Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én 26-ra kaptam időpontot félek 25.800-at a köszönésért felszámolnak(fetrengős) Mondjuk 2 ciklus között nem is marad ki olajcsere nem mosogatni vettem az autót a gagyi fészer alatt 😆 1,5 év alatt a 40 ezres szervizre viszem, szerencsére már nem kell annyit járnom vele(kezeit széttáró)
valahol meg fizetni sem kell az autópályáért, valahol meg 2,2 euró a benzin. Itt szlovákba csak 1,9 😆 No comment 😆
Egyébként feleséged magánpraxisába ha le tudja írni miért nem veteted meg vele az éveset?
ja azt nézegesd , hol baszod el a kijáratot meg ilyesmi. Meg kell venni az évest oszt gond letudva jan 31-ig. Azt tudom, hogy te egy fillért nem viszel a családi kasszába bár lehet némi aprópénz a nyugdíjad, de gondolom az asszonynak nem esik nehezére megvenni ha már bmw-t vett magtoknak családi autónak, mondjad neki ne spúroskodjon 😅
Csak nezem.
Veszel is?
Ahh,hajóágyút nezek. 😆
Még mindig autópályáztok?
Amelyik vállalkozás nem birja el az éves díjat be kell zárni, a magánszemélynek meg le kell menni róla ha drágállja, legalább nem lesz annyi tétovázó a pályán és lehet lesz haladni :)
Nomeg behuztak a bevezeto palyaszakaszokat,az fontosabb mint az elkerulo.Amiert eddig is fizettel.csak dragabb volt.
De ehhez mar esz kell felfogni.
Egyszerubb mantrazni hogy ingyenvolt,most fizetni kell.
De mehetsz nem elkerulon,es nem fizetsz. 😆
Pont ezt magyarázom neki de nem akarja felfogni
Nesze haboru. 😆
http://youtu.be/z4NGre4QulQ
5500 forint. 🤔 🤑
Akko buzi vecsesi.az a spur pesti. 😆
A Zoli úrnak érzi magát, mert simán mellényzsebből ki tud perkálni egy megyei matricát. 😆
Na hát engem sem. Nekem nem érdekem. Ha azt akarják hogy ott menjek, fizessenek! 😁
Ha neked jobb hogy fizethetsz ott is ahol amúgy nem kéne hát legyen.
Mondom a számlaszámomat... 😂

Az a baj, hogy összemosod a megyei matricát az elkerülők fizetőssé tételével, pedig tök nem ugyan az.
Megyei matrica jó, elkerülőért fizetni buziság.
Hat a buzi pesti se erdekel. 😆
Ez nem pesti, sokkal rosszabb, a gödöllői 😋
De mi a faszomnak fizessek? Pestmegyén belül hova a búbánatos lófaszba menjek? Gödöllői bútorboltok nem izgatnak fel 😂
Ha megyek akkor úgy is országos kell, akkor megveszem a hetit, motorra a havit, de azért hogy helyben mászkáljak pont semmi értelme fizetni, mert nagyobb táv, időben sem jobb, egy árva petákot nem ér nekem pestinek hogy elkerüljem a belvárost, ez csak az ilyen vidéki suttyóknak előny mint te 😘
Azis tevagy. 😆
Az SM nem felejt, bárhogyan is szeretnéd ezt. Amit két éve CLAM-mel levágtatok, hát az nem semmi volt. 😆
Hat,konszenzusos teny az sm-en hogy te vagy a szopofantom,szoval buzi vagy. 😆
A buzi az te, vagy - a többit vállalom! 😆
Ven buzi libsi bagos genya. 😄
Na jó, de te egy arrogáns pöcs vagy! 😍