Még csak a kínaiak sem kellenek,görög,máltai és ciprusi hajók szállítják az ukrán vérrel szennyezett olajat. 😂
És ez oda-vissza megy.
Az embargókat amióta a világ világ kijátszák.
Az irániak is megvannak,a ruszkikat 14 óta szankcionálják.
változott valami? 😂
Eszak-Koreaba is jut ilyesmi a kivaltsagosoknak, pedig oda nem szallit senki. A kinaiak megoldjak nekik egy kis zsebpenzert. A muszkakat is kisegitik egy kis olajert ;)
hidd el lesz ruszkiban embagós cucc,nagymerga,nike cipő,gucci táska meg svéd lazac,csak picit drágábban mint eddig az embergó kijátszásával kerülő úton. 😂
Olyan mennyiségű DJI drón van a fronton hogy szerintem a yár nem győzi gyártani,holott felfüggesztette a működését a ruszkiknál. 😂
Én a DaVinci Resolv-val ( a Free verzióval) kínlódtam pár napot a télen, de számomra egyszerűen túl bonyolult a kezelése. Ráadásul a végeredmény se nagyon tetszik: a felvétel 60 FPS, a kimenet 60 FPS, mégis ugrások, döccenések, drop-ok vannak a végeredményben (az eredeti felvétel az hibátlan).
fene tudja, pl anno a gimp simán tudta azt ingyen mint a photoshop nagy pénzért
sony vegast meg ne sajnáld mert rettenet szar 😂
igazándiból nem követem a linuxos programokat egy jó ideje, de sok-sok éve egész használható dolgok voltak
amúgy a win se isten pl egy reptéri irányító rendszerhez teljes mértékben alkalmatlan a megbízhatatlansága miatt
ez az emag nagy spíler
nem tud késni a szállítással,vasárnap óta az van írva holnap hozzák a cuccot
reklamálás nincs mert ugye a holnap minden nap után eljön, még akkor is ha a skynet öntudatra ébred
én már nem számítok(ujjával nemet mutató) Már megszoktam,hogy az utóbbi években az időjárás előrejezés inkább utójelzés(kezeit széttáró) mert az, hogy mi lesz azt már 6-8 éve nem tudják megmondani néhány órával előtte sem az meg,hogy mi volt azt este kiválóan tudják mondani a hiradóba(meghajlós)
na nálunk ezt már egy hete ígérgetik. De mindjárt másolok egy címet a kapuról (gondolkodós)
Komolyan 1 hete azt olvasom,hogy jégeső felőszakadás, havária mindenki meneküljön stb.
egy szem eső nem esett 1 hete. na mondjuk tegnap reggel volt valamennyi eső mire felébredtem oszt annyi. Ha én ezekre a hírekre hallgatnék ott kuporoghatnák bogyó mellett az ágy alatt 7 napja vihart várva(fetrengős)
A tiétek legalább kézzel fogható 😂
Nem értem, miért hagyjátok magatokat provokálni. Az illető saját magát akarja meggyőzni azzal, hogy nektek meséli, hogy milyen jó dolga van.
Ti meg bedőltök neki.
Ha nem kell hozza rendszam akkoris.