A 15%-os csökkentést ursula kínjában találta ki.
Ugye úgy volt hogy gyütt a muszka,és elkezdte felpofozni az ukrikat.
Erre válaszlépésként elkezdték mondani hogy nemerészeld muszka mert embargózunk.
Na de a muszka csak pofozkodott tovább.
Erre a naccságos eu kitalálta hogy majd jól nem veszünk a muszkától se olajat,se gázt,se fémeket,se semmit és majd jól bedől a gazdasága a ronda botoxos putyinnak.Ha meg bedől akkor a jóságos muszka nép elzavarja a putyint és megint lehet venni tőle mindent.
Hátttt,nem ez történt.A nép látta hogy nem lehet venni se ikeát,se zarát,se mekdöncit...........és meghúzta a vállát hogy jó,akkor nem veszünk.És tovább pofozták az ukrit.
Akkó gyöttek naponta nyilatkozatok sholzitól dragin át a boriszig mindenkitől hogy megleszünk orosz gáz nélkül,soha többet nem lesznek gazdasági kapcsolatok,meg majd veszünk mástól..................
köhömmm...............a helyzet meg az hogy senki az alternatív fosszilis energiahordozó termelói oldalán a piacon nem tolong 20-30 évre azonnal befeccölni dollártízmilliárdokat kapacitásnövelésre ha 5-10 év mulva ejurópa köszi de nem vesz egy gramm fosszilis energiát senkitől sem.
Jó minden termelőnek úgy hogy kevesebbért sokkal több pénzt kap befektetés nélkül.Csak karba tett kézzel röhögve nézik a habecktől ursuláig azt a szenvedést amit a kapkodással csinálnak.
Azeri gáz 27-re növelik 9 milliárd köbméterrel?Most kéne azonnal és a növelés elég egy magyarországi gyenge télre,ez a nagy terv?
Meg nigériából majd gyün LNG?De hol az usákos ami egy csapásra itt van?
Majd termel hollandia meg norvégia?
Ja,már most bejelentették hogy nincs több,és erre pugyin teker a tökein az idiótáknak és baszik feltölteni a teljes kapacitást.Csak a leírt szerződéses mennyiséget adja.Azt meg látják már most hogy nem lesz elég.Naná,én se adnék többet ennek a hülye bandának.
Oldják meg hisz mondták hogy van-lesz elég.Hol a gond?
Persze 27-28-ra már talán..............de addig meg egész európa leköltözik mallorcára meg sziciliába?
Ezt a 15%-os dolgot nwm nagyon értem, hogy akarják megoldani, szólnak nekem, hogy csökkentsek, ne fűtsek annyit és majd jönnek ellenőrizni? A cégeknek meg, hogy fogják vissza a termelést? Akkor majd elküldenek 15% dolgozót is.
Persze, ha haladsz vele:) De tegnap egyszerűen lehetetlen volt... Mondom, szerintem mindenki IS autóba ült és ott hömpölygött körülöttünk, akármerre mentünk. Na mindegy, ez most így sikerült
Nincs ezzel gond, ha van megfelelő sebesség. Akkor valóban hűt a menetszél. De amikor folyamatosan beragadsz az autók mögött, az gáz. És hiába előzöl meg akármennyit, mert sosem fogynak el... 😪
2013.08.24.-én voltam egy vezetési tréningen Győrben az ETO-nál.(a képen a fekete nadrágban)Nagyon ügyesen vezette a Chopper-jét.
Döbbenet ami történt vele. :(
Ott voltam a gyulafirátóti kopjafa állításon 2016.06.11-én.
Jelenleg offoltam a kocsit,igy motorral jarok meloba IS.
Reggel fasza az ido.
Normalis ruhaban pont az a jo amikor beleizzadsz rendesen,elindulsz es onnantol mintha menne a legkondi.
A perforalt bőr es a zipzaras be es kimeneti szellozok az evszazad motoros innovacioi.
Nem csodálkozom, csak, na... kapja be mind... 😅
Hétköznap én is melózom, este se lehet menni sehova, mert mire beöltözöm, beleizzadok. 😅 😅 😅
Vasárnap "korán" reggel 7-8 órakor szoktunk elmenni a környéken motorozni(2-3 órahossza ). De most akartunk kicsit messzebb menni, hát egy darabig elég volt 😂
Sylvenstein duzzasztógát,-Achensee,-Walchensee,-Kochelsee,-Starnbergersee,-Ammersee,-Pilsen és Wörthsee...
Maga az útvonal nem lett volna rossz, ha nem lett volna mindenki IS úton...
Egyébként, ha az Achensee környékén jártok, keressétek fel a Peter's Grill nevű helyet. Magyar vendéglátós, nagyon jó hamburgerekkel, sült kolbásszal és grillezett húsokkal.
Mind buzik vagytok, akik enm fonnyasztottátok a zacsit 31fokban 450km-en át a német- és osztrák tavak közötti utakon.
Full forgalomban, ezermillió kocsi között max 80 km/h- sebességgel... 😂
Nem vagyok egy fázós típus, ha 0 fok fölött van, az má nekem elég. ha alatta, majd veszek fel egy pulcsit 😅
Ugye úgy volt hogy gyütt a muszka,és elkezdte felpofozni az ukrikat.
Erre válaszlépésként elkezdték mondani hogy nemerészeld muszka mert embargózunk.
Na de a muszka csak pofozkodott tovább.
Erre a naccságos eu kitalálta hogy majd jól nem veszünk a muszkától se olajat,se gázt,se fémeket,se semmit és majd jól bedől a gazdasága a ronda botoxos putyinnak.Ha meg bedől akkor a jóságos muszka nép elzavarja a putyint és megint lehet venni tőle mindent.
Hátttt,nem ez történt.A nép látta hogy nem lehet venni se ikeát,se zarát,se mekdöncit...........és meghúzta a vállát hogy jó,akkor nem veszünk.És tovább pofozták az ukrit.
Akkó gyöttek naponta nyilatkozatok sholzitól dragin át a boriszig mindenkitől hogy megleszünk orosz gáz nélkül,soha többet nem lesznek gazdasági kapcsolatok,meg majd veszünk mástól..................
köhömmm...............a helyzet meg az hogy senki az alternatív fosszilis energiahordozó termelói oldalán a piacon nem tolong 20-30 évre azonnal befeccölni dollártízmilliárdokat kapacitásnövelésre ha 5-10 év mulva ejurópa köszi de nem vesz egy gramm fosszilis energiát senkitől sem.
Jó minden termelőnek úgy hogy kevesebbért sokkal több pénzt kap befektetés nélkül.Csak karba tett kézzel röhögve nézik a habecktől ursuláig azt a szenvedést amit a kapkodással csinálnak.
Azeri gáz 27-re növelik 9 milliárd köbméterrel?Most kéne azonnal és a növelés elég egy magyarországi gyenge télre,ez a nagy terv?
Meg nigériából majd gyün LNG?De hol az usákos ami egy csapásra itt van?
Majd termel hollandia meg norvégia?
Ja,már most bejelentették hogy nincs több,és erre pugyin teker a tökein az idiótáknak és baszik feltölteni a teljes kapacitást.Csak a leírt szerződéses mennyiséget adja.Azt meg látják már most hogy nem lesz elég.Naná,én se adnék többet ennek a hülye bandának.
Oldják meg hisz mondták hogy van-lesz elég.Hol a gond?
Persze 27-28-ra már talán..............de addig meg egész európa leköltözik mallorcára meg sziciliába?
Es ilyenkor felfekszem egy mustang tetejere. 😆
Döbbenet ami történt vele. :(
Ott voltam a gyulafirátóti kopjafa állításon 2016.06.11-én.
Reggel fasza az ido.
Normalis ruhaban pont az a jo amikor beleizzadsz rendesen,elindulsz es onnantol mintha menne a legkondi.
A perforalt bőr es a zipzaras be es kimeneti szellozok az evszazad motoros innovacioi.
Hétköznap én is melózom, este se lehet menni sehova, mert mire beöltözöm, beleizzadok. 😅 😅 😅
Vasárnap "korán" reggel 7-8 órakor szoktunk elmenni a környéken motorozni(2-3 órahossza ). De most akartunk kicsit messzebb menni, hát egy darabig elég volt 😂
Klasszik latvanyutra fussa max.
Maga az útvonal nem lett volna rossz, ha nem lett volna mindenki IS úton...
Egyébként, ha az Achensee környékén jártok, keressétek fel a Peter's Grill nevű helyet. Magyar vendéglátós, nagyon jó hamburgerekkel, sült kolbásszal és grillezett húsokkal.
Be kell tartani az okolszabalyt,hegyekben max 300-350 km.
Attersee,Mondsee?
Amugy mindegy,agyfasz a volgyekben a nagyobb varosok.
Megint szallitom a motort a terv szerint.
Full forgalomban, ezermillió kocsi között max 80 km/h- sebességgel... 😂