Úgy látom a jövő hét második fele tartogat még szép időt,esélyét látom egy kis szlovák kanyargásnak. Kajálni is jó lenne valahol, remélem nem köpnek bele ha meglátják honnan jöttem. Vagy ez már nem divat annyira?
Ez szomorú.
Olyan mint felénk az idő. Reggel még sütött a napocska, most meg esik, dörög, villámlik.
Sebaj, holnap már lehet menni hajnalban robotolni.
maximum ami elfér.......
amióta megnőtek a fáink teli vannak mindenféle madarakkal ha ott áll az autó azért leszarják elég rendesen, de szerintem még így is megéri a fa is meg a madár is
egyedül a reggeli hangzavar ami zavaró, erre még fel szoktam ébredni
Itt Badacsonyban most vékony fátyol felhőzet van a Nap is átdereng , csak az északi láthatár alján látszik egy kis felhő ! Pedig 7-kor még esett !! A szél is normalizálódott !
Pálinkás szép augusztus 20-át Nektek !
De ennyi pénzért nincs jobb.
Bár az előzőn is az volt és nem volt hibátlan.
Megvan a Wayteq gépées. Már megy fel rá a sygic. Kíváncsi leszek rá milyen lesz. Írtak rá rosszat is no meg jót is. Majd elválik.
Merthogy ünnep van állítólag.
Olyan mint felénk az idő. Reggel még sütött a napocska, most meg esik, dörög, villámlik.
Sebaj, holnap már lehet menni hajnalban robotolni.
amióta megnőtek a fáink teli vannak mindenféle madarakkal ha ott áll az autó azért leszarják elég rendesen, de szerintem még így is megéri a fa is meg a madár is
egyedül a reggeli hangzavar ami zavaró, erre még fel szoktam ébredni
Pálinkás szép augusztus 20-át Nektek !