én európa nyugati felét egyre kevésbé érzem szövetségesünknek(kezeit széttáró) 12 éve azon dolgoznak, hogy hogy tudnának velünk kibaszni. Kizárólag a saját akaratukat próbálják érvényesíteni a mi kárunkra(kezeit széttáró) Ez a húzd meg ereszd meg játék megy már ennyi ideje. Gyurcsányék idejében más volt. Mindenre rábólintottak amit az eu kitalált és az sem volt érdekes, hogy az országunkkal teljesen ellentétesek voltak ezek az intézkedések. Vittek mindent ami mozdítható volt. Simort is csak gyurcsóék bukása után 1 év múlva lehetett meneszteni, mert az Ő mandátuma 5 évre szólt na addig szivattyúzták ki a lajvét innen a carry tradedel(gondolkodós) Abban az időben mi nagyon jó voltunk európának szívtuk is felfelé vastagon az imf hiteleket. Aztán Jött vitya bevezette a különadókat meg kisvártatva vissza is fizette ezeket a hiteleket. Meg tett egy csomó intézkedést az ország stabilitása érdekében(gondolkodós) Most ez veszni látszik az eszetlen nyugati politika miatt és még csak az sem vigasztal, hogy ebbe nem csak mi hanem ti is beledöglötök(kezeit széttáró)
A piaci ár ennyi, ott adja el, ahol elviszik, neki mindegy kié lesz, jön helyette egy Indian :-)
Hogy mi van a gázzal, az nekünk itt mindegy, max öngyújtóban használnak páran, meg a grillhez, bár ebben is az igényesebb faszenet használt..
A gáz legyen a ti gondotok, akik nagyban függenek töle :-) és akik összerúgják a port rendre a szövetségek tagjaival , amiben tagok...
na ez a dx, vagy xd vagy dtx, vagy xtd vagy hogy írják ez megvan valakinek? Soha nem mertem megkérdezni, nehogy hüJének tűnjek de asszem ezen itt már túl vagyunk, így felbátorodtam 😅
A gyenge pont itt az emberek akik mem hajlandóak jönni, ez azt mondta tud órát is keríteni és sajnos a 2 éves doboz csak 2 mérős mert akkor nem gondoltuk, hogy valaha is 4 kell ezért cserés..........,amúgy még nem jött, ébren várom pedig aludnom kéne.
ezt is megértem akkor oda adja el. (meghajlós) Bár szerintem manapság már ott is csak akkor fog jutni rá, ha elfogy a gázotok(gondolkodós)
Amíg lesz gázotok arra megy el a lové, de ha már nem lesz akkor azt az összeget félre lehet tenni rá(gondolkodós)
hát ez a szó szerintem már a mobil telefonokkal megérkezett kb. 20-25 éve(óranézegetés) Ez amolyan basszus, aztaqrva lehet(kezeit széttáró)
Na ha már itt tartunk inkább azt mondjátok már meg mert arra még viszont nem jöttem rá, hogy valaki a mondat után rakja ezt, hogy :(XD) Vagy DX, vagy dtx vagy valami ilyesmi az milyen kifejezésre szolgál?
A b@zdmeg vagy b@zmeg szavak helyettesítője. Ha így mondják a médiában, már szalonképesnek számít és nem kell kisípolni. Először a Gálvölgyi showban lehetett hallani és nagyon gyorsan elterjedt.
Nem azonos a Waze Mobile izraeli cég közismert Waze nevű térkép és útvonaltervező programjával.
nyilván nem vagyok szakértő, de azért túl vagyok 1-2 hasonlón. Csak találgatni lehetett, hogy mit is akarsz aztán azt meg lehetőségeimhez mérten meg is válaszoltam(kezeit széttáró) Szóval pont ugyanazt leírtam mint kawa ha olvastad a hozzászólásaimat. Mert, hogy hőszivattyú, napelem telepítés új mérő kiállással egyre megy(kezeit széttáró) Mert a folyamat a szolgáltató részére ugyanaz(kezeit széttáró) Leírtam, hogy mvm-es faszival nem is fox találkozni , mert mindent szerződött partner csinál(kezeit széttáró) A kivitelező megépít a szerződött partner hozza a mérőt felszereli a dokumentációkat elküldik ami össze fut az mvm-nél az meg küldi szerződést. Azt is leírtam, hogy tolongás van mert mindenki egyszerre akarja ezt most megcsinálni(kezeit széttáró) Most annyi ideje sincs egy szerződött partnernek, hogy levegőt vegyenek. (kezeit széttáró) Amikor én telepítettem nekem a kivitelező adott egy telefonszámot asszem valami nyúl istvánét a te régiódban is dolgozik, az 1 héten belül kint volt 3 hét múlva kezembe volt a szerződés(kezeit széttáró) Most nem így lesz. Most telefonon nem fogod tudni elérni Őket, mert agyig vannak melóval. Pont ugyanígy fogok én is járni a kazánnal. Én ismeretség okán addig jutottam, hogy nekem jövőhéten talán felnézik mi az anyagigény. Aztán, hogy ilyen eszközökhöz hozzájutok e akár dupla áron az kétséges(kezeit széttáró)
Hogy mi van a gázzal, az nekünk itt mindegy, max öngyújtóban használnak páran, meg a grillhez, bár ebben is az igényesebb faszenet használt..
A gáz legyen a ti gondotok, akik nagyban függenek töle :-) és akik összerúgják a port rendre a szövetségek tagjaival , amiben tagok...
A gáztárolóink a magyarhoz hasonlóan kb félig vannak.: https://agsi.gie.eu/
Amíg lesz gázotok arra megy el a lové, de ha már nem lesz akkor azt az összeget félre lehet tenni rá(gondolkodós)
Na ha már itt tartunk inkább azt mondjátok már meg mert arra még viszont nem jöttem rá, hogy valaki a mondat után rakja ezt, hogy :(XD) Vagy DX, vagy dtx vagy valami ilyesmi az milyen kifejezésre szolgál?
Nem azonos a Waze Mobile izraeli cég közismert Waze nevű térkép és útvonaltervező programjával.