Ez már megint csak egy valótlan hozzászólásod(kezeit széttáró) Mi az, hogy fél hülye bogyó??? Szerintem évek alatt bebizonyította már, hogy teljesen hülye te meg itt nyalizol neki( kezeit széttáró) Van köztetek valami?
Lehet nem járok eleget ósen parkolóba én még egyetlen egy kocsit nem láttam ott kigyulladni se ilyet se olyat 😅
Az viszont igaz, amikor annó megvettem az asszonynak az auriszt és néhány hetes korában bementünk vásárolni az ósenbe mind 4 gyári keréktárcsát ami akkor volt egy 20-as darabja lelopták róla 😂 Ezért is kapott egy dákót na arról vegyék le basszák meg 😂
Amíg magamnak az üzemanyag ellátó rendszer alapján választok autót az asszonynak a keréktárcsa leszerelhetősége szerint 😂
Te tenyleg ilyen hulye vagy vagy csak fested magad? 😂
Az viszont igaz, amikor annó megvettem az asszonynak az auriszt és néhány hetes korában bementünk vásárolni az ósenbe mind 4 gyári keréktárcsát ami akkor volt egy 20-as darabja lelopták róla 😂 Ezért is kapott egy dákót na arról vegyék le basszák meg 😂
Amíg magamnak az üzemanyag ellátó rendszer alapján választok autót az asszonynak a keréktárcsa leszerelhetősége szerint 😂