Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja,es meg hozzatennem hogy a sharan egy fos. 😆
Érdekes egy marha vagy te.A saját hülyeségedet próbálod más gúnyolására felhasználni.
Nem csak igénytelen vagy hanem még ostoba is.
Persze,de a tuzoltonknak meg ez is sikerult.
Mint a fakockat a csillagba dugni. 😆
Ja,a bútoros most szembesült vele hogy a routert nem lehet beledugni a konektorba.Csak egy kicsit nehezen emészti a dolgot.
Elvagytok E. 😊
Ja.
En meg soha eletemben nem dugdostam routert sehova,de te tuti,mivel ismered hogy kell. 😆
Mondod ezt te,aki routereket dugdos a konektorbe.De nem baj,hülyék nélkül unatkoznánk.Te meg ma is tanultál valamit,a router nem való a konektorba.
Dehogynem,te olyan vagy. 😆
sógor amit vett én azért nem adtam volna 200 ezret sem
kezem befér a küszöbbe akkora a lyuk, és nem csak egy van rajta
alkudni akartam 4 millát 😂
De az csak a te képzeletedben létezik hogy egy router bele van dugva egy konektorba.szerintem rajtad kívül senki nem erőlteti azt oda bele.olyan helyre dugsz olyan dolgot ami nem oda való,ez sok mindent megmagyaráz
4,9-ért akciós a 7 éves kazal szar?
Nem nézegettem mostanság árakat de az rémlik, hogy utoljára a zsír új 1.0-ás vitarák 4 misiért mentek szalonból(gondolkodós)
Mondjuk lehet régebben, kovid hiszti előtt nézegettem 😆
én vinném csak nincs minől
akciós termék mindig érdekel
de most egy 250 es robira sincs felesleges pénz
Ha jól értelmezem akkor a vitara csere nem érdekel(gondolkodós)
Tulajdonkép én is csak jót akarok neked(kezeit széttáró) Lenne egy 31 éves szép bordó használhatatlan vitarád(kezeit széttáró)
Huhh,hat tudjuk hogy a profilod az ero nem az esz,igy kamatoztatnad,beleerolteted,utana mar ki is huzhatod. 😆
Minek,én tudom hogy nem fér bele,meg nincs is értelme.Te vagy olyan hülye hogy ezt nem tudod vagy csak a zsír rárakódott az agyadra és fogalom zavarod van,vagy csak simán ostoba vagy
Tűzoltó vagy,eröltesd,az a profilodba tartozik. 😆
Te hülye,a router bele se fér a konektorba.
Nem sikerült.
Húzd ki a konektorból a routert. 😆
Én is.
Tulajdonképp jót akartam, de már látom, nagy hiba volt ezt itt megosztani ☹️
...mert ki venné meg innen? Blődi, Pipi vagy Ini 😂 Vicc még elmegy, de az okoskodó faszságokra nem igazán vagyok kíváncsi.
Személyes adat-ról hallottál már? Én igyekszem minimalizálni a netes jelenlétet... persze ez manapság nehéz.
egyik videójánál amikor néztem vagy 50 beírás volt hogy kb lófasz se volt a jelentésben