De az csak a te képzeletedben létezik hogy egy router bele van dugva egy konektorba.szerintem rajtad kívül senki nem erőlteti azt oda bele.olyan helyre dugsz olyan dolgot ami nem oda való,ez sok mindent megmagyaráz
4,9-ért akciós a 7 éves kazal szar?
Nem nézegettem mostanság árakat de az rémlik, hogy utoljára a zsír új 1.0-ás vitarák 4 misiért mentek szalonból(gondolkodós)
Mondjuk lehet régebben, kovid hiszti előtt nézegettem 😆
Ha jól értelmezem akkor a vitara csere nem érdekel(gondolkodós)
Tulajdonkép én is csak jót akarok neked(kezeit széttáró) Lenne egy 31 éves szép bordó használhatatlan vitarád(kezeit széttáró)
Minek,én tudom hogy nem fér bele,meg nincs is értelme.Te vagy olyan hülye hogy ezt nem tudod vagy csak a zsír rárakódott az agyadra és fogalom zavarod van,vagy csak simán ostoba vagy
Tulajdonképp jót akartam, de már látom, nagy hiba volt ezt itt megosztani ☹️
...mert ki venné meg innen? Blődi, Pipi vagy Ini 😂 Vicc még elmegy, de az okoskodó faszságokra nem igazán vagyok kíváncsi.
Nem csak igénytelen vagy hanem még ostoba is.
Mint a fakockat a csillagba dugni. 😆
kezem befér a küszöbbe akkora a lyuk, és nem csak egy van rajta
Nem nézegettem mostanság árakat de az rémlik, hogy utoljára a zsír új 1.0-ás vitarák 4 misiért mentek szalonból(gondolkodós)
Mondjuk lehet régebben, kovid hiszti előtt nézegettem 😆
akciós termék mindig érdekel
de most egy 250 es robira sincs felesleges pénz
Tulajdonkép én is csak jót akarok neked(kezeit széttáró) Lenne egy 31 éves szép bordó használhatatlan vitarád(kezeit széttáró)
Húzd ki a konektorból a routert. 😆
...mert ki venné meg innen? Blődi, Pipi vagy Ini 😂 Vicc még elmegy, de az okoskodó faszságokra nem igazán vagyok kíváncsi.