Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ott gondolom a hangfal miatt, ami szintén egy tekercs és a freki is más.
Ha egy másik, légmagos tekercset eléteszel (esetünkben a tekercsben hagyott hangszórókábel), akkor gyakorlatilag egy szűrőt képeztél ésl levágsz a hasznos frekvencia-tartományból.
azért ott is van szépen amper ami mászkál a vezetékben
egy kis hoki 50w erősítő is már elég jól beizzítja a kocsi égőt
...pedig amikor hangosítottam, akkor a hosszú hangfalkábelt SOHA nem volt szabad tekercsben hagyni, mármint a felesleget.
Te bolond nem felismertél? Akkor olyfasz min1. :D
de még is te álcázod magad 😂
Bem József?
Rosszul emléxel. (kezeit széttáró) 2 vasaló meg kb. 5 db hajszárító ment róla, terheltem a hálózatot próbaként, hogy bírja e a kiképzést. (kezeit széttáró)
A napelem miatt kikötöttem a bojlert az éjszakai áramból. Viszont a mosókonyhába 1 db dupla konektor volt amiről egy mosógép és egy szárítógép megy. Ehhez jött a napelem miatt egy 2 kw-os bojler(kezeit széttáró) Igazándiból elbírja a 3 eszköz egyidejű működését is, bár a 3 eszköz soha sem megy egyszerre, legfeljebb csak kettő(kezeit széttáró)
A tiéd sem. Az enyém ne is változzon, nem én vagyok az elégedetlen.
A tojás volt előbb,csak hülye bem tudja
A fél fok fele(kezeit széttáró)
Nem is fogjuk. Emlékeim szerint valami kis teljesítményű akármi ment róla, nem a határokat feszegetve (ellentétben pl. 2500W-os fogyasztóval 3 x 1mm2 madzagon), ami megmagyarázhatta volna a dolgot.
Felmerült az indukció, mint olyan, de az egyik vitás fél rámutatott, hogy a fázis-nulla érpár egymás mellett fut, jóformán bifiláris tekercsként viselkedik a cucc, szóval nem ott lehet a kutya elásva.
Lehet, hogy valami szigetelési gond volt vagy valahol a sodrott réz meg volt törve és a lecsökkent keresztmetszetű ponton a nagy átmeneti ellenállás melegedést okozott... Rosseb tudja.

Vegyél egy normálisat és ne használd nagy terheléssel, ha fel van tekerve, ennyit tudok mondani :D
hát te sem vagy kevésbé az 😅
pocsikám ezen már túl vagyunk egy niknévvel az életed nem változik meg 😂
én nem anyáztam(kezeit széttáró)
Azt nem tudom.
Kollégák, ez jó 😅 ettől okos akkor mindkettő 😅
Nem is állítottam, hogy értek hozzá ezért kérdeztem(kezeit széttáró) Mamlasz meg laca megharagudott egymásra? De hát mind a ketten orvosférjek tulajdonképen kollégák 😅
Alakul, mingyá anyázás lesz megint 😅
Ki nem szar le? Olvassad figyelmesen az adatlapit ott láthatod a nick nevet. :)
pocsikám téged sem kérdez kutya se de valahogy te is bekapcsolódsz minden beszélgetésbe. Ez jól is van így vagy csak az dumáljon akit kérdeznek? De akkor ki szólaljon meg először 😅 A tyúk volt előbb vagy a tojás? A másik éned nekem is jobban tetszett amikor elégedetten kuporogtál a kis lakódba kajás fényképeket küldözgetve. Ez a mostani arrogánsra sikeredett(kezeit széttáró)
Egy OKJ-st amugy se vesz figyelembe a szakma, ugy hogy vele nem vitatkozhattam 🙂
Mer nem értesz hozzá. Amugy nem vele hanem az okos orvosférjjel. Vele ellentétben én tanultam és alkalmazom a szakmát. De mivel a te hosszabbitód se érint azt is elengedtem.
kawával asszem ott különböztetek össze, hogy nem jutottatok dűlőre mitől olvadt majdnem le a feltekert hosszabbítóm(kezeit széttáró)
Nos a torzsalkodásotok miatt a mái napig nem tudom 😅
Hát van baj igen. Nem kérdezi senki, de jön és mindenkinek válaszol okoskodik mindkettő. Egymásra találtak rendesen.
Nem látják a jó dolgokat csak a rosszat a jóban is. Bogyóka is magát idegelte ki a szarásig erőltetett mantrájával...
Mindenkinek megvan a maga baja, bármelyikünk tudna mesélni a gondja-bajáról de kár folyton csak a savanyúcukor. :)
Egy szóval sem mondtam, hogy meg is adom(kezeit széttáró)
Én egy szegény ember vagyok, de olyan szegény még sosem voltam, hogy ígérni ne tudnék(meghajlós)
Mind a kettő az(kezeit széttáró) ezek szerinted minek versenyeznek ezen hisz befutók 😅