Aug kozepe a terv,elsonap csak a fapatkany meg a turacher,masodik egy glocner,harmadik meg kranska gora,mangart,talan a nassfeld.De ahhoz a fapatkany kozeleben kell szallas,egyet talaltam,de fene tudja hogy meglesz e mire minden tisztazodik.
Valszeg nálam is marad még egy darabig de lassan szezon végére nyolcvanezer körül lesz benne, akkor meg egy nagyobbacska szervizt meg kéne ejteni, ami a zzr esetében se vokt olcso két éve. Bár most a futomü már rendbe lett vágva a vfr-n az kimarad.
De hátha a rezsicsökkentés egy uj multi tulajt eladásra serkent és elfüti 😁
Ahogy a duc hasznalta tokmindegy.Az uj viszont ilyen kormanyt tarto bikini valtozatban jobb vezethetoseget ad,legalabbis a tb monster cikkbol ez jott le.
Amilyen arak most vannak inkabb megtartom a motrot. 😆
Es az elemedett korra meg szar izuletekre tekintettel furgonozok.
Beterveztem egy fapatkányos akciot.
Remelem sikerul jovo honapban.
A térhálos váz elhagyásának én is örülök. Állitolag az uj mérnök meg az audi egy csomo dolgot rászabaditott az uj multira, hátha megbizhatóbb is lesz.
Ugyse megyek holnap venni egyet, de az xr mellé bekerült egy példány amit szivesen bitorolnék.
Egyenlöre az ára még használtan (1 év) is vetekszik az ujjal ami elég borsos ha kell rá ez-az.
Attol hogy nem terhalos csak jobb lett,a v4 daralo hangjatol nem jovok lazba,a tacskokormany eleterzesu hanyatddolos fenn fogom a kormanytol sem.
Mint kiallitasi mutargy a szepseget nem vitatom.
Hogy elromlik e azt meg nem tudom.
Eszembe sem jutna a ducatit ha leget ktm-et vagy bmw-t. Haverom most vett egy csodaapriliat. Van benne 1800km és csörög zörög. 2hónapot állt az 1000-es szervizen mert nem volt olajszűrő.
Bocs, a multistrada lemaradt.
Két lengökaros lett, kibaszták a térhálos vázat és föleg V4. Eddig is tetszett de a v2 kicsitse. Most az ára nem tetszik 😄
találkozott már valaki olyan szélmérővel amit laptopra lehetett kötni és tárolta mikor meddig és milyen erősen fúj a szél?
és nem egy hízó disznó ára.........
De hátha a rezsicsökkentés egy uj multi tulajt eladásra serkent és elfüti 😁
Es az elemedett korra meg szar izuletekre tekintettel furgonozok.
Beterveztem egy fapatkányos akciot.
Remelem sikerul jovo honapban.
Ugyse megyek holnap venni egyet, de az xr mellé bekerült egy példány amit szivesen bitorolnék.
Egyenlöre az ára még használtan (1 év) is vetekszik az ujjal ami elég borsos ha kell rá ez-az.
Mint kiallitasi mutargy a szepseget nem vitatom.
Hogy elromlik e azt meg nem tudom.
Összehasonlitásban is érdekes.
Két lengökaros lett, kibaszták a térhálos vázat és föleg V4. Eddig is tetszett de a v2 kicsitse. Most az ára nem tetszik 😄
Viszont szebb 😜
és nem egy hízó disznó ára.........