Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az menyiben segít a gázproblémán az iparnak? Vagy metángázzal váltják ki?
hozzánk az mikor ér ide?
Ott meg brazilnak jó.
Nem véletlenül migrált, itthon ekkora hülyét már sehol nem tudtak elviselni, ott még próbál vegyülni bár beilleszkedni oda se fog tudni.
Majd legeltetnek tehenet az alpesi lejtökön.
És az ipar nélkül is ellesz? Marha.
Ja,hat ha csak az ipar hasznalta es nem lesz az nagyon fasza,csak leall.De nem gond.
Te tenyleg ilyen hulye vagy vagy csak fested magad? 😂
Ausztria ellesz gáz nélkül, leginkább csak az ipar használta. A tüzek azért égnek, mert napforduló volt. (az év legrövidebb éjszakája)
Nem keres semmit.
Nem lát, bármit írhatok róla.
kösz, hogy kijavítasz de az meg mit keres a műtőben?
Ez már megint csak egy valótlan hozzászólásod(kezeit széttáró) Mi az, hogy fél hülye bogyó??? Szerintem évek alatt bebizonyította már, hogy teljesen hülye te meg itt nyalizol neki( kezeit széttáró) Van köztetek valami?
Tűzoltó gépjárműfecskendő a becsületes neve.
😂 itt még nem javítottak ki sose semmit (ujjával nemet mutató) ellenben az elbaszáshoz kiválóan értenek 😂
mint itt minden. Talán ez az egy dolog az életembe ami visszafelé fejlődik egy normális emóció nincs már (kezeit széttáró)
én soha nem írtam még privát üzenetet senkinek(ujjával nemet mutató) én kiteszem nyíltan 😅
hát nekem rémlenek még a robbanós ájfonok meg a robbanos orion tv-k 😅
fecskendő? Az nem a feleségedéknél van a kórházba? Blődiéknél slag van nem?
török kamionosokat sem felejtsd ki a felsorolásból 😅
Lehet nem járok eleget ósen parkolóba én még egyetlen egy kocsit nem láttam ott kigyulladni se ilyet se olyat 😅
Az viszont igaz, amikor annó megvettem az asszonynak az auriszt és néhány hetes korában bementünk vásárolni az ósenbe mind 4 gyári keréktárcsát ami akkor volt egy 20-as darabja lelopták róla 😂 Ezért is kapott egy dákót na arról vegyék le basszák meg 😂
Amíg magamnak az üzemanyag ellátó rendszer alapján választok autót az asszonynak a keréktárcsa leszerelhetősége szerint 😂
tőlem biztos nem alszik ki (ujjával nemet mutató) de már régebben megbeszéltük, hogy tegezzél(kezeit széttáró)
A szövegkörnyezetből nehezen tudom eldönteni, hogy ezt most dicsekvésből írtad e vagy sajnálatból 😆
nehéz életed lehetett 😅
a porsék süllyedtek el vagy a hajó? A hajó minek süllyedt el ha a porsék égtek. A hajóból lett porse vagy a porsékból nem maradt por se???
nehéz rajta elmenni, (szemeit körbeforgató) lehet egy első generációs elektromos rollerja van(kezeit széttáró)