Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak egy hirtelen pl. A valótlan állításodra.
Olajcseréről beszélgetünk, egy szót nem ejtettem hogy jó vagy sem. És miért nem azonos márkát hasonlítasz? Miért egy castrolt ami túlárazott egy total-al? Így görbe a tükör.
Na most megnéztem… 16000/4liter a pd-be a castrol olaj, a hdi-be 10000 a total. Akkor nem fele csak csak 2/3… hát akkor is olcsóbb. A szűrők ugyanannyiba kerülnek. A hdi ezerszer kultúráltabban csendesebben jár mint a pd vagy a cr. Sokkal jobb a dpf(ami meg nem fap-os) bár az adblue mind a kettőben szar, tartály, szivattyú problémák rendszeresen.

Hiába akarod felszopni a vw dízeleit, pont ugyanolyan szar mind a kettő.
Milyen olajat raksz bele ami 11000ft ?!
Nyilván, csak azt nem értem a pipinek minek a garancia, hisz elmondása szerint a ford szar az övé meg jó. Akkor minek neki gari?
Fele annyi? Én 11ezerért cserélek olajat a pd-be és a cr-be is, ha te ezt megoldod 5500-ból szűrővel akkor nagyon ügyes vagy.
Én mindig meglepődöm hogy a nyavajas hdi-be az olajcsere mennyivel olcsóbb mint a vw-be (pd) mert az olaj eleve fele annyiba kerül. Mondjuk a fordodban is hdi van 😂 ugyhogy tökmindegy 😂😂
Sajnos ez nem opcio ha garit szeretnél. De maszek szerelönél se sokkal olcsóbb
Tudhato hogy ebböl élnek. Viszont volt kellemes tapasztalatom is ezzel kapcsolatban. Igaz szar fordnál de mégiscsak pozitiv.
Pont a fele. És ninvs mit csinálni. Ezt viszont én tudom. Ezért is vettem ujra fordot és nem pezso toyotát
nem vettem adták(kezeit széttáró)
Múltkor is ugyanez volt a műsor(kezeit széttáró)
Meg lett egy 57 ezres munkadíj 😅
Aszondja a csávó lesz egy olajcsere meg fékfolyadék csere meg szűrőcserék meg 1 szoftver frissítés(kezeit széttáró) Készüljek kb. 3 óra(óranézegetős) Mondom mi? Mondom neki ez ha nem kapkodnak 40 perces meló. azt elkezd röhögni, ha én ilyen ügyes vagyok menjek csináljam én ha ennyi idő alatt elkészülök akkor még fel is vesznek. Tök komolyan mondom neki oké van szaros ruha a kocsiba átveszem azt megyek hátra. olajcsere 15 perc amíg a kollégáiddal kényelmesen elbeszélgetek, fékolaj csere légtelenítéssel esetleg picivel több, szűrőcserék pfff na hadjuk má (legyintős) szoftvert frissíteni,meg közvetlen az olajcsere után tud, miután kiütötte belőle a szervízkódot már adhat neki gyújtást. indulok hátra azt mondta nem komolyan gondolta(kezeit széttáró) Végül is a 3 órából 2,2 óra lett néhány ezrest nyertem a 23400 Ft-os rezsi óradíjból 😂
👍️
Vettél 5 liter olajat 60ezerért.....
Tudod hányan csinálják ezt új autóval
azon még drágább a szervíz(gondolkodós) Mondjuk ott van is mit csinálni 😂
Nockalm. Holnap szlovén alpok
Nem
Akkorátbasztak. Vettél vona fordot, tuggyuk szar.
Na kifizettem a banánt(fejét fogó)
Valaki múltkor baszogatott, hogy egy olajcseréért miért fizetek 110 ezret engem tuti átbasznak(gondolkodós) Na most a 40 ezres szerviz 180 ezer lett 😅
nem örülök neki de ha ennyibe kerül a banán akkor ennyit fizetek érte(fülét bedugó) Még úgy sem nagyon vigasztal, hogy az áfát leírhatom(kezeit széttáró) Talán az vigasztal egy picit, hogy a haver tranzitja 188 ezer lett, mondjuk ott a 60 ezres szerviz 😅
Nekem azt mondták a 60 ezres olcsóbb lesz(gondolkodós)
Azon gondolkozok kéne valami kütyü ami megállítja a számláló működését (gondolkodós) fél évente majd csak kicserélném benne én az olajat 😆 ha évek múlva kérdezné a szervíz, hogy miért nem megy bele a km (óranézegetős) akkor mondanám, hogy a cég vett egy ford tranzitot, mert abba jobban bízik a cég 😂 A tojotát meg meghagytuk vésztartaléknak(fetrengős)
Ja csak az a paks 2 nem lesz meg 10X-es áron sem, meg függeni fogsz egy Hitlerszerü diktátortól...Még arra is esély van, hogy amíg megkészülne, addig be is tíltják...
Azért kell duzzasztani, ha gyorsabban folyna nem kellene...
mert utálom a sok félvak-félhülye népet aki az ilyen szarokkal hasít 30-40es tempóval, aztán sok esetben azt sem tudja merre van arccal
Minek elkobozni? Akkor kelljen arra is jogsi, meg a többi, azonosító stb... na ezért sem lesz a nagy magyarisztánban.
ez hülyeség
szerintem a vityusz ennyire népszerűtlen még sosem volt mint most, ez már nem számítana
amúgy mire fel lenne ez a felháborodás? szerintem kb mindenhol van rendszám ezeken a kis szarokon is
csomó vén fos hulldék végre menne a kukába
én a villanyos bicikliket(meg a többi villanyos kacatot) is megmérném mind ami 250w erősebb elkoboznám
A patológus legyen a karácsonyi ajándékod! 😆

Én is szeretlek! 😍