Ott gondolom a hangfal miatt, ami szintén egy tekercs és a freki is más.
Ha egy másik, légmagos tekercset eléteszel (esetünkben a tekercsben hagyott hangszórókábel), akkor gyakorlatilag egy szűrőt képeztél ésl levágsz a hasznos frekvencia-tartományból.
Rosszul emléxel. (kezeit széttáró) 2 vasaló meg kb. 5 db hajszárító ment róla, terheltem a hálózatot próbaként, hogy bírja e a kiképzést. (kezeit széttáró)
A napelem miatt kikötöttem a bojlert az éjszakai áramból. Viszont a mosókonyhába 1 db dupla konektor volt amiről egy mosógép és egy szárítógép megy. Ehhez jött a napelem miatt egy 2 kw-os bojler(kezeit széttáró) Igazándiból elbírja a 3 eszköz egyidejű működését is, bár a 3 eszköz soha sem megy egyszerre, legfeljebb csak kettő(kezeit széttáró)
Nem is fogjuk. Emlékeim szerint valami kis teljesítményű akármi ment róla, nem a határokat feszegetve (ellentétben pl. 2500W-os fogyasztóval 3 x 1mm2 madzagon), ami megmagyarázhatta volna a dolgot.
Felmerült az indukció, mint olyan, de az egyik vitás fél rámutatott, hogy a fázis-nulla érpár egymás mellett fut, jóformán bifiláris tekercsként viselkedik a cucc, szóval nem ott lehet a kutya elásva.
Lehet, hogy valami szigetelési gond volt vagy valahol a sodrott réz meg volt törve és a lecsökkent keresztmetszetű ponton a nagy átmeneti ellenállás melegedést okozott... Rosseb tudja.
Vegyél egy normálisat és ne használd nagy terheléssel, ha fel van tekerve, ennyit tudok mondani :D
Nem is állítottam, hogy értek hozzá ezért kérdeztem(kezeit széttáró) Mamlasz meg laca megharagudott egymásra? De hát mind a ketten orvosférjek tulajdonképen kollégák 😅
pocsikám téged sem kérdez kutya se de valahogy te is bekapcsolódsz minden beszélgetésbe. Ez jól is van így vagy csak az dumáljon akit kérdeznek? De akkor ki szólaljon meg először 😅 A tyúk volt előbb vagy a tojás? A másik éned nekem is jobban tetszett amikor elégedetten kuporogtál a kis lakódba kajás fényképeket küldözgetve. Ez a mostani arrogánsra sikeredett(kezeit széttáró)
Mer nem értesz hozzá. Amugy nem vele hanem az okos orvosférjjel. Vele ellentétben én tanultam és alkalmazom a szakmát. De mivel a te hosszabbitód se érint azt is elengedtem.
kawával asszem ott különböztetek össze, hogy nem jutottatok dűlőre mitől olvadt majdnem le a feltekert hosszabbítóm(kezeit széttáró)
Nos a torzsalkodásotok miatt a mái napig nem tudom 😅
Hát van baj igen. Nem kérdezi senki, de jön és mindenkinek válaszol okoskodik mindkettő. Egymásra találtak rendesen.
Nem látják a jó dolgokat csak a rosszat a jóban is. Bogyóka is magát idegelte ki a szarásig erőltetett mantrájával...
Mindenkinek megvan a maga baja, bármelyikünk tudna mesélni a gondja-bajáról de kár folyton csak a savanyúcukor. :)
Egy szóval sem mondtam, hogy meg is adom(kezeit széttáró)
Én egy szegény ember vagyok, de olyan szegény még sosem voltam, hogy ígérni ne tudnék(meghajlós)
Ha egy másik, légmagos tekercset eléteszel (esetünkben a tekercsben hagyott hangszórókábel), akkor gyakorlatilag egy szűrőt képeztél ésl levágsz a hasznos frekvencia-tartományból.