Ne bazd, komoly???? En be se akarom engedni a Ferjem szivem szerint... Vagy mint ferfiak, akik reszt vettek szulesen, nem volt eszetekbe az akkori latvany a kesobbielben? Vagy csak en vagyok ekkora barom allat, hogy ilyentol felek?
Annak semmi akadálya rendes szülésnél sem. Csak a férjed szóljon varráskor, hogy 2 öltéssel többet csináljanak, ne sajnálják a "cérnát " . Én is így csináltam
azt szokták mondani ha az embernek nincs gondja akkor keres magának
nem mondom hogy nem dobáltunk petárdákat fiatalon, de akkor se kedveltem a dolgot
plusz mindig avval a lendülettel el is lett dobva ahogy végighúzta az ember a gyufán, ami nem gyulladt meg azt én mégegyszer fel nem vettem
1x ráléptem egyre, eltörte a cipőm talpát, plusz boláig elzsibbadt pár ürára az egész lábfejem, na azóta ilyen szarokat kézbe se veszek
Nem ! Hogy úgy mondjam , egy selejtes tüzijáték , amiben a késleltető gyutacs nem volt , így gyujtás pillanatában már robbant az egész ! Azóta mindenkit lebeszélek a selejtes kina pirotechnikáról , magam részéről a szülinapi gyertyától is irtózom !
Tudnák , de soha nem ittam , és nem iszok alkoholt ! Még józanul is meg van a baj , hát még ha innák is ? Egyébként vannak ennek is előnyei , pl ha kések valahonnan mindig mondom ne reklamáljanak , én mindíg két perccel hátrább vagyok ! Vagy a körömvágásnál tök jó mikor kettőt ugorhatok !
Rendesebb hely nincs mint a győri kézsebészet , de itt nem volt mit visszavarni , mert a lágyrész egyszerűen leszakadt a csontokról , ami úgy állt az ujjaim végén mint a zongora billentyű ! A hüvelyk ujjamat megmentették , az is szarrá volt roncsolva ! Így is köszönet Király dokinak kézsebész adjunktus osztályvezető főorvosnak , Engl Máriának szintén sebész és mikrosebész aki az idegeket varta meg az ereket és a tenyeremet is összerakta !
ha bevitted volna rendes helyen visszavarrják
nálunk van egy asztalos aki lecsapta 3 vagy 4 ujját szinte tőből és tud dolgozni vele , kicsit olya mint a törpék ujjai nem arányos de visszatették
Egy hét kórház után mikor hazamentem , a németjuhászom addig nyaggatott míg oda nem löködött a helyszínre , és meg nem mutatta hogy ott van mind a két perc , egy hétig őrizgette , még a hangyáknak sem engedte elvinni , és a légy sem köpte be , tisztán tartotta , nem ette meg , pedig szereti a husit !
Ez már gyógyulóban , a sokadik kötözéskor lett fotózva ! Amikor szén fekete volt és a tenyerem kettényílva , akkor nem volt kedvem fotózni , és a mosolyom sem volt őszinte !
nem mondom hogy nem dobáltunk petárdákat fiatalon, de akkor se kedveltem a dolgot
plusz mindig avval a lendülettel el is lett dobva ahogy végighúzta az ember a gyufán, ami nem gyulladt meg azt én mégegyszer fel nem vettem
1x ráléptem egyre, eltörte a cipőm talpát, plusz boláig elzsibbadt pár ürára az egész lábfejem, na azóta ilyen szarokat kézbe se veszek
Szerencsére 5 sört egy kézzel tudsz kérni
nálunk van egy asztalos aki lecsapta 3 vagy 4 ujját szinte tőből és tud dolgozni vele , kicsit olya mint a törpék ujjai nem arányos de visszatették
mert ami leesik az nem fáj annyira