg közben a leg fillérbaszóbbak. Csak nevetni tudok rajtuk, főleg ha még az életkörülményüket is látja az ember, és totál máshogyan él mint amit mutat. Szánalmas kis pontok az ilyenek.
Voltak nézeteltérések, én nem bántottam nagyon. Csak megjegyeztem egyszer, hogy ő még csak félkész. A polgárosodás fele, "a pénz" már megtörtént vele. Csak még nem tanulta meg méltósággal, polgári módon megélni azt.
Még ezzel se lett volna gond, mert Magyarországon ez mindennapos, nagy itt a vonzalom a láthatósági jólét iránt (értsd: virítjuk a lóvét, ha szóba jön, hogy "milyen kanapét vettél?" nem azt mondjuk, hogy a bézs gombost, hanem hogy a "650 ezer forintost"), de alig jöttünk ki a szociból, még tanuljuk ezt.
Sajnos Nachtstern koma sem volt különb (csak annak gondolta magát) és szeretett kioktatni mindenkit. Nekem főképp ez baszta a csőröm, a többieknek meg inkább az, hogy nagyon jól értesült EU és nyugatbarát dumát is csomagolt mellé. Nem volt egy egyszerű eset.
A képesten van a hangsúly hiszen ahhoz képest amit a szoci biztosított a rohadt kapitalista imperialista féreg sokkal jobb körülményeket biztosít éa örülök, hogy a ma élőknek nem úgy kell mint régen. Amúgy az sem igaz, hogy ilyen melóra ninca helyi, öcsém ugye buszos és a többség német sofőr ugyanannyi bérért az igaz, hogy vannak kiváltságaik, de igazából ugyanazt csinálják ugyanannyiért, de ha többért és kevesebbet akkor se lenne semmi réazben az ő országuk másrészt ha a migrinek így is jó akkor nincs semmi gond.
Lehet hogy buzi.
Meg mitől.is lett volna. Az osztrákok leszarják, nem haverkodnak vele, a mozdonyban egyedül ücsörög ha meg nem dolgozik a hegyeket járja egyedül
😆 szerintem családja sincs
Akár bogyó 😆
Hat,nem volt egy tarsasagi tipus,foleg mert az aki nem ertett vele egyet mindenben az egy orbanista náci volt. 😂
Ez neked is megy
Jaja tudjuk,kovidba......
Mert biztos idegileg kifeszítettétek ! 😀
Mar senkit. Az emberunk, akit Magic WC cseszenek se szivesen hasznalna, mar kiiratkozott innen.
(Nachtstern neven futott)
mindig félreérted a dolgot.
nem lehetne az erdőben élni, de egy 1600as életmód se sikerülne ennyi emberrel
de végre el lehetne kezdeni a saját környezetünket kímélni, és a 100% újrahasznosítást minél előbb elérni
Hay ! Kit fogsz teleszarni Magic ?! 😆
Az mekkora egy gennyszar volt, hogy fosnám tele a kalapját. 😂
Áltatsd magad nyugodtan, de ugyanolyan tróger vagy egy átlagos pl. némethez képest, mint 40 éve... amit te most végzel, olyan munkát ő nem csinál, vagy csak 2x annyiért, mint te. Új kaminyont is csak azért rakott alád, hogy többet és jobban tudj neki dolgozni 😅
Látod, ez az idegenbe szakadt vasutasunk is mekkora úr lett, pedig ő nem is árja 😁 azért tud osztrákban ilyen "menő" melót csinálni, mert osztrákot kint már erre sem találnak 😂
Ezt kérdezd az itt is fórumozó kint élőktől, nyilván igyekeznek minél könnyebb életet élni hisz mi is azt tesszük, 40 éve még egyedül vagy max. 2-en pakoltuk a tüzépen a pótos ifa-t téglával, cementtel, szénnel bármivel, ma már mindenhol van targonca és fedett állás és nem kívánnám vissza azt az időt pedig az a szoci volt, inkább zsákmányoljanak kifele új kamionban ülve kényelmesen mint dideregjek becsípődött derékkal a fűtés és rugózás nélküli hulladékokban szabadon. 😁
Dolgoznak a fenét... max. dolgozGATnak... a kinti munka mennyiség és minőség messze nem olyan, mint nálunk. Kétkezi munkát csak bevándorlók végeznek, egy echte svábnak vagy osztráknak az alantas. Persze, ülnek az irodában, nézegetik a táblázatokat, művezetgetnek, igazgatnak 😁 persze 2-3x több lóvéért, mint amit a droidoknak adnak. Kizsákmányoló kapitalizmus, ehhez értenek.
Így van, alig várom, de sanszos, hogy azt már itthon nem érem meg. 🤔
Nem, nem akarok dolgozni csak jelenleg kénytelen vagyok mert sajnos rossz társaságba keveredtem. 🙄 Amiről írsz az sem igaz, hisz nyugaton is dolgoznak legfeljebb nem a kékgalléros hanem a fehér gallérost, de attól még az is meló. Ami a fejlődés következő állomása az az alapjövedelem ami előbb utóbb eljön.
Ok, de melyik halmazba szeretnél tartozni? A megmaradókéba igen kicsi az esély. 😉
Sokszor írtam, nekem semmi bajom azzal ha a családoddal az ókort válaaztod csak ne akard ezt másra erőltetni na meg nem beszélni kell hanem elkezdeni és jó példával elöljárni, és akkor most villamy, net, gáz kikapcs és elő a balta oszt irány az erdő. 😄
Ha jobban belegondolsz, a libsi demokrácia meg a szocializmus közt nem is nagy a különbség 😂
...persze csak elvben, mert a libsiknél mindenkinek mindenhez joga van - de néhányuknak több mindenhez 😁 a szociknál meg mindenki egyenlő, de Orvell óta tudjuk, vannak egyenlőbbek 😂
fater haverja hányszor emlegette hogy mlyen fasza volt a trabant, mert avval bárhol elment a csatorna parton, a suzuki meg azért párszor elakadt, főleg eleinte
Dehogy egy lépésre... a politikai elit már évszazadok óta megvalósította, igaz, egyelőre csak maguknak 😅