az akkor jó rég lehetett mert nekem nem rémlik(gondolkodós)
ellenben volt itt egy bogyó nevezetű tag akit elüldözött a sok illiberális másképgondolkozó 😅
Na mondjuk Őt sajnálom(kezeit széttáró)
ez annyiból lehet nem lett volna szerencsés, hogy szerintem azért a ruszkik figyelgetik ki,hogy lép föl ellenük(gondolkodós) Én bízok, benne, hogy pontosan tudják nekünk milyen szerepünk van ebbe a szankciózgatásban.(gondolkodós) Nekem meggyőződésem ezért is kapjuk tőlük a gázt(kezeit széttáró) szerintem lesznek kevésbé szerencsés országok mondjuk mint lengyel ország(gondolkodós)
most valami olyasmit is hallottam, hogy az únió szankcionálja az orosz aranyat vagy mi(gondolkodós) Na ez is olyan jól sikerül, hogy megduplázták az árát 😂 Szóval kb. mint a többi szankció 😅 Ezek az európai idióták addig szankcionálgatnak amíg oroszország gazdagabb lesz, mint amerika és kína együttvéve (fetrengős)
Sose voltak a barátaink először az osztrákok ültek a nyakunkon aztán a világháborúban szétszabdaltak, majd a második világháborúban megszállták bennünket, de mégis szövetségesek lettünk, és vesztesek. Oda dobtak minket sztálinnak a németek meg kapták a segélyt... A franciák meg mindig utáltak bennünket, a többiek meg le se szartak.
kevesen fogják fel azt a tényt hogy európa nyugati fele csak azért él jól mert a keleti ( távolkeleti) része nem
semmivel sem okosabbak semmivel sem ügyesebbek, a technika miatt jobb a termelékenységük, de nem ennyivel....
Innen mar csak egy lepes a nyugdijasotthon. 😆
ellenben volt itt egy bogyó nevezetű tag akit elüldözött a sok illiberális másképgondolkozó 😅
Na mondjuk Őt sajnálom(kezeit széttáró)
most valami olyasmit is hallottam, hogy az únió szankcionálja az orosz aranyat vagy mi(gondolkodós) Na ez is olyan jól sikerül, hogy megduplázták az árát 😂 Szóval kb. mint a többi szankció 😅 Ezek az európai idióták addig szankcionálgatnak amíg oroszország gazdagabb lesz, mint amerika és kína együttvéve (fetrengős)
semmivel sem okosabbak semmivel sem ügyesebbek, a technika miatt jobb a termelékenységük, de nem ennyivel....