Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mond meg az ininek(engem nem lát)szoktunk szétvágni ilyeneket,majd gondolok rá aztán kiszedem.
ott néztem
7000+7000+2500 lett volna
és tuti hogy nem veszem észre hogy 2 fajta hosszúságú motoros zár létezik
a csatlakozót meg 10000% hogy nem vettem volna észre csak ugyanígy amikor be kellett volna dugni
jó lesz ez, ha nem ma akkor jövőre 😂
úgy is olyan a zár is hogy minden csavarhúzó nyitja, mint a gyújtáskapcsolót is amiben még kormányzár sincs....
https://bontoplaza.hu/ ez a legjobb nem kell menni sehova.
odaadtam az asszonynak hozz ilyet
aztán hozott két zárat
a jobbos az teljesen jó csak a motor foglalat a más de nem számít mert az eredeti jó
csak a fene se gondolta hogy ilyen eltérés van....
a balos zár az meg hosszabb azon nem volt motor arra trükközéssel lehet feltenni a meglévőt
na itt azért meg lehetett volna nézni egyforma-e de nem volt másik zár, szóval vagy ez vagy marad a gumipókos ajtórögzítés
neten láttam zárakat igaz itt is simán megrendelem a szart
de ott 7 ezer volt darabja plusz 2500 posta
na mindegy
ezek a szarból emelt vár aprócska kis kellemetlenségei 😂
Szerinted miért más a foglalat? Azért banyek hogy ne tudd összedugni az eltérő lábkiosztást.
mér hozná magával? az ugyan az maradt.(kezeit széttáró)
hát ezt is kár volt 😆
me az egyik ovál a másik meg négyzet(fetrengős) Bontóba vissüik magunkkal a hibás darabot hasonlításra 😅
nem volt más lehetőség, a balos zárt alig talált az ember, kotorászott kb 20 percet mire talált egyet
azt mondja jó állapotú f astra cucc nemigen van, darálják le kb mindet mert nincs értelme bontani
Igy van,de spec ha nem tesz valamit ez csak hulladek,a masik lehetoseg hogy kiszedi es csereli az eladonal megfelelore.
Egyrészt leírta hogy más a tartója és érzékeny a motor.Másrészt ha a foglalta változott az általában magával hozz azt is hogy más a láb kiosztás is,tehát azt ki kell sakkozni hogy melyik mi.
motorok jók, csak ismét ki kell berhelni, ha fele ekkora kezem lenne sokkal gyorsabban menne
plusz lehet 2-3x még le jókellene venni hogy be legyen állítva pontosan
A csatlakozot is csereld.
Hat ja,ezt az izzadsag tortenetet is sajat tapasztalatod alapjan mondod,mert csak az az igazi. 😆
Az alhambraves a galaxy is fos. 😆
De csak mert valamelyik van neked,ami neked van az fos. 😆
a balos zár meg a felső része ugyanaz ellenben a központizár motor tartója másabb
ezen meg geci érzékeny a motor, 2 mm elmozdulás és már nem nyit-zár rendesen
úgy gondolom lemondok a központi zárról, úgy se zárom a kocsit
10ezer volt a 2 zár majdnem elvitt a szívinfarktus, ennyit nem költöttem az opelra vagy 3-4 éve összesen
Ugyanaz csak teljesen más. 😅
amikor kicseréled a zárat, kb egy órás szopással nőgyógyászati technikákkal és nem megy a dugó a helyére.....
na az az igazi "széjjelbasz az ideg" érzés
Nem mondtam hogy nem az.
A bútoros Zoli egy nagyon korrekt jófej srác, nem beszélve az öccséről. Örülök, hogy ismerhetem őket személyesen is. Első szóra segítenek ha baj van, nem is kérdeznek csak jönnek...
Emelem a rostélyom! 😇
Ha izzadtságszagot érzel akkor a sajátodat érzed.......Tudod,higiénia.Túlsúlyos embereknél erre fokozott figyelmet kell fordítani.
Értem,de továbbra sincs sharanom,de még ha lenne sem lenne mérvadó a véleményed.
Eleg izzadsagszagu ez a jelzes.
Az elozo kerdeshez mert egy fos,kulonosen a kaszni.
egyébként meg nem belekötöttem,csak jeleztem hogy olyat nem lehet csinálni.
És,miért nekem írod?nekem nincs sharanom
Nálad bármikor bármibe bele lehetne kötni.
Inkább izomerő mint zsír.
Mondjuk az a felkegyelmu aki abba a kozkeletu szofordulatba koz bele hogy huzd ki a routert,mert madba nem tud..........Annak tenyleg csak az izomero a biztos. 😆