Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem megyek túrára sokféle (idegen) emberrel. Még csak az kéne. 2x próbáltam, de nem az én világom, hogy a leglassabbhoz igazodjak, és végig szopjak
látszik hogy nem sokat mentél még erdőben vagy ilyen helyen
szóval egy erdős kis ösvényen -áttételtől függően persze- ritkán fog bárki akár 3-ba is felkapcsolni
aztán ha kb 15el nekimennél egy fának mi történik? felcsúszol a kormányig és eldőlsz lesz 2-3 lila foltod
ha veretősebb a hely akkor 40el teszed le a földre
nekem az jött be ha necces a helyzet tolok egy satuféket és lecsapom a motort az oldalára aztán gyors megáll, vagy teligáz aztán csak átmegy rajta
egyszer robogóval baktattam vagy 40el aztán kikanyarodott egy öregasszony elém, egyből basztam a teligázt hogy emelje az elejét...... csak baszta emelni az a 4 ló, szerencsére a mammer avval a lendülettel csinált egy kanyart és kiment előlem
Haaat szerintem biztos
Szóval tökmindegy milyen lassú is az ember mindig lesz aki méglassabb?
Azok turak, sokfele emberrel. De en a Ferjemhez tartom a mercem. Ha Ot utolerem, akkor mar ugyesnek vagyok hajlando mondani magamat. Meg ott van Lipcsik Gyongyi, bordo CBF 1000-e van. Na O a noi peldakepem!
Én is mindenkit letolok a fagyizóban..............de a pannonia.......
Van par haverom, akik jarnak ki az erdobe crossmotorokkal. Tesom exe is hivott mar, es benne pl meg is biznek, hogy ha behisztizek, nem hagy ott meg talan nem diktalna profi tempot egy kezdonek...
Amugy talan mar felnottem agyilag ahhoz, hogy ne vallaljam tul magam a szintemen, max minimalisan, de arra meg szukseg van a fejlodeshez...
a bejáratot összefércelik kb gyárira, a többi genetika, szóval olyan mint a pénzfeldobás bármi lehet belőle....
Pedig nem úgy volt, hogy Te mindenkit letolsz a túrákon
Akkor miért ne menne a P. ring?
terepen kevesebb esélyed van hogy sérülj mint aszfalton még a tempósabb endóró nyomokon is
a crosspálya más, oda nagy tempó kell hogy tudj menni rajta normálisan, ott azért érhet ez-az.......
Na majd ha beharangoznak ..
En szivem szerint csaszart akarnek, de a dokim hallani se akar rola, max akkor ha egeszsegugyi oka lenne. Az nem egeszsegugyi, hogy meg szeretnem elvezni a szexet a maradek 50 evembe?
ha nézik az még annyira nem gáz, kb annyia érdeklik őket a muffok mint műkörmöst a köröm
majd amikor hallod hogy " már négy ujjnyira tágult" na az ami nem semmi, és ennyinél meg sem fog állni
Fogalmam sincs mennyire tudnek jol teljesitenk egy nagyobb palyan. Kakucsra se jutottam ki '14 ota, hiaba terveztem millioszor. Egyszer el is indultunk, de nem akkor szakadt le az eg? Szoval ugy mar nem lattam ertelmet...
Jovore gondolkodtam, hogy eladom a GSt es benyulom a 600-as CBFet apamtol... Aztan meg kitudja, hogy mikepp alakul az elet...
Bar nagyon rajta vagyok a KTM teman is, de igy baba mellett nem tudom mennyire kockaztassam, hogy feltekerem magam egy fara. Fater quadja meg bazi nagy testileg (800-as), azzal meg lehet mar a szukos terepet nem lehetne tulsagosan elvezni...
Otlet millio, ido meg szukos...
Kakucs nekem picike. A Pannóniára meg kevés vagyok, nem a gép hanem én. Szóval én maradok az Euró ringnél bár azt is jóval ritkábban látogatom mint szeretném. Idén pl egyetlen pályanapra sem értem oda. De sebaj, lesz még szezon jó pár amire valamit azért hagyni kell
A kis GSsel azt mondtak semmi ertelme gyorsabb palyara mennem.. Igazabol nekem a Kakucs kenyelmes volt. A tommotnal voltam, akkor engedtek fel tobbszor is minket. Szenvedtem egy fazeressel, mert kanyarban nem mertem ugy elozni, nehogy rajojjon az en ivemre, egyenesbe meg odahuzta neki ... Vegul mar radudaltam 2 kor utan, hogy engedjen mar el es ugy sikerult biztonsagosan kikerulnom.
Szerintem gyors ringen csak hulyey csinalnek magambol... Vagy nem tudom... Bar nincs borruham, igy nem hiszem, hogy felengednenek egyaltalan...
A gyors pálya már nem fekszik? Kakucsra 250-es MZ kell
Tanulsag, nem megyek a Pannonia ringre (?)
Az en kis szaromnak eleg a Kakucs is
Én is így gondoltam, aztán jött a Pannónia ring 4-es kanyar
*vaginadat
Nem nyalom fel! Ne is mondj ilyet!
Ja, tesom is ezt mondta, hogy amikor 6 doki nezi a vagi adat, elfelejtesz mindent
Mi lesz veled ha felnyalod a placcot a motorral és a korházban csövek lógnak le rólad
Az Alien előbbutóbb mindenképp kijön. .
Ln mindig nézem hová szúrom egyszerűen élvezem...
Mire kihekkelik az utódot(meg az utána következő időszakban) sok mást is feladsz majd a hisztijeidből