Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kamera.
Ha nem kell hozza rendszam akkoris.
Mi igen? 🤔
Ha ontapados akkor igen. 🤔
Svájcban az autópálya matricát úhy ellenőrzik mint az osztrákok megállítással vagy kamerán keresztül is?
Még csak a kínaiak sem kellenek,görög,máltai és ciprusi hajók szállítják az ukrán vérrel szennyezett olajat. 😂
És ez oda-vissza megy.
Az embargókat amióta a világ világ kijátszák.
Az irániak is megvannak,a ruszkikat 14 óta szankcionálják.
változott valami? 😂

https://haszon.hu/megorizni/pi...
Eszak-Koreaba is jut ilyesmi a kivaltsagosoknak, pedig oda nem szallit senki. A kinaiak megoldjak nekik egy kis zsebpenzert. A muszkakat is kisegitik egy kis olajert ;)
hidd el lesz ruszkiban embagós cucc,nagymerga,nike cipő,gucci táska meg svéd lazac,csak picit drágábban mint eddig az embergó kijátszásával kerülő úton. 😂
Olyan mennyiségű DJI drón van a fronton hogy szerintem a yár nem győzi gyártani,holott felfüggesztette a működését a ruszkiknál. 😂
Én a DaVinci Resolv-val ( a Free verzióval) kínlódtam pár napot a télen, de számomra egyszerűen túl bonyolult a kezelése. Ráadásul a végeredmény se nagyon tetszik: a felvétel 60 FPS, a kimenet 60 FPS, mégis ugrások, döccenések, drop-ok vannak a végeredményben (az eredeti felvétel az hibátlan).
fene tudja, pl anno a gimp simán tudta azt ingyen mint a photoshop nagy pénzért
sony vegast meg ne sajnáld mert rettenet szar 😂
igazándiból nem követem a linuxos programokat egy jó ideje, de sok-sok éve egész használható dolgok voltak
amúgy a win se isten pl egy reptéri irányító rendszerhez teljes mértékben alkalmatlan a megbízhatatlansága miatt
....meg az Autocad, meg a Photoshop, meg a Capture One, meg a Sony Vegas. Szóval kb. minden, ami túl mutat a netes böngészésen meg a filmnézésen. 😆
egy jól beállított linux mindentől jobb
aki azt mondja hogy nem, az béna hozzá

persze vannak olyan programok amire jobb a win, mondjuk a játékok 99 százaléka 😄
Akkor ezen se kell Windows 11-et futtatni. Sőt, semmilyen Windowst sem... 😆
TSCM CORTEX-A57-ARM alapokra épült.
https://bitblaze.ru/bitblaze-titan/
Új orosz fejlesztés.. 10 éves procival...
Tudom nem szép dolog, de ilyenkor eszembe jut hogy "éééén megmondtam hogy ez lesz" 😆
http://youtu.be/F_MkooUaCBM
Ez vfr tiszta hülyeség. Mire kivettem a hátso rugóstagot a fél motort el kellett bontani, és már az elejétöl indulva. A garázs tele motorral 😆
ez az emag nagy spíler
nem tud késni a szállítással,vasárnap óta az van írva holnap hozzák a cuccot
reklamálás nincs mert ugye a holnap minden nap után eljön, még akkor is ha a skynet öntudatra ébred
én már nem számítok(ujjával nemet mutató) Már megszoktam,hogy az utóbbi években az időjárás előrejezés inkább utójelzés(kezeit széttáró) mert az, hogy mi lesz azt már 6-8 éve nem tudják megmondani néhány órával előtte sem az meg,hogy mi volt azt este kiválóan tudják mondani a hiradóba(meghajlós)
Az ott mind Kelet felé halad... De hajnali 1-2 előtt ne számíts rá
na nálunk ezt már egy hete ígérgetik. De mindjárt másolok egy címet a kapuról (gondolkodós)
Komolyan 1 hete azt olvasom,hogy jégeső felőszakadás, havária mindenki meneküljön stb.
egy szem eső nem esett 1 hete. na mondjuk tegnap reggel volt valamennyi eső mire felébredtem oszt annyi. Ha én ezekre a hírekre hallgatnék ott kuporoghatnák bogyó mellett az ágy alatt 7 napja vihart várva(fetrengős)
A tiétek legalább kézzel fogható 😂
Saját fogás...sajnos lazacot itt nem lehet fogni :-)
Akinek nem inge, ne vegye magara.
Én nem nagyon olvasom el a baromságait. Mindig ugyanazt bizonygatja.
Nem értem, miért hagyjátok magatokat provokálni. Az illető saját magát akarja meggyőzni azzal, hogy nektek meséli, hogy milyen jó dolga van.
Ti meg bedőltök neki.