? milyen gyereket hagytam én magára 😅 A mondatod másik fele igaz lehet amíg motoroztam(fetrengős) Bár tök összefüggéstelen az egész 😆 Az tuti amíg motoroztam addig a megengedett jócskán túlhaladva száguldoztam, mert, hogy a motort arra használtam amire legyártották(fetrengős) Veletek ellentétben akik mosogatják a ház előtt meg fagyizni járnak vele gyök kettővel(fetrengős)
Írásképem?
Hát, kár, hogy ezt az a személy próbálja eladni rólam, aki a magára hagyott gyerekéhez a saját lelkiismeretétől vezérelve esténként a megengedettet jócskán meghaladva száguldozik hazafelé, közben leszarva a többieket.
És sajnos ez nem kitaláció mint azt te próbálod velem, ha ezt te írtad még évekkel ezelőtt.
Fickó száguld a szerpentinen lapról lapra és kiér egy hosszabb lejtőre aminek a végén visszafordító van, tolja mint állat már 200 fölött hasít mire megjelenik egy üzenet a műszerfalon: sajnálattal értesítjük, hogy fék előfizetése 5mp. múlva lejár, kérjük újítsa meg előfizetését és vegye újra igénybe remek szolgáltatásunkat!: https://telex.hu/tech/2022/08/...
Tulajdonképen a válasz sem ilyen egyszerű de én leírom neked, mert ha ismernéd a náci hivatalnokot akkor tudnád, hogy csak terelni fog(kezeit széttáró) Vagy egyszerűen csak nem válaszol mint nekem arra a feltett kérdésemre, hogy vállalkozó e saját alkalmazottakkal vagy egy középszerű hivatalnok(kezeit széttáró) Mert a maligán fok függvényében ez nála állandó változó tényező. 😂
Nos apósa házában lakik anyósával és a kutyával amit utál. Feleségével több mint 10 éve nem is nagyon beszélnek amiért még megtűrik az a közösen felvett hitel miatt van. Szóval amikor kifizetésre kerül az utolsó részlet onnantól ballaghat az 1 bőröndjével amivel odament. (kezeit széttáró) Ezek után nyilván nem az a kérdés, hogy odaadná e a feleségét a főnökének(ujjával nemet mutató) Hanem az, ha megtudná az asszonya, hogy adódott egy ilyen lehetőség vissza tudná e tartani 😂
Na jó volt most az írásképem frílac? (kérdőjeles)
De mégis így van.vagy azt mondja a főnököd hogy ha nem dughatja meg a feleséged akkor ki vagy rúgva,vinnéd a feleséged mert hát mégis csak onnan akarsz nyugdíjba menni .
szóval akik nem estek át rajta azok szopkodják a faszt a leghitványabbtól is(gondolkodós) Kína ezért van bajba ott lezártak mindent meg mindenkit azt ott még az omikron is tarol. Szépen át kell ezen esni mindenkinek mindenféle ótások nélkül azt nincs itt semmi baj(kezeit széttáró)
most kezdek egész durvákat hallani az ismeretségi körömben az oltottakról, de azt már le se merem írni, mert akkor én vagyok a köcsög(kezeit széttáró) Annyit mondhatok a fájzeresek kezdenek szopóágra kerülni(gondolkodós)
Soha nem a médiát veszem alapul,ha így lenne akkor már 4oltásom lenne,én a környezetemben tapasztaltakban hiszek.
Szóval akkor ha neked azt mondanák hogy egyél szart mert ha nem akkor kirúgnak,akkor te mennél szart enni?Értem.Én nem szarom le miből élek meg,több lábon áok.
tartogassuk már ezt a kovidot amikor már kötelező lesz erről beszélni(meghajlós) Nem kell már sokat várnod(ujjával nemet mutató) A kovid elv barátaid (na nem a senkik), hanem a döntéshozók, lassan úgy is indítják a propagandát(kezeit széttáró)
Akó jobban....
Az a röhej hogy ausztráliából itthon vannak rokonok, rommá oltva mer náluk olyan lezárás volt hogy szarni sem mehetttek ki még a kötelező három oltással se, aztán most bekovidoltak de nem az van hogy észre se veszik.
Amugy meg annyira nem érdekel a dolog, de annyira nem sarkos mint ahogy gondolod.
Milliárdot beoltottak, a médiákban megjelenik pár tucat. és? Azt elhiszed az újságíróknak, hogy hallották, hogy milliószámra döglenek bele az oltottak a mellékhatásba, de amikor azt írták, hogy nem lesz baj, azt meg nem?
Te látsz ebben logikát?
Nem, ne válaszolj erre.
Az, hogy te nagy mellénnyel leszartad, hogy miből élsz meg, ha esetleg felfüggesztettek volna, az a te dolgod. Az, hogy neked nincs olyan melód, amit szerettél volna befejezni, végigcsinálni és egy esetleges felfüggesztéssel ez nem lett volna, ez is a te dolgod.
Vannak más beállítottságú emberek is.
A munkahelyed hagyott két választást,pont úgy mint nekem.De ezek szerint veled bármit meg lehet csinálni hogy megtartsd a munkahelyed?Nálunk ez nem jött be nekik.
Az hogy pipi tudja mi a kovid az annak köszönhető hogy megtapasztalt személyesen,és miért egy eset lenne?ő nyilatkozott a saját nevében,ezt megtehetném én is kiegészítve a környezetemben élőkkel.És az a helyzet hogy ahogy múlik az idő nem az étesettek panaszkodnak egyre többen hanem az oltottak.
Írásképem?
És sajnos ez nem kitaláció mint azt te próbálod velem, ha ezt te írtad még évekkel ezelőtt.
Nos apósa házában lakik anyósával és a kutyával amit utál. Feleségével több mint 10 éve nem is nagyon beszélnek amiért még megtűrik az a közösen felvett hitel miatt van. Szóval amikor kifizetésre kerül az utolsó részlet onnantól ballaghat az 1 bőröndjével amivel odament. (kezeit széttáró) Ezek után nyilván nem az a kérdés, hogy odaadná e a feleségét a főnökének(ujjával nemet mutató) Hanem az, ha megtudná az asszonya, hogy adódott egy ilyen lehetőség vissza tudná e tartani 😂
Na jó volt most az írásképem frílac? (kérdőjeles)
Szóval akkor ha neked azt mondanák hogy egyél szart mert ha nem akkor kirúgnak,akkor te mennél szart enni?Értem.Én nem szarom le miből élek meg,több lábon áok.
Amugy ausziba se kinai se orosz nem volt......tehát ez kilőve......
Az a röhej hogy ausztráliából itthon vannak rokonok, rommá oltva mer náluk olyan lezárás volt hogy szarni sem mehetttek ki még a kötelező három oltással se, aztán most bekovidoltak de nem az van hogy észre se veszik.
Amugy meg annyira nem érdekel a dolog, de annyira nem sarkos mint ahogy gondolod.
Te látsz ebben logikát?
Nem, ne válaszolj erre.
Az, hogy te nagy mellénnyel leszartad, hogy miből élsz meg, ha esetleg felfüggesztettek volna, az a te dolgod. Az, hogy neked nincs olyan melód, amit szerettél volna befejezni, végigcsinálni és egy esetleges felfüggesztéssel ez nem lett volna, ez is a te dolgod.
Vannak más beállítottságú emberek is.
Az hogy pipi tudja mi a kovid az annak köszönhető hogy megtapasztalt személyesen,és miért egy eset lenne?ő nyilatkozott a saját nevében,ezt megtehetném én is kiegészítve a környezetemben élőkkel.És az a helyzet hogy ahogy múlik az idő nem az étesettek panaszkodnak egyre többen hanem az oltottak.