Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Teljesen en se kuzdottem le. Pl magamnak nincs az az isten hogy szurjak, pedig tokeletesen lathato venam van. Biztos jo drogos lehetnek, mindig betalalnek.
Ha szurnak, sosem nezem ahogy beszurnak, kifele nincs bajom. Tavaly bekerultem egy fel napos megfigyelesre a korhazba surgossegin. Ott is ram jott a panikroham. Behelyeztek a kanult es 2 oran keresztul no problem, utana kezdodtek a bajok, mikor mar kezdett zavarni... Levert a viz, es kijelentettem, hogy rohadt gyorsan vegyek ki, mert en ezt idegileg nem birom. Nyomtak belem akkor nyugtatot is, loszart sem ert, igy egy ora utan hazaengedtek sajat felelossegre.
Nem tudom, hogy fogom birni a korhazat szuleskor
Anno ínszalag szakadáskor simán beadtam magamnak a véralvadás gátlót, persze lehet azért nem zavar mert muter kis kölök korom óta lövi magát napi többször mert csóri cukorbeteg így talán megszokhattam a tű látványát.
amikor bokától-heréig gipszben voltam akkor véralvadás gátló szurit kellett adni jú pár hétig
az első szuri nekem 2 óra volt, és kb úgy leizzadtam mintha a maratont lefutottam volna, pedig egy szúnyogpöcsnyi a tű
másodikra már csak 20 perc volt de pólócsere azért volt, akkor is
szerencsére rájöttem a technikára hogy tudom beadni hogy ne érezzek belőle semmit, bár előtte se igen fájt, utána már csak olyan 5 perc előkészület volt folyamatos libabőrözés mellett
és nem azért mert egy beszari pöcs vagyok, szikével bármikor bármelyik testrészembe belevágok, vagy épp amikor egy létra becsípte a bőrt némi husival az ujjamról ollóval vágtam le úgy hogy a kézmosó full vér volt, hanem mert irtózok a tűtől
olyan mértékben hogy amikor anno a légpuskába is injekciós tűvel nyomtam az olajat állt a hátamon a szőr, pedig még a hegyét is letörtem.......
En csak tizszeres verado vagyok. A poen, hogy iszonyat tuiszonyom volt, kepes voltam komplett hisztirohamokat vagni 17 evesen is. Majd 18 evesen eldontottem, hogy en ezt nem folytathatom tovabb, szoval elmentem egy veradasra, azon az alapon, hogy annal nagyobb tűt nem tudnak belemb@szni azota ha nem felejtem el, mindig elmegyek
Ja es az sms kamu. Nekem egy voroskeresztes mondta, hogy neha kuldenek, hogy az ember erezze a torodest, de alapjaraton nincs ilyennel idejuk foglalkozni
amúgy a plazma leginkább a gyógyszergyártóknak megy akik utána az ebből előállított szereket jó drágán adják, szóval nyugodtan el lehet fogadni a pénzt érte........
szerintem
mert amekkora haszonnal dolgozik a gyógyszergyár az a kis apró belefér, vannak olyan szerek ami többezerszeres szorzóval adják(előállítási árhoz képest) aztán a kutatás is sántit(sokszor erre hivatkoznak hogy drága) mert rengeteg szert kivonnak x idő után mert élesben kiderült hogy mégsem fasza a cucc
az orvoslátogatókra, reklámokra, dokiknak"konferenciára" stb szerintem lényegesebben többet költenek mint a kutatásra
haver öccse orvoslátogatóként akkor kapott 400 nettót + cégautót korlátlan benzinkártyával amikor nekem 70 ezer volt a fizetésem a vasútnál éjszakai pótlékkal
100 kiló felett amennyiben jelzi az ember. Lehet leadni még 2 decit. Én ha jól érzem magam akkor nálam belefér. de ezt előre jelezni kell hogy amennyiben szükséges akkor vehetnek le. Legalábbis én már párszor adtam le. Igaz akkor valaki miatt mentem irányított véradásra.
aztán 3 napig fel se áll utána......... a kicsi vérszint miatt levegőt szív a szivattyú
4.5 dl a maximum amit levesznek.
Jah nekem is kéne menni mert idén még nem voltam. Mondjuk én alapból másfél adagra ülök be mert vagyok akkora hogy ne okozzon gondot de idén még nem sikerült olyankor elmennem mikor le is tudták volna venni. Valahogy mindig kiütött valami amiatt nem lehetett.
