Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert aztán szaros opellal kurvára kell sort előzni úgy hogy azt sem látjuk hova megyünk.
Rengeteg ilyen van, csak sokszor megússzák annyival hogy lehúzódik a szabályosan jövő a padkára.
Lehet elkezdek házmesterkedni és beküldök minden ilyen dashcam felvételt, hogy basszák seggbe szárazon gumibottal az ilyet.
Sajnos kísértetiesen hasonlít a 2016 os,Berki Mariannék balesetére , ahol egy A3-as kezdte a sor előzését ! Sajnos ! 😒
Inkább csak a hülyékre kell készülni hisz egy gép szempontjából mind hülyék vagyunk. 😄
☹️
Az okosság mértékétől függetlenül akkor mégiscsak okos.
Amúgy nyilván a programozója követett el hibát.
nem okos
csak programozva van, köze nincs a mesterséges intelligenciához
persze tud kezelni egy csomó változót, de szerintem nem okosabb mint egy málna pc
Ez az. "Ha" olyan okos, akkor hogyan a fenében tud kárt okozni?
A tényekkel nem vitatkozom, hiszen minek is? Az egész történet a fura.
ha látnám élőben akkor tudnám
ha tippelni kell akkor mindegyiknek van egy része amit megfog, az hogy ez milyen messze van az aljától mindegy, hiszen úgy is "megjegyzi" melyik bábu hol van és úgy fogja meg
De sakkgépnél mozgástér? Amikor időre megy azok mindig kapkodnak mint a kurvaélet. Inkább valami nyomatékhatároló mint az autók ablakemelőjénél.
Azért nem vagyok ebben biztos, mert különböző magasságú bábuk vannak, vagy mindegyiket az aljától két centire fogja meg, akár 6 centis gyalog, akár 9 centis királynő?
Hát pedig hülyékre mindig készülni kell.
Igazából csak egy infra sorompó kellett volna ide, hogy azonnal megálljon ha valaki benyúl a mozgásterébe.
Szóval igazából a gép üzemeltetői vétettek az alapvető munkavédelem ellen, de azért ügyesen próbálják hárítani a felelősséget a gyerekre.
ez nem intelligens robot, szóval ezekre nem vonatkoznak törvények, azt teszik amire be vannak programozva
pl azt ő dönti el melyik bábut fogja meg és azt is hová teszi, ellenben az egész mozgási struktúra egy programozás eredménye
mert a lapig kell tenni a bábut utána engedi el, a gyerek ujj ameg ott volt és nem tudta letenni
úgy tűnik nem volt benne nyomásérzékelő ami megfogta volna ha a mozgás befejezése előtt akadályba ütközik
egyszerűen mondva: nem voltak a hülyékre felkészülve
kurva sok automata gépet javítunk, mind így működik, ha fel vannak készülve a hibákra akkor van benne biztonsági mechanizmus, akár több száz kilós terhelésú szalagok képesek megállni ha egy flakon sarka meggyűrődik és eldől ezáltal kap +3 kilós terhelést
Itt valami nem kerek. Értem, hogy robot, de amikor leteszi a bábut MIÉRT nyomja annyira, hogy eltörtön ami alatta van?
Orosz robotra nem vonatkozik ilyen amcsi törvény 😂
De hol a videó? Látni akarom ahogy szenved a kis ruszki 😈
Nesze robotika és Asimov első törvénye, vazz így szórakozzunk velük 😂 : https://index.hu/kulfold/2022/...
https://m.youtube.com/watch?v=...

Monte Lussari Tarvisio. Egyszer meg lehet nézni.
Na,akko kihagyom,f2 meg mlas-nak valo,triumphnak mint a vampir es a szenteltviz. 😆
Ühüm. Ott készültek az XDrive reklámok.
Mi a halal az az x-drive falu?
Valami bmw reklam? 😆
Eregy el az X-Drive faluba a börkabát helyett 😄 ott sincs sok érdekes max a libegö ami felvisz.
Amkor csak a nassfeld,vagy bemegyek tarvisioba borkabatert. 😆
Mangarton most voltam, már inkább csak ottisvoltam kategoria miota nem lehet felmenni a tetejéig. Pláne ha kifogsz valami felhös idöt. A többi jo program, csak tiszta idö legyen.
Ezert jo a csupsz bébimotor.Minden olyan penztarcabarat.