Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de jó is lenne (áhitatos)
akár oda is, most niggerek raknának seggbe 😂
Németországba?
Lehetnénk kicsit keletebbre is 🤷🏼‍♂️ Nincs ebben semmi szomorúság. Ez van ezzel kell együtt élni éskihozni a maxot. Születhettünk volna sokkal rosszabb helyre is.
Viccelődni?Hol van ebben a vicc?Ez a szomorú valóság.
fillérbaszós nem volt(ujjával nemet mutató) ha az lett volna 3 perc alatt megoldottam volna az 1 órás rejtvényt 😅
mondjuk amiket leírtam(kezeit széttáró)
Druszám te milyen szakmaiságra gondolsz ? Fillérbaszós feladat is volt ? 😅
én ki se tudnék jönni ezekből, az én agyam teljesen másképp műkődik mint kellene
azért nehéz volt(gondolkodós) Pláne, hogy sosem voltam ilyen helyen. Ehhez meg kell szerezni bizonyos rutint (kezeit széttáró) Meg hát nem szakemberek állítják össze a pályát. Amikor olyan instrukciót kapsz, hogy fázis kapcsolási sorrend és van előtted egy 10 db-os kismegszakító konzol akkor annak a felkapcsolási sorrendjére gondolna az ember nem arra,hogy az egyiket fel a másikat meg le kell kapcsolni(kezeit széttáró) Vagy a másik szobánál egy másik helyen amikor ki vannak rakva egy fagyasztó szekrény melletti asztalra a műanyag gyümölcsök nem arra gondol az ember, hogy a különböző színű gyümölcsök száma határozza meg a fagyón lévő számzáras lakat kódját, mert hát fagyasztóban alapból nem tárolunk banánt almát és narancsot(kezeit széttáró) Szóval aki teljesen hülye annak lehet több esélye van az ilyenek megfejtésére. Tulajdon képen 20 ilyen szoba után a 21-ik már biztos könnyebben menne mert nem keresném benne sem a logikát sem a szakmaiságot(kezeit széttáró)
csak az a baj hogy ész nélkül
egy rendszer egyes elemeit nem szabad megváltoztatni önmagában
pl naoelem kurva jó dolog, ha eljut a fogyasztóhoz, de minél több van annál kevesebbet fogyaszt a nép
mert pl amit termelsz azt nem tudják ózdon felhasználni csak a közeledben, szóvalmamikorcelkezdték tolni a támogatásokat akkor hálózatfejlesztésre is kellett volna pár szatyor zseton, esetleg tárolókat kialakítani
Jó ezzel mindig viccelődni hogy mennyi itt meg ott. De azèrt nekik van, nem is tudom, legalább 30év előnyük. Őket nem tépték darabokra (vagyis de, de már egyesültek).
Nem véletlenül lett ez így kitalálva, ha véletlen, a jó oldalra álltunk volna és nem darabolják fel az országot, ez egy szinte teljesen önfentartó ország lehetne. Vagy mondhatni hogy vezető hatalom az euban.
De hát sajnos ez a sors jutott nekünk 🤷🏼‍♂️ Vagy ezt a sorsot harcoltuk ki magunknak.
Na hát ezen nem lepődöm meg, hogy nem tudtál kiszabadulni 😂 még akkor sem ha előre megkaptad volna a kulcsot 😂
mert előre megyünk(kezeit széttáró)
most az a 3 hét minimum 3 hónap
változnak az idők és fejlődünk
elhiszem(gondolkodós)
Múltkor volt bent nálunk egy német tűzoltó körülnézni,természetesen jött a fizetés téma,mondtuk itt mennyi,visszakérdez hogy itt heti bérezés van?Mondtuk,nem,ez havi.Nem nagyon akarta elhinni.
hát ha orsi meglátna egy átlagos magyar ember bérpapírját azt hiszem kikerekedne a szeme, szerintem rögtön utalna nekünk szolidalitásból vissza nem térítendő támogatásként vagy 100 ezer milliárd eurót 😆
De nem írja(ujjával nemet mutató) csak aztaqrvázik(kezeit széttáró) Ha most meg tudnám fejteni a gondolatait bármelyik vetélkedő műsorban győztesesélyesként indulhatnék(fetrengős) Pedig most debrecenbe voltam 2 szabaduló szobában is az egyiket még most sem tudnám úgy sem megfejteni, hogy a végén elmondták a megfejtést kb. feléig juthattunk, a másik kicsi segítséggel 10 perc ráhagyással megvolt 😁
Ahhoz meg csak meg kell mutatni egy étlagos magyar bérpapírját meg hogy mennyit kéne fizetnie ha nem csökkenti 15%al a gáz felhasználást.
Ez tiszta sor csak hát ezek garanciát akarnak 😅
Mondjuk én garantálom, hogy az eddigi 3500-3800 m3 fogyasztásom 1700m3 fog csökkenni 😆
Nekem Sanyi, írd le újra. Nem tudom miről van szó mert sok a betű de írd le újra 😁
Hát ez az,Orbán okos,ő már most megoldotta a 15%os csökkentést,megy majd az ursulához hogy mi ezen már túlvagyunk.És valóban egy jó megoldás,mert 15 % meg lesz úgy hogy a nép nincs erre kötelezve
Már most szeretném megérteni a kérdésedet(kezeit széttáró) Értelmes mondatok helyett egy egy szóban vannak feltett kérdéseid amit nem tudok megfejteni. Azt, hogy aztaqrva meg ilyenek azzal sem jutok közelebb ha hiszed ha nem(kezeit széttáró)
Az nincs leírva sehol(kezeit széttáró) Nehezen kezdem kapizsgálni sanya rébuszait(gondolkodós)
Szerintem keveri a szezont a faxommal(kezeit széttáró) Szóval lájen orsiék megbeszélték az euban, hogy csökkenteni kell a gázfogyasztást minden tagországnak 15%-al(kezeit széttáró) Na erre azt felmordultak kivételesen rajtunk kívül többen is(kezeit széttáró) Szóval ez még csak egy terv amibe nem fognak belemenni a tagországok(kezeit széttáró) De ettől orsiéknak nem kell megijedni, mert nálunk biztosan fog csökkenni a gázfogyasztás 15%-al a kihirdetett árak okán mint ahogy ezt te is leírtad(kezeit széttáró)