Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a sarki kebabosnál is kb 2 órával előbb laksz jól mint a gundelben és negyed annyiba(sem) kerül 😉
Ja, télen sincs sose... 😂 és mivel a műlt héten se volt, biztos nem is lesz ezután 😂
Horvát dugó az iskolaszünettel kezd, és aug 20-al végez.
Egy hete mentem at,nem volt dugo. 😆
...azt amúgy tudod, a gugliban az úton mit jelentenek azok a piros és sárga táblák? Segítek: nyáron, horvátban órákat 😅 ülve az autóban, dugóban, általában 35 fokban.
Korán indulok (5), későn indulok visza (17-18), így elkerülöm a nagy dugókat, de ennél extrémebb időben nincs értelme menni (mijafaxt csináljak ott, ha reggel 6-ra érek oda? meg fáradt leszek, mint a fos)
Egyébként érdekes dolog lett ez a horvát pálya. Mi soxor mentünk Pécsről Zadarba, gugli szerint:
Országút: 7:14, 474 km, ingyen
Pálya: 5:41, 516 km, 17 400 Ft oda-vissza.
Gugli szerint pályán 1,5 órát nyersz, de ez nem jön be az előbb említett torlódások miatt (szombaton végképp nem)
tehát úton 30, pályán 48-50 a teljes út ára, időben meg nem nyersz semmit, amióta kész a pálya, csökkent a forgalom Plitvice felé.
Mmmmm,nem,több.
16e. vs 5e.
Plusz a többletfogyasztás.
tehát a különbség naggyából 6-8e.
Dugó csak akkor van ha rosszkor induksz,kelj fel korán,bár én futottam dugóba szlovénban is.
Ennyire spúr vagy hogy autózol egyórával többet emiatt?
Vanmégkérdés?
De,nekem kellett.
Ó B+ kezdesz Pipi szintre menni 😅 Nyilván nem Senj-be megyek szlovénon, és nem is Dubrovnikba 😂 hanem Rovinj-ba, Pulába.
Km-ben alig több (Rovinj) és a szlovén 5 ezer egy hétre, a horvát meg 19 oda-vissza. Plusz Zágrábi körgyűrűn MINDIG dugó van, meg általában Karlovácnál is - ezért volt 2 plusz óra a HORVÁT. Szlovénben meg se kellett állni, 150-es tempomat vitte szinte végig.
Még kérdés?
Nem. Nem kellett fizetni M0-on és a bevezetőkön sem az M0-ig. Ez simán lehúzás.
Tehát nem mantra hanem tények.
Mondom a számlaszámom. Ha napon belül utalod, akkor 500-at elengedek 😆
Te Zoli! Képzeld, van olyan ember, aki szeret motorozni, a tájat bámulni. 😆

Meg vannak a műmájerek, akik futón vagy furgonban leviszik a xarukat, aztán pózolnak a motor mellett állva a tengerparton.
Amúgy éztem,szlovénia felé senj 150Km plusz és 2 óra.Ezért spórolsz 8e horvát autópályát de több az üzemanyag díj így ha nem vesszük figyelembe a szlovén pályadíj összegét spórolsz 2000 forintot.
Nem udom mennyi a szlovén díj,de gyanítom nem 2000 forint.
Csak többet mész.
Jó csere. 🤔
Már írtam,pont a városlakónak jobb mert több útvonalon mehet mindha csak az elkerülő lenne ingyenes a bevezetőkért meg fizetni kéne.
Így egykalap alá vehető az egész.
Csak hogy felfogd.Ha az ingyé elkerülőt kéne használnom az M3-ért fizetni kéne,régi áron 5 M3 pest megyei szakasz fedezi a teljes éves mindent pest megyében.
És értem hogy TE nem használod se az M3-ast se a többit,de más igen,pl én.
Így tényleg nem érdekel min morcogsz,a jelenlegivel olcsóbb és könnyebb NEKEM.
Mert a tetves döntéshozók az én káromra nyerészkednek - meg persze az összes városlakó kárára, csak azért, hogy a békaevőknek több legyen a bevétele. Ezt nem veszi be a gyomrom, téged az ilyesmi ezek szerint nem zavar, Pipi meg nem is érti... 😂
https://index.hu/gazdasag/2019...
2 órával hamarabb lent voltam az Isztrián szlovénon át, mint horváton - és negyed annyiba került. Akkor mondanál 1 okot, miért menjek a horváton? csak azért, mert drágább? 😁 nem vagyok én orosz milliárdos! 😂
Mondom, mert nincs rá szükségem... azért meg nem veszem meg, mert megtehetem...
Érdekes, hogy ezt pont te nem érted meg, hisz annyi mindent megvehetnél, mégis egy igénytelen spúr vagy 😂
Nade akkor minek morcogsz?
Nem fizetsz érte,nem is ér kár. 😆
Látod, ezt elhiszem, hogy számodra csak ez a megoldás létezik, mert nem tucc eligazodni egy 3-nál több ágú útkereszteződésben 😂 pedig a legtöbbx ki van minden írva nagy betűkkel 😅
Én viszont nem fizetek olyanért, amit nem használok, mert nem vagyok híve a pazarlásnak, és nem vagyok balek.
Évmilliós rekord? Na ezt honnan tudják?
úgy űnik kezd a háboró miatti félelemkeltés megszokottá válni
jön az újabb(új mint a sokszor felmelegített pörkölt) adu: https://energiavalasztohirek.h...
ennyi(kezeit széttáró)
horod a feleségedet haknikra kecskemétre bagolyba, szegedre, győrbe, pécsre ide- oda nincs 44 ezretek rá? Ha minden hónapra félretsztek 4 ezret még marad is belőle 😅
te mióta lettél ilyen fillérbaszó? Bmw-vel jártok gourme étteremben ebédeltek napi 100 ezres szállóban(kezeit széttáró) Ezt kicsengeti a nejed azt az autópálya díjon sóherkodtok? na ne má😂
benzinkúton olaj leszívó szivattyúval nívópálcán keresztül(kezeit széttáró)
Én a hajóhoz vettem a lidl-be 5000-ért egy olajszivattyút, annak a csövét a nívópálca helyén ledugtam azt pár perc alatt kirántotta az olajat(gondolkodós) Nekem a hajó aljába nem lehetett hozzáférni a leengedő csavarhoz(kezeit széttáró)
bezin turbónál jó a 30 ezres olajcsere periódus a gyártó nem hülye, miden évre biztosítja a termelést 😆