Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vezetés közben sokkal komfortosabb. Na nem sok százezres szemőke, de optikus szerint egy jó közepes tudású.
Napszemüveget rég nem hasznalok,de amúgy jó lesz a cucc viszont nem tökéletes.
Az eddig használtat pl. napszemüvegben vezetve nem lehetett látni. Amúgy is gyenge volt a kijelző. Igaz van már vagy 8-10 éves.
A tartoja egy határ @.Hattal a napnak nem látható.
De ennyi pénzért nincs jobb.
Ha nem lesz jó, megy fel az I go.
Bár az előzőn is az volt és nem volt hibátlan.
Inkább csak hasznalhato.De sygic.........
Jó lesz ne aggódj.
Apropó!
Megvan a Wayteq gépées. Már megy fel rá a sygic. Kíváncsi leszek rá milyen lesz. Írtak rá rosszat is no meg jót is. Majd elválik.
Arra értettem, hogy a nagy többség mégis csak pihenhet ma.
Merthogy ünnep van állítólag.
Úgy látom a jövő hét második fele tartogat még szép időt,esélyét látom egy kis szlovák kanyargásnak. Kajálni is jó lenne valahol, remélem nem köpnek bele ha meglátják honnan jöttem. Vagy ez már nem divat annyira?
Nem az. Önként vállaltam anno...
Ez szomorú.
Olyan mint felénk az idő. Reggel még sütött a napocska, most meg esik, dörög, villámlik.
Sebaj, holnap már lehet menni hajnalban robotolni.
Rá fogok keresni! Motorral még nem barangoltam északi szomszédainknál.
Igen.
Ma?
maximum ami elfér.......
amióta megnőtek a fáink teli vannak mindenféle madarakkal ha ott áll az autó azért leszarják elég rendesen, de szerintem még így is megéri a fa is meg a madár is
egyedül a reggeli hangzavar ami zavaró, erre még fel szoktam ébredni
én délutánra egy kiadós alvást terveztem be...... vasárnap csak megérdemli az ember, az egész hetes lazsálás teljesen kifárasztott
Köszi viszont, délutános leszek.
Itt Badacsonyban most vékony fátyol felhőzet van a Nap is átdereng , csak az északi láthatár alján látszik egy kis felhő ! Pedig 7-kor még esett !! A szél is normalizálódott !
Pálinkás szép augusztus 20-át Nektek !
Nekunk viszont ott van Szlovakia :) mi gyakran jartunk arrafele is. Nezz utana pl a 14-es utnak, ha meg nem ismered :)
Hálistennek már Kenesére 2 óra alatt lazán le lehet érni egy kiadós cigi-kávé szünettel
Vigántpetend jó móka!
Aztaaa...kilakoltatták Batman tesókáit...
S az mennyi guanó??