Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én már rég tiltottam őket. Túl sok szemetet termel a két idióta azzal, hogy azt bizonygatják melyik a nagyobb hülye 😂
Azt se vitted szegény bogxónak.
Igéretek embere 😂
én óriás milkákat szoktam ígérni (meghajlós)
Mi negyed fok.
negyed fok?
Ez is egy problémád 😅 szerintem kishitű is vagy 🙂
Ez így van,na meg aztán amit még ő is szokott hangoztatni,ez egy fórum.
hát frílaccal az emberemre akadtam(fetrengős) Hogy értsd a szarom is nagyobb mint az övé 😅 Hasonlóan bugyuta mint te de te talán egy fél fokkal jobb vagy(kezeit széttáró) Talán(gondolkodós)
Szerintem is 😄
Eddig arrol ugatott hülyeség a tiltás, meg ő aztán nem.
Amugy sját magának köszönheti az idegállapotát, mert nem tud arról a jó szokásáról lemondani hogy beleáll sokszor hülyeségeket állitva végeláthatatlanul mindenbe ami épp.eszébe jut. És kitartóan mindezt 😁
Aztán ha emberére talál akkor meg pislog. Van, amiket el kell engedni, egyrészt mert nem érint másrészt mert nem fontos annyira 😁
Pocsikám van amikor már nem szórakoztat valaki azt el kell engedni(kezeit széttáró) 1* tiltottam valakit azt azért mert teleszemetelte állandóan az oldalt mindig lapozgatnom kellett. Tizen sok éve itt vagyok. Hát frílac lett a 2-ik. Néhány hozzászólás alatt összeszedte, hogy hülye is vagyok, hazug is, már belterjes is lettem vagy mi 😆 Mert az, hogy nem jó az írásképem meg diszlexiás is lettem szerinte ez még megmosolyogtat, de amikor a 7 éves gyerekemet keveri bele, meg, hogy szar apa vagyok azon már nem tudok mosolyogni, pláne, hogy születés után az első 1 hónapban minden nap amikor betelefonáltam az újszülött intenzívre nem tudták megmondani, hogy holnap él e még a fiam. Az, hogy miken mentünk keresztül, az első években, hogy ez a gyerek egyáltalán mozogjon, járjon, beszéljen azt inkább nem is ragozom(kezeit széttáró) Bár nem tudom minek is magyarázkodok neked én identitást nem váltottam(kezeit széttáró) pipiként regisztráltam vállalom is(gondolkodós) Nem én jöttem vissza farkasbőrbe, hogy arctalanul lfp stílusban gyalázkodhassak(kezeit széttáró)
Le maradtam valamiről ???????????? Mi a fődíj ha csak én maradok ????????? 😂 😂 😂
Mert ha ilyen élet halál harc van akkor gondolom komoly összeget dobtak fel 😎 😂
😂
Mi van veled pipi,nem ismerek rád.Picsogsz a hülyék után,a másik hülyét x-eled.......kicsit labilis az idegállapotod.
faszoljátok egymást rendesen
Mindig azt hangoztattad te senkit nem tiltasz. :)
Jó reggelt kihányok tőletek... :)
Ne. Akkor se.
Béke legyen veled (meghajlós) Decemberben feltámasztalak megnézem volt e értelme(meghajlós)
még nem ixeltelek mert megnézem a pocsecs által szétdarabolt topikokat is mit fröcsögtél(fetrengós) Szerintem kevés olyan jó apa van mint én(gondolkodós) Nálad minden képen jobb ember vagyok(kezeit széttáró) Amit eddig magadról leírtál az elég siralmas képet fest rólad. Az a legkevesebb, hogy lekezelő vagy a környezeteddel, mindent és mindenkit utálsz de még egy önző szardarab is vagy(kezeit széttáró) Most személyeskedtem (kezeit széttáró)
Hajra.
Én nem tettem még ilyet.(kezeit széttáró) Hazugnak, írástudatlannak titulálsz, ráadásul olyannal vádaskodsz ami sosem történt meg és nem is tudod bizonyítani. Ezt a belterjességet sem értem(kezeit széttáró) Az mit jelenet? Hogy a fiú testvéreimmel fajtalankodunk és abból születnek a gyerekek(fejét fogó) Olyan igaztalan jelzőkkel illetsz, hogy asszem most búcsúzni kényszerülünk az okos enged alapon(kezeit széttáró) Úgy csinálom mint bogyesz, karácsonykor rehabilitállak 😂 Aztán meglátjuk, hogy a többiek meddig bírják cérnával a sületlenségeidet 😅
Írásképem? Tudom az asszem és a bogyesz kisbetűvel nem fér bele a kifinomult nyelvtanodba Grétsy tanár Úr! 😅
PÁ(kezeit széttáró)
A mult nap a szaguldozast meg a motorodra ertetted, pedig en akkor sem konkretizaltam, erre meg most?
Es tobbet koltesz ra mint en? Mondtam, hogy szegeny lurko erzelmileg el van hanyagolva, es te ezt penzzel akarod kompenzalni. Hat, mit is mondhatnek rad ezek utan?
Nem vagy te neki jo apja. Te vagy egyaltalan az apja?
Ki a faxommal keversz te? Elhanyagolom a gyerekem? Minden hétvégét együtt töltünk szerintem többet költök rá mint a havi bevételed, nem tudom honnan lovagolsz ezen a kitalált faxságon, hogy száguldottam haza a hajesszel vagy a röncidobozzal 😂
Te egy beteg ember vagy(gondolkodós)
Diagnózis: Kivették az agyad(kezeit széttáró)
Zárójel: Közvetlen a nővé operálásod előtt 😂
Ini is mindig kisbetűvel ír és egybe mindent. Simán érteni így is. :)
Azt írta akkor, hogy későig pakolt vagy cuccolt, és leírta, hogy mennyivel ment haza (azért nem írok konkrét számot, mert ÉN azért erre nem veszem a bátorságot), hogy a felelős nevelő nélkül hagyott gyerekének még elalvás előtt, de csak a saját lelkiismeretének megnyugtatása végett még olvasson egy mesét (vagy megnézzenek valamit a szem rágógumijában?).

Sajnos a kereső nem alkalmas a visszakeresésre.

De ha visszaolvasod a belterjest, legalábbis amit rólam írt, annak köze sincs ahhoz, amit eddig én néha megjegyeztem, úgyhogy még mindig azt állítom, hogy a suttyóval ellentétben eddig én még mindig konszolidált véleményt írok róla.

A tökön-babon helyett a mindenen keresztül-t írtam, ami azt jelenti, hogy lakott-külterületen keresztül, semmi egyebet nem írtam.
azért ezt bizonyítékok nélkül kár eddig tolni.......
ha megvan a bizonyíték hogy ezrrel ment tökön-babon át akkor az orra alá lehet dörgölni, de most szerintem ezt már el kellene engedni
Teged? Idegesiteni? Aki az elhanyagolt gyerekehez mindenen keresztul vagtatva megy haza meg s szaros kepeivel boldogitja a tobbieket? Lehet egy ilyen embert bosszantani?