Köszi. Erre gondoltam.
erről olvastam többet is de nem jut az eszembe hol
egyik ez a gerinces dolog a másik meg hogy aki akarja a hatalmat az nem való oda, aki nem akarja és tiltakozik ellene az lenne a jó választás
kb ugyanaz a kettő csak más megközelítésben
segíteni én is segítek, múltkor egy kiskölök szimójának esett le a kipufogó könyök, aztán feltettem neki pedig a faterját még utálom is mert egy gyökér
szomszéd csávónak is segítettem mert nem dugtam a feleségét pedig nagyon akarta a hölgy
stbstb
szóval én sokszor emberbarát vagyok(bár úgy alapból nem kedvelem az embereket) de vért nem tudok adni
Na má leesett a vérnyomásom amiket írok...
Pont így vagyok vele én is! Amúgy pénzért nem tenném a vére semmiképp de jó ha tudod a leadott véred feléből plazmát vesznek ki gyógyszer készítményekhez, a másik felét adják közvetlen annak akinek szüksége van rájae.
Én is 28X-os véradó vagyok meg párszor adtam plazmát!
Most már plazmát csak pénzért lehet adni így azt hanyagolom mert nem akarok érte lóvét
Úgy vagyok vele,hogy egyrészt segítek,másrészt megnézik a vérem,no meg kitudja mikor esek bele egy szakadékba?
Amúgy is szoktam segítgetni így az utcán idegeneknek és láss csodát ha néhe gondom van valahogyan mindig megoldódik!!
nem vagyok túl szorgalmas véradó,mert pár alkalommal tettem meg. anyám vagy 60 liternél jár,ő lelkesebb. bár megfogadtam,eljárok én is,mert a balesetemnél két és fél litert kaptam,hogy el ne vigyen a devla,úgyhogy némi restanciám van ezügyben
Tudod jól, hogy ez egy séles út! Az egyik oldalát a muszlimok a másik oldalát az idült alkoholisták szegélyezik. Ök azért vannak, hogy példát mutassanak nekünk...
Minden évben kb 5-800 liter borunk lesz a saját szölöböl. Èn van olyan év, hogy meg sem kostolom, mert mikor fejtjük, én vezetek...tavalyi bor (2015-ös termés) szinte maradéktalanul megmaradt. Hogy ne kelljen hordót kezelgetni, fejtegetni, le lett fözve pálinkának...azt még annyura sem isszuk mint a bor, de az legalább el van az üvegben pár tíz évet...másnem az egyik motort átalakítom alkoholüzemüre...

Más:
Már régóta meg akarom kérdezni, hogy egy alkalommal idéztél emlékeim szerint egy görög szónokot, vagy gondolkodót, aki a politikusról akképpen vélekedett, hogy egy "normális ember nem rendelkezik olyan gerinctelen tulajdonságokkal amivel alkalmas lenne a politikai pályára, egyáltalán nem is vágyik rá, így tehát akiböl politikus lesz az eleve egy gerintelen jellem"...vagy valami ilyesmi volt mondás lényege...

Nem emlékszel ki mondta ezt, és hogy szól pontosan? Ha anno ezt te írtad egyéltalán...ha nem akkor tárgytalan.
Nekem nem okoz gondot még nézem is, ha végeztek ugrok fel az ágyról mint a rugó azt már húzok is ki a motorhoz... Még jó pár évig adhatok szerencsére, most már küldenek sms-t is ha kiszállították a véred valakinek, megköszönik. Adni kapni jó de a legjobb az önzetlenség.
Ha kimegyünk motorozni a székelyekhez általában délkörül szoktunk inni valami faluszélen egy sört s ha van ,tolunk egy miccset is!
Estefelé megint beszokott ugrani egy-kettő majd a hegyen hazamegyünk s a teraszon jön a többi
Itt terepezésről beszélek
Nagyon jól szokott esni pár óra szopás után után
Kitárgyaljuk a feljárókat,kicsit felszívjuk magunkat oszt hajts tovább
Ezt akkor sem fogom kóla mellett csinálni ha tarkónlövés jár érte
nekem még sosem sikerült, én félek a tűtől, talán ha 5x vettek eddig vért tőlem vizsgálatra, ha lehet elkerülöm az olyan helyeket ahol tűvel szurkálnak
Na megvolt a napi jó cselekedet adtam vért. Ha nem lesz jó vesznek mellé rizsát!
az úgy kb semmire sem elég, az max borkóstolóra jó
egy üveg sört még el tudok képzelni egy lángos mellé tízóraira, de azt hogy egy ebéd-vacsora mellé 1 pohár bort inni az olyan mint a peep-showba elmenni egy százassal
és ezt úgy mondom hogy annyira vagyok alkesz hogy ha az idei összes általan elfogyasztott alkohol mennyiséget meginnám most azonnal még fél kor el tudnék biciklizni a gyógyszertárba kacsázás nélkül.......
175ml
Ennyi részeg disznót................és ez sértés a disznónak.
azért megnézném hány ember elégszik meg 2 deci borral egy 30 dekás rágós marha mellé.....