De, jobban megúszták. Az olvasott vizsgálat szerint egyedeket nem lehet mérni, csak csoportokat, de milyen csoportokat? Így azokat a közösségeket vették alapul a nagy egészhez képest - amely ráadásul meg is másította az eredményeket - ahol az oltás elvárt vagy kötelező volt. Tehát eü dolgozók, rendőrök, stb. Ezt a csoportot hasonlították össze az országos átlaggal, azzal az átlaggal, amibe tulajdonképpen maguk az eü-sök és a rendőrök is már benne voltak.
A mutatók jobbak voltak, tehát a vakcinák használata igenis jobb eredményt adott.
Vagyunk még jó páran. Szerencsére egyikünk se került sulyosabb állapotba. Nyilván nem lehet tudni előre, de az oltottak sem uszták meg jobban, ugyanaz a ráta hogy kimennyire volt szarul. Nyilván aki ugyis alig érezte meg az azt szajkózza az oltás védte meg. De ahogy látom szerintem pont ugyanakkora lett volna a hatás oltás nélkül is.
Kivéve Zolit, mert őt a ruszkivakcina a náthától is védi 😅
Ha vetted volna a fáradtságot visszaolvasni aztm, amivel vádolsz, akkor olvashattad volna, hogy annak idején a munkahelyem nem sok választást hagyott.
Ez egy.
A másik, ha vetted volna a fáradtságot arra, hogy visszaolvass, akkor eljutottál volna eddig:
Ahol a hülyegyerek szokásos emojis szövegére, miszerint ő aztán tudja, hogy mi az a kovid, mert RAJTA háromszor is átment, és arra írtam, hogy EGY esetből nem jó mindenre IS vonatkozó következtetést levonni, akkor te is bölcs maradhattál volna MOSTANÁIG.
Tudod milyen bölcs? Aki hallgat, olyan bölcs.
Nem vagyok benne biztos, hogy most is megértetted, ugye?
Most nem azért de a pipi tudja milyen a covid ,oltás nélkül.Te tudod?Nem,te rohantál magadba adatni valamit amire azt mondták hogy kell és te azt benyaltad. elmondásod alapján egészségesen élsz,ahhoz képest félsz egy kis náthától és magadba adatsz egy olyan anyagot ami tesztelési fázisba volt.Ne haragudj de ezek tudatában te vagy a hülye nem a pipi
Azert nem mersz most sem szembenezni a velemenyeddel, amiert nem mersz motorra ülni azitan, hogy a nagy arcoddal felnyaltad a flasztert.
Te, virologus.
malamutnak a való életben fél kiló fókaszalonnát dob a gazdája ezért egész nap elhúzgája a szánkót. Édesapámnak annó volt két ilyen kutyája télen érezték jól magukat a -10 fokban. A tél azóta már nincs (kezeit széttáró) Én erre az éghajlatr ilyen kutyát már tiltanék is. szenvedés az egész élete(kezeit széttáró)
agymosott, beszari értsd meg végre, hogy a tapasztalataimat írom én nem vagyok média által megfizetett virológus, akinek nem fizettek az az én és a másik 99% véleményét erősíti kevesen maradtatok de legalább masszívan buták(fetrengős) Kímélj meg minket a hisztidtől és költözz össze bogyóbával és bújjatok együtt az ágy alá vagy 16 oltással 😂 és MARADJATOK OTTHON ÉS VIGYÁZZATOK EGYMÁSRA (Fetrengős) Ha meg már úgy is együtt vagytok egy kis buzulás is belefér gondolom elhiszed azt is, hogy milyen jó hát csináljátok 😂
Ha csak ugy nem. Persze a ciganyoknal lehetseges, hogy az allatszeretetet naskeppen kell ertelmezni, ugyhogy ne a putri mellett jojjon ki az erdobol aki oda teved
az igaz hogy +5 kiló izom meg +3 kiló zsír előny ha éhezni kell, akár heteket is számítana, vadászni egyik sem tud szóval borítékolható a közei vég mindkettőnél
egy macska alapból elvan, lehet ezek a nagyon túltenyésztett szarok már nem tudnak vadászni de az átlag macska sokkal életrevalóbb mint egy átlag kutya
nekem egy 10-20 éves hajdú kell ami kívülről nem rozsdás, belülről nem lyukas, az sem baj ha nem működőképes mert úgy is kidobom(cserélem) a belét
ha 0 forint az lenne az igazi, 10 ezerig örülök, utána kicsit bánatosan venném meg
Kezdelek megkedvelni olyan bogyósan hülye kezdesz lenni(fetrengős)