1 ért 1 et cserélek (kezeit széttáró). nem adok új autóért 15 használtat.(ujjával nemet mutató) Sokan sok féle képen számolhatunk én így számolok nekem ez a leg egyszerűbb, konkrétan mennyi pénz fogy egy vételnél(kezeit széttáró)
pedig ez hibás logika
olyan mint amikor visszaviszel 15 rekesz kiürült sörösüveget és kapsz érte egy rekesszel és örülsz hogy ingyen van a sör 😁
szóval az eladott kocsi ugyanolyan pénz mintha az albérleteid hozták volna, teljesen mindegy honnét van az egyformán költség
nekem pl nyereséges volt a ktm motor mert 700ért vettem és 950ért adtam, szóval az inverter szinte ingyen volt....
persze ez sem igaz mert 5 éve a 700 reál értéke kb annyi lehet mint most a 950 szóval semmivel sem vagyok előrébb
blődi, erre majd térjünk vissza akkor amikor ez bekövetkezik, nem találgassunk úgy sem megy jól nekünk(kezeit széttáró) Addig is van 1 autó ingyen fenntartással és van egy házam ingyen villamos energiával. Ha jól jön ki a lépés és tényleg megadóztatnák majd valamikor remélhetőleg addigra nekem ez már tök ingyen lesz a megtérülés miatt.(meghajlós)
inikém a vétel és eladás sorba van fűzve mindig a következőbe beleszámolod az előzőt, így folyamatos a dolog. Az meg már szerencse kérdése, hogy a beszámolás az mekkora összeg. Az tuti rövid életem során olyan még nem volt, hogy annyiért sikerült beszámoltatnom/eladnom 1 autót mint amennyiért évekkel ezelőtt megvettem(kezeit széttáró) Én akkor is azt a logikát követem, hogy adott pillanatban mennyibe kerül nekem egy adott dolog(kezeit széttáró) A napelem felébe volt tehát 1,5 milla, a dákó
7,5-2,5- aurisz ára tehát kereken 2 millába fájt. A két befektetésért összesen 3,5 millát kellett fizetnem, ennyi pénz fogyott a tarisznyából(kezeit széttáró) A következő autónál majd a dákó vagy a pözsi lesz a csere alap tehát 1 olyan használati tárgyat számoltatok be amire már nincs szükségem hisz épen azt cserélem le.(kezeit széttáró)
1 szer próbáltuk és nem sikerült(kezeit széttáró) Mai napig nem tudunk oszlopról tölteni. Igazából eddig nem is volt rá szükség,majd valamikor meg lesz az is tanulva. (kezeit széttáró)
létezik már https://autopro.hu/gyartok/tel...
nagyobb akksis 330 km-ert tud. (meghajlós) Az ára viszont elég barátságtalan 20 milla fölé taksálják (szemeit körbeforgató) Inkább belehugyoznék a konnektorba, mint, hogy 1 lakás árát kifizessek egy közlekedő edényért 😂 Az én zsír új japó pözsómért konkréttan 4 millát fizettem (meghajlós) Kevesebbet mint bogyesz a fideszes szarjáért 😅
Vegulis fasza lesz mikor 3 napot all a kocsi a toltes miatt mert 2 napot megy.
Aropo a totyónak alcazott pözsit mikor csereled le vellanyfurgonra?
Tulajdonkeppen kell neked egyaltalan egy dizelfurgon?
a 9éves kocsi csak úgy jött az égből? jézus újra köztünk jár és teremtett neked egy kocsit?
itt van az első hiba
mennyi panel van fent hogy télen tudsz vele ennyit járni a háztartási szükségleten felül?
mert kb 10-12kwh kell 100km távhoz havi 1000km az 100-120kwh
20 cella hoz télen olyan 6kwh naponta szóval a 180as termelésedből nem sok marad a házra
már ha van 20 cella.......
vagy csak sikerült megfejni a lidl töltőt és oda jártok sóherkodni napi 10x fél órát?
neked a dákó is drága 1 misit emelkedett az ára tavaly óta. 1 év biztivel, ilyen olyan kábellel, csatlakozóval most 8,5. Ha kapnál is rá támogatást akkor is 6 misi. Ezt majd te eldöntöd neked mennyi pénz bár az utolsó információm szerint a mitcsura a 2,6 misi sem áll rendelkezésre(gondolkodós)
ez a logika sem jó ini(kezeit széttáró) Én az asszony auriszát annyiért adtam el amennyiért megvettem 2014-ben (óranézegetős) akkor volt az autó alig több mint 1 éves. Az a szerencse ért, hogy 8 évvel később ugyan annyit ért az autó(fetrengős) Amikor a pályázatot a dákóra megnyertem júni 14-én a hahun egy ilyen aurisz 1,5 millát ért.(kezeit széttáró) decemberben hirdetés és alku nélkül adtam el 3.om ért(meghajlós)
a saját szüleitektől elfogadjátok a pénzt???
Hát ehhez én nem nagyon tudok mit hozzáfűzni ez felkészületlenül ért én még ilyenről nem hallottam (kezeit széttáró)
matek nálad nem megy(kezeit széttáró) eladtam egy 9 éves kocsit 3 milláért, vettem 1 újat 7,5 mínusz állami támogatás 2,5 milláért. Ma van itt 4 hónapja futott 4 ezer km-ert. Ezt az elődautó 8 literes fogyasztásával 480 ft-os mérsékelt üzemanyag árnál havi 40 ezer ft-ért tenné meg. aztán van fent a tetőn egy napelem ami havonta 25 ezer ft kifizetésétől szabadít meg.Szóval a 2 befektetésem amiért összesen 3,5 milló ft-ot fizettem /a többit ti álltátok/ 65 ezer ft-tal csökkentette a havi kiadásomat havonta(kezeit széttáró) Szóval 3,5 milla hoz éves szinten 780 ezer ft-ot.(meghajlós) Alig várom már,hogy duplára emelkedjen az üzemanyag és az áram ára(imádkozós) Így a napelem és villanyautó befektetésem nem 4 év alatt hanem 2 éven belül megtérül, ingyen lesz 😅
nem kérek, adják
egyik nap a szomszéd öregasszonyt kellett vinni a kórházba, az is adta jól a lóvét 😀
beteg-öreg a tuti biznisz, rájött erre sokmindenki, se a dokik se a gyógyszeresek nem csórók 😉
Szoval gyorsan dobd fel a pözsit es nyulj a hasitasiba melyen. 😆
olyan mint amikor visszaviszel 15 rekesz kiürült sörösüveget és kapsz érte egy rekesszel és örülsz hogy ingyen van a sör 😁
szóval az eladott kocsi ugyanolyan pénz mintha az albérleteid hozták volna, teljesen mindegy honnét van az egyformán költség
nekem pl nyereséges volt a ktm motor mert 700ért vettem és 950ért adtam, szóval az inverter szinte ingyen volt....
persze ez sem igaz mert 5 éve a 700 reál értéke kb annyi lehet mint most a 950 szóval semmivel sem vagyok előrébb
7,5-2,5- aurisz ára tehát kereken 2 millába fájt. A két befektetésért összesen 3,5 millát kellett fizetnem, ennyi pénz fogyott a tarisznyából(kezeit széttáró) A következő autónál majd a dákó vagy a pözsi lesz a csere alap tehát 1 olyan használati tárgyat számoltatok be amire már nincs szükségem hisz épen azt cserélem le.(kezeit széttáró)
nagyobb akksis 330 km-ert tud. (meghajlós) Az ára viszont elég barátságtalan 20 milla fölé taksálják (szemeit körbeforgató) Inkább belehugyoznék a konnektorba, mint, hogy 1 lakás árát kifizessek egy közlekedő edényért 😂 Az én zsír új japó pözsómért konkréttan 4 millát fizettem (meghajlós) Kevesebbet mint bogyesz a fideszes szarjáért 😅
éjjel nem sok fogyasztó van simán