ott néztem
7000+7000+2500 lett volna
és tuti hogy nem veszem észre hogy 2 fajta hosszúságú motoros zár létezik
a csatlakozót meg 10000% hogy nem vettem volna észre csak ugyanígy amikor be kellett volna dugni
jó lesz ez, ha nem ma akkor jövőre 😂
úgy is olyan a zár is hogy minden csavarhúzó nyitja, mint a gyújtáskapcsolót is amiben még kormányzár sincs....
odaadtam az asszonynak hozz ilyet
aztán hozott két zárat
a jobbos az teljesen jó csak a motor foglalat a más de nem számít mert az eredeti jó
csak a fene se gondolta hogy ilyen eltérés van....
a balos zár az meg hosszabb azon nem volt motor arra trükközéssel lehet feltenni a meglévőt
na itt azért meg lehetett volna nézni egyforma-e de nem volt másik zár, szóval vagy ez vagy marad a gumipókos ajtórögzítés
neten láttam zárakat igaz itt is simán megrendelem a szart
de ott 7 ezer volt darabja plusz 2500 posta
na mindegy
ezek a szarból emelt vár aprócska kis kellemetlenségei 😂
nem volt más lehetőség, a balos zárt alig talált az ember, kotorászott kb 20 percet mire talált egyet
azt mondja jó állapotú f astra cucc nemigen van, darálják le kb mindet mert nincs értelme bontani
Egyrészt leírta hogy más a tartója és érzékeny a motor.Másrészt ha a foglalta változott az általában magával hozz azt is hogy más a láb kiosztás is,tehát azt ki kell sakkozni hogy melyik mi.
motorok jók, csak ismét ki kell berhelni, ha fele ekkora kezem lenne sokkal gyorsabban menne
plusz lehet 2-3x még le jókellene venni hogy be legyen állítva pontosan
Hat ja,ezt az izzadsag tortenetet is sajat tapasztalatod alapjan mondod,mert csak az az igazi. 😆
Az alhambraves a galaxy is fos. 😆
De csak mert valamelyik van neked,ami neked van az fos. 😆
a balos zár meg a felső része ugyanaz ellenben a központizár motor tartója másabb
ezen meg geci érzékeny a motor, 2 mm elmozdulás és már nem nyit-zár rendesen
úgy gondolom lemondok a központi zárról, úgy se zárom a kocsit
10ezer volt a 2 zár majdnem elvitt a szívinfarktus, ennyit nem költöttem az opelra vagy 3-4 éve összesen
amikor kicseréled a zárat, kb egy órás szopással nőgyógyászati technikákkal és nem megy a dugó a helyére.....
na az az igazi "széjjelbasz az ideg" érzés
A bútoros Zoli egy nagyon korrekt jófej srác, nem beszélve az öccséről. Örülök, hogy ismerhetem őket személyesen is. Első szóra segítenek ha baj van, nem is kérdeznek csak jönnek...
Emelem a rostélyom! 😇
Ha izzadtságszagot érzel akkor a sajátodat érzed.......Tudod,higiénia.Túlsúlyos embereknél erre fokozott figyelmet kell fordítani.
Értem,de továbbra sincs sharanom,de még ha lenne sem lenne mérvadó a véleményed.
Mondjuk az a felkegyelmu aki abba a kozkeletu szofordulatba koz bele hogy huzd ki a routert,mert madba nem tud..........Annak tenyleg csak az izomero a biztos. 😆
7000+7000+2500 lett volna
és tuti hogy nem veszem észre hogy 2 fajta hosszúságú motoros zár létezik
a csatlakozót meg 10000% hogy nem vettem volna észre csak ugyanígy amikor be kellett volna dugni
jó lesz ez, ha nem ma akkor jövőre 😂
úgy is olyan a zár is hogy minden csavarhúzó nyitja, mint a gyújtáskapcsolót is amiben még kormányzár sincs....
aztán hozott két zárat
a jobbos az teljesen jó csak a motor foglalat a más de nem számít mert az eredeti jó
csak a fene se gondolta hogy ilyen eltérés van....
a balos zár az meg hosszabb azon nem volt motor arra trükközéssel lehet feltenni a meglévőt
na itt azért meg lehetett volna nézni egyforma-e de nem volt másik zár, szóval vagy ez vagy marad a gumipókos ajtórögzítés
neten láttam zárakat igaz itt is simán megrendelem a szart
de ott 7 ezer volt darabja plusz 2500 posta
na mindegy
ezek a szarból emelt vár aprócska kis kellemetlenségei 😂
azt mondja jó állapotú f astra cucc nemigen van, darálják le kb mindet mert nincs értelme bontani
plusz lehet 2-3x még le jókellene venni hogy be legyen állítva pontosan
Az alhambraves a galaxy is fos. 😆
De csak mert valamelyik van neked,ami neked van az fos. 😆
ezen meg geci érzékeny a motor, 2 mm elmozdulás és már nem nyit-zár rendesen
úgy gondolom lemondok a központi zárról, úgy se zárom a kocsit
10ezer volt a 2 zár majdnem elvitt a szívinfarktus, ennyit nem költöttem az opelra vagy 3-4 éve összesen
na az az igazi "széjjelbasz az ideg" érzés
Emelem a rostélyom! 😇
Értem,de továbbra sincs sharanom,de még ha lenne sem lenne mérvadó a véleményed.
Az elozo kerdeshez mert egy fos,kulonosen a kaszni.
Inkább izomerő mint zsír.