Igazából egy szemét szar francia, 2.0hdi 140lovas ezerszer szebben, kulturáltabban jár mint a vw cr és még a részecskeszűrője sem olyan hisztis mint a vw
Ez már csak mese. Teljesen mindegy mit veszel városi araszolásra. Mind a kettő ugyanúgy beszarik. Az egyik lekormilja a dpf-et a másik meg elkopik.
Én komolyan nem is értem ezt a huuu csak benzines városba. A dízelnek egyetlen hátránya hogy később melegíti fel az utasteret. De a dízel még mindig menni fog, max a dpf lesz benne második mikor a benzinesben már motort kell cserélni mert elkopott.
Nem hinném. Nekem a prius egy tökéletes példa az autózás kiherélésére. Nem tud elektromosan sokat menni, nem lehet tölteni de legalább van benne egy olyan hajtás ami biztos tartós, viszont a hátamon feláll a szőr amikor adok neki egy gázt.
A külsejéről ne is beszéljünk mert mi den csak nem szép. Se nem kombi se nem sedan.
Ezzel mi a baj? Enyém így néz ki belülről 1,5 évesen(kezeit széttáró) Talán annyi a különbség, hogy újságok nincsenek benne mert nem olvasok(kezeit széttáró)https://www.origo.hu/auto/2022...
Azt nem mondtam hogy határ fos,megy-dudal-vilagít.Ahogy a tulajt mocorgatja a sérülések látványa majd megcsináltatja.
Először a régi tényleg fos dizel2-es vectrajat akarja eladásra összekaparni.
De ez is a házépítés miatt kiderül mikor,mert a szállításokat azzal akarja letudni nem az új skodálatossal.
Inkább csak átlagosan gyatra.
13-as 200 valahányezer km,valami 30e el ezelőtt dugattyúcsere volt,bal két ajtó,sárvédő htul sérült,lökös padkázva,nem annyira látszik,meg állítólag madárkárosult hűtőrács,ez lett cserélve.Ajtókat venni kell,sárvédőt kihúzni,vagy mittomény,meg festeni.
1,9-ért lett véve.
Kombi,hogy jó e a fene tudja.
Belül nem rossz.
Én komolyan nem is értem ezt a huuu csak benzines városba. A dízelnek egyetlen hátránya hogy később melegíti fel az utasteret. De a dízel még mindig menni fog, max a dpf lesz benne második mikor a benzinesben már motort kell cserélni mert elkopott.
A külsejéről ne is beszéljünk mert mi den csak nem szép. Se nem kombi se nem sedan.
Először a régi tényleg fos dizel2-es vectrajat akarja eladásra összekaparni.
De ez is a házépítés miatt kiderül mikor,mert a szállításokat azzal akarja letudni nem az új skodálatossal.
Mondom hogy jól járnál a Priusommal 3ért. Aztán amit a Toyotán spórolsz abból vehetnél te is egy Teslát 😜
13-as 200 valahányezer km,valami 30e el ezelőtt dugattyúcsere volt,bal két ajtó,sárvédő htul sérült,lökös padkázva,nem annyira látszik,meg állítólag madárkárosult hűtőrács,ez lett cserélve.Ajtókat venni kell,sárvédőt kihúzni,vagy mittomény,meg festeni.
1,9-ért lett véve.
Kombi,hogy jó e a fene tudja.
Belül nem rossz.
Meglepően jól megy. Nyilván nem vennék, de jól megy. Ha csak kapnék egy cégeset, simán használnám. Jobban megy sokkal mint az 1,6 szivo.
Nemmmmm.
1,2 TSI. 😆