Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet odavitték, csak ott nincs net, és így elegánsan előadta magát 😁
Siman,elvileg nekem,aztan elkuldte kawat az annyaba es minden felegetett.
Innen mar csak egy lepes a nyugdijasotthon. 😆
halottról vagy jót vagy semmit(kezeit széttáró) Szóval ne írjál semmit 😆
törölte a nikjét(kezeit széttáró) Ez a sok áll illibáris marha elüldözte az állandó piszkálódásával(kezeit széttáró)
Vagy herevasalt lett mint a dínó tojásfejű buszbüntető kokodzsámbó. :D
Zoli elásta... vagy feloldotta lúgban 😁 mindegy, a végeredmény a fontos 😂
Apropó Pocses-re ráírtam. Éli világát, motorozik, kabriózik és szarik a sok buzi fejére ő is. 😆
Mi? Sikerült megsérteni Bogyót? 😝
Oroszokkal pedig suttyomban megállapodni a hogy Kazahsztánon keresztül vesszük ezentúl a gázt 😆
Szerintem jó helyen van ott ahol.pipi meg telesír egy 100as zsebkendőt aztán túl lesz rajta ő is
Kérjetek egy gyere vissza te vén ökör négybalherés fasz topikot! :D
Netedd. 😂
picsogok nekem hiányzik(meghajlós)
Ne picsogjál már ennyit az a félkegyelmű után,nekem kifejezetten tetszik hogy nincs telehányva az oldal o1g-vel.Másrol sem szólt itt az élete.
az akkor jó rég lehetett mert nekem nem rémlik(gondolkodós)
ellenben volt itt egy bogyó nevezetű tag akit elüldözött a sok illiberális másképgondolkozó 😅
Na mondjuk Őt sajnálom(kezeit széttáró)
ez annyiból lehet nem lett volna szerencsés, hogy szerintem azért a ruszkik figyelgetik ki,hogy lép föl ellenük(gondolkodós) Én bízok, benne, hogy pontosan tudják nekünk milyen szerepünk van ebbe a szankciózgatásban.(gondolkodós) Nekem meggyőződésem ezért is kapjuk tőlük a gázt(kezeit széttáró) szerintem lesznek kevésbé szerencsés országok mondjuk mint lengyel ország(gondolkodós)
most valami olyasmit is hallottam, hogy az únió szankcionálja az orosz aranyat vagy mi(gondolkodós) Na ez is olyan jól sikerül, hogy megduplázták az árát 😂 Szóval kb. mint a többi szankció 😅 Ezek az európai idióták addig szankcionálgatnak amíg oroszország gazdagabb lesz, mint amerika és kína együttvéve (fetrengős)
Akkor viszonylag mi egy kiegyensúlyozott ország vagyunk, mert most sincsenek barátaink(fetrengős)
Egy mustangos csajszi volt itt régebben egész formás leányzó.
azóta megöregedett, megcsunyult, szült 4 gyereket köldökig lógnak a kannák, inkább ne is legyél kíváncsi rá
Rég láttam itt egy tagot olyasmi neve Barby99 vagy hasonló ,ismeri valali? Itt van még?
Jó reggelt! Mindenkinek!☕☕☕☕☕
Hülye volt Viktor hogy nem azt mondta az elején, hogy OK embargo... megnéztem volna a németek képét 😄
Sose voltak a barátaink először az osztrákok ültek a nyakunkon aztán a világháborúban szétszabdaltak, majd a második világháborúban megszállták bennünket, de mégis szövetségesek lettünk, és vesztesek. Oda dobtak minket sztálinnak a németek meg kapták a segélyt... A franciák meg mindig utáltak bennünket, a többiek meg le se szartak.
Azért valamiért a mégis 10* annyi gázt vettek a németek az Oroszoktól mint mi.
kevesen fogják fel azt a tényt hogy európa nyugati fele csak azért él jól mert a keleti ( távolkeleti) része nem
semmivel sem okosabbak semmivel sem ügyesebbek, a technika miatt jobb a termelékenységük, de nem ennyivel....