Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát pont ezt sérelmeztem (kezeit széttáró) 😅
kicsi pénzért mindent el lehet adni
még a szart is
Szerintem draga.
Ráadásul ki a fasz venne egy ezeréves itthon is lassan eladhatatlan szart
A lecsúszott bolond fosrongyszar magyar emert ez a foshatárlom nem érdekli! Húzz a véresgechibe innétt a fostos reklámoddal te labancfaszcibáló magyart gyülölő! :)
https://www.willhaben.at/iad/g...

Jó barátomé, ha valakit érdekelne
"Vazze vagy bazdmeg"
Érted?Én egyre inkább nem értem a taknyosok hablatyolását.
itt mindenki profi mindenben is
aki a vírusból meg a háborúbol doktorált szerinted okoz bármi problémát egy új mérőhely kialakítása?
erre mondják a régi bölcsek hogy ha egyik kezem a seggembe dugom akkor is meg tudom csinálni
igsz van fejlődés, mert mistanában csak annyi hogy fogd meg a söröm 😂
A mérödoboz lesz a gyenge pont szerintem. Nem gondolnám hogy a plusz kell hozzá, de hát azt senki nem utasitja vissza 🙂
Ha informácio vagy kédés merül fel irj aztán mondok rá valamit. Végülis ha nem lennél olyan messze már megcsináltam volna 🙂
Vazze vagy bazdmeg ha így jobban érted.......,az első hsz-t egy HOZZÁÉRTŐNEK írtam akinek nagy eséllyel azonnal leesett miről siránkozok mire te nagy segítőkészséggel beleszóltál miközben fingod sincs miről beszélek és a továbbiak sem világosítottak fel ellenben egyre nagyobb hévvel folytál bele.......,de minek!? Hisz még a kérdést sem értetted. 🙃 😁
azt ezt faszomér nem a nyanyi írta le? aztaqrvázni tud? leírni kérdést feltenni nem a saját érdekében?(gondolkodós)
Meg aki akar segíteni az olvasson vissza???
Na ez az AZTAQURVA!
Hát....te kezdted így a mondatot,vagy az a vezetékneved?akkor bocs,nem tudtam .
Dl-el egy ismerős észak-afrikában mászkált és 5 első defektje volt amiket megkukacolt és még itthon lekoptatta a gumit, semmi baj a kukaccal persze a gomba biztosabbnak tűnik.
Kösz, elvileg hoénap jön egy hetedik akit talán megmozgat a felajánlott plusz, de ,ajd akkorbiztos, hogy jön miután elment.
Én meg Neked az összefoglalót. 😀
Nem hiszem el, hogy valaki meg tudta oldani ezt a hatalmas feladványt. 😄 Mikor visszakérdés volt, hogy hogy jön ide egy madár akkor megfejeltem az asztalt és miután magamhoz tértem írtam az aztakurvát........ 😒
nekem ment, meg tudtam nézni azt a 3 gázszámlát amit még ki sem küldtek
villany is naprakész, itt bármikor lehet módosítani a részszámla összegét, de én alapból beleférek a rezsicsökkentett határba
Eleg gyenge vagyok idegen nyelven,olyan gugli fordito szint.
Hát az egy faszság. Egyik felületre se tudok bejelentkezni pedig reg. van.
vagyik fordítva a gáz a régi.....
de végülis tökmindegy, szeptemberben lehet módosítani résszámla összeget mert októberi számla már leolvasott
már nincs is mvm van itt is
ráadásul buzik mert külön felületen van a gáz meg a villany, villanyból régi ügyfél vagyok 4es számmal gázzal meg új 1es számmal
épp egyik nap szenvedtem a netes regisztrációkkal, mert módosítani kell a részszámla összegeket a rezsicsökkentett szintre
mert felhívni lehetetlen őket
A démász külön világ és állatfaj
Szoktam itt ott meg csipegetni, de idegen nyelven is van par tudatmodosito oldal amibe bele szoktam olvasni. Igy könnyebb összeilleszteni a darabkakat, meg tagul a buborek is.
nekünk ez régen úgy volt bekötöttük a villanyt a házba, behúztuk a bejövő alu kábelt is a helyére ami nek a másik fele elért az oszlopig aztán pár nap múlva jött a démász embere és rákötötte a hálózatra, előtte csekken be kellett fizetni x összeget
azóta minden fejlettebb és modernebb lett emiatt egy ilyen akció hónapokig tart 😂
Eonnal lefutottam ezt a kört anno, de mivel az MVM-et nem ismerem, nem mertem beleokoskodni. Nálam is három csapat járt: a regisztrált villanyszerelő, aki a folyamatot kezdeményezte és papírozta valamint a villanyóraszekrénnyel meg a biztosítéktáblával babrált, a másik csapat emberei kosaras autóról húztak nekem másik légvezetéket, a mérőórát meg egy harmadik páros cserélte és élesítette.