Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most melyik?
tojjota
tojlyota
tollyota
tolylyota
tolyjota
😂
Tojota két JJ!
Kértem, mutasd meg, hol kezdtem ÉN személyeskedni bárkivel is.
Egyébként a kereső egy nagy szar. Na arra még alkalmas volt, hogy pocsecs lebuktassa magát de szar az egész sm kivitelezése. Minden újításnál elbasztak eddig még valamit régen a kereső funkció tökéletes volt. Csak azokat a hozzászólásokat dobta ki amiben a keresett szó megtalálható volt és kronológiai sorrendben. (kezeit széttáró)
ettől függetlenül próbálkozzál még hát ha(kezeit széttáró) Nekem elég ha az összefüggésről meggyőzöl nem is kell konkrét bizonyíték se (ujjával nemet mutató) engedékeny vagyok(meghajlós)
Szerintem te szívtál valamit? De,hogy keversz valakivel az tuti(kezeit széttáró) Mindentől függetlenül még most sem értem,hogy ez hogy jön ide? Elkezdtél személyeskedni, hogy én szarul írok, meg diszlexiás vagyok, meg a bánatos tököm 😅
Ehhez képest a száguldok haza a gyerekhez nekem nem adja ki a logikát(fetrengős)
Bár az a mondás is igaz,hogy logikát ott kell keresni ahol van(kezeit széttáró) Nos ezt alapul véve nálad nem kell keresni(fetrengős)
Írásképem most jó?
Sajnos zatonyra futottam a keresessel. A lenyege az volt, hogy szaguldozva mentel haza mindenkit leszarva es veszelyeztetve a gyerekhez, hogy a valamelyik meset meg elolvasd vagy megnezd vele, mert nem foglalkozol vele eleget, igy akartad kompenzalni a szuloi kotelessegeket.
tudom(meghajlós) Égetem mint a rongyot, ha már géprongyos fotelvirológus vagyok szerinte 😂
Kiváló. :)
keresd már ki baszod, ha már kitalálsz nyomorodban teljesen ide nem illő dolgokat 😂
Ne sértődj már meg frílac, hogy a viharba jön most ez egyébként ide? Ez mihez kapcsolódik, hogy én mindenkit leszarva száguldoztam haza a gyerekhez? Ha nem motorral akkor mi a faszommal száguldoztam? tojota hajesszel, vagy rönci maszterrel?(kérdőjeles)
Na mind1 is neked megbomlott az elméd(gondolkodós) Illetve megbomlott volna ha volna 😂
Különben kezdem értelmezni azt a zagyvaságot amit írsz és qrvára nem passzol sehová. Szóval melyik szülő lenne az aki nem rohanna haza a gyerekéhez mindenkit leszarva ha érné valami baj? Rólad mondjuk feltételezem a TE FAJTÁDRÓL(gondolkodó)
Te az írásképem most milyen?
Ugye, hogy nem megy az erto olvasas.
Irtam volna, hogy motorral?
Te se, mert az a motor részéről se tudás mit tud nyilegynesen koppon 😂
Hát jah, azért az nem egy etalon gép
Hat,az a lom dognehez 9-es szar ugy ahogy van,ertelme sincs probalni. 😂
Legalább volt értelme(gondolkodós) ti még soha az életben nem próbáltátok ki mit tud a motor csont koppon(fetrengős)
Ne má te is (fejét fogó) egyébként mi az az íráskép(kérdőjeles)
erre is arra is (kezeit széttáró) Minden autópályát végigjártam soxor(meghajlós) Volt, olyan amikor egy hétvége alatt beleszaladt 1200. Ez 99% ótópályán 😅
Bevett szokása(kezeit széttáró) Most ott tartunk,hogy valami gyerekhez száguldottam hazafelé(kezeit széttáró) Mondjuk mire megszületett a lurkó már nem volt motorom(gondolkodós)
Keresd ki mert így hülyén halok(kezeit széttáró) Ez most nem rémlik(kezeit széttáró)
Igazada van.tényleg nem válaszol.
Az ilyennek repülő való. Nyil egyenesen kurva nagyot gyorsul.
Cobra 11 tempója halálos. :D
Te nem motoroztál,csak ültél rajta és beleállt a görcs a jobbkezedbe. 😂
Diplomatával. :)
Az még mindig szar
Addig-addig mondod, míg kerítek időt megkeresni, ahol leírtad, hogy hogyan száguldoztál haza a gyerekhez, amúgy leszarva a többi közlekedőt, ha a szabályokat nem is besszük figyelembe.
És én nem írtam, hogy a motoroddal...