igen(meghajlós) MI a fax a kötelező?????
Gépjármű felelősség biztosítás vagy mi a kötelező???? Ha egy összetett mondatból csak néhány szó van megadva nem mindenki tudja megfejteni barkóbában pl. én sosem voltam jó(kezeit széttáró)
ja én is ezt írtam neki bár mostanában nem értem miről hadovál sanyi (kezeit széttáró)
Ini valamit érthet mert Ő válaszolgat neki 😁
Aztán lehet elkerülte a figyelmem valamelyik beírása, mert a fasza sm oldalon néha kimarad egy átlapozáskor akár fél oldal is(kezeit széttáró)
Lehet napelemet akar telepíteni? Vagy most valami villanydobozokról is volt szó(gondolkodós) Azt meg sosem a mvm csinálja hanem az mvm-el szerződött partner(kezeit széttáró) Azok mindent IS csinálhatnak(kezeit széttáró) Nálam például kint sem volt az mvm től senki a napelem üzembe helyezésekor mindent szerződött partner cég csinált(kezeit széttáró) Megcsinálták, fényképeztek oszt kész. (kezeit széttáró) Amikor kész voltak leadták az adatlapot, 3 hét múlva küldte az mvm a szerződést (kezeit széttáró)
Persze most mvm partnert szerelési ügyben olyan bajos lesz találni mint nekem vegyes kazánt és olyat aki beszerelje meg lepapirozza(gondolkodós)
Madár?Mi van napszúrást kaptál és félrebeszélsz?Hogy jön ide egy madár?Egyébként hova van leírva hogy neked mint fogyasztónak kötelező 15%al csökkenteni a fogyasztást?
Madár.......arról volt szó, hogy kötelező!!!4!......de én vagyok a hülye, hogy egyáltalán még foglalkozok ezzel........esetleg mégvalakinek leírhatom újra? 🤔 🙃
Vissza kell szorítani a fogyasztást 15%-al,mi olyan magas ebbe?Az hogy így megdrágul a túlfogyasztás,automatikusan teljesülni fog a 15%,mindez úgy hogy közben nem is köteleznek rá.És átlagot nézz!
Igen a maszekkal kell szerződést kötni, de magát az órákat az mvm-esek telepítik ő azt hiszem a dobozt telepíti, felénk ez olyan 350-be kerül és én 550-et kínáltam, hogy egyáltalán idejöjjön valamelyik úhy, hohy magára a telepítésre több hónapot mondtak, de még a szerződést sem tudom megkötni.
akkor azok most térdig járnak a pénzben
nálunk a hekyi villany mester 20 ezres órabérben van és onnan indul hogy előveszi a megrendelő lapit és írja mi a kívánság
miután végzett bepakol a kocsiba kitölti teljesen a lapot és addig tart az órabér
garancia, számla, minden van, ellenben egy konnektor csere 25 ezer....
Hát nem, a kötelező számomra azt jelenti, hogy nincs választásom, hogy ha akarom és tudom fizetni akkor égbe-világba fogyasztok hanem azt, hogy tilos ugyanannyit mint eddig hanem csak annak a 85%-át használhatom el.
Most kötelezhetnek e, vagy amúgy maguktól nem hajlandók(fejét fogó) Döntsd már el, mert rébuszokban beszélsz(kezeit széttáró) Villany,gáz? (kérdőjeles) Szintén érthetetlen a kérdés(gondolkodós)
Nem fogom így kitalálni mi az alapkérdésnem látok a fejedbe, hogy mire gondoltál(kezeit széttáró) Az mvm nem kötelez semmire tudtommal. Megrendelsz egy szolgáltatást, leszerződtök rá, Ő szállítja te meg fizeted az ellenértékét(kezeit széttáró) De vissza is mondhatod ha akarod(kezeit széttáró) Vannak esetek amikor a szerződés lemondás nem lehetséges pl társasházi lakásoknál a közös helységek ha nem közös költséges stb. (kezeit széttáró)
nem jól csinálod
avval kezd hogy van 100 ezred pluszba a munkáért és minden nap 10 ezerrel kevesebb lesz az összeg
szóval ha holnap jön ugrik a százas a zsebbe
azért 100 ezer ezeknek a hiénáknak is jelent valamit
működik a szigetüzem
4 kwh akku kb fele kell a háztartásnak este 5 től reggel 9 ig
persze ez majd ahogy rövidülnek a nappalok egyre több lesz de úgy gondolom elég lesz
ha meg nincs akkuáram és a nap se süt csak tekerek egyet a kapcsolón és megy a közüzemi hálózatról inverter kikapcsol aztán ha feltölti az akkut( töltésvezérlő rész mindig aktív) akkor visszakapcsolom
jonnét vettél lifepo4 akkut? én kérdeztem pár céget a legrövidebb idő 1 hónap volt de garantálni nem tudták hogy csak ennyi lesz
megvárom a telet utána szerinten nekem is kell egy nagyobb akku mert ez a 4 kwh inkább csak nyári felhasználásra elég, bár ha spórolok 8-9 hónapot az simán kipótolja a gáz többletet aztán tudok a közüzemivel is jó sok órát fűteni a légkondival legalább fele telet
de majd kiderül egy év múlva okosabb leszek 😀
Hm, a fene tudja, ez a konvektor dolog nem olyan rossz mert az éves átlag alig 150m3-rel volt több mint a limit és eléggé fűtöttünk igaz enyhe volt a tél.
A szakértőnek tettem fel a kérdést nevezetesen, hogy az mvm kötelezheti-e valamelyik szerződött partnerét bekötésre mivel amúgy maguktól nem hajlandók illetve kamuznak, átvernek más meg nem nem csinálhatja.
Gépjármű felelősség biztosítás vagy mi a kötelező???? Ha egy összetett mondatból csak néhány szó van megadva nem mindenki tudja megfejteni barkóbában pl. én sosem voltam jó(kezeit széttáró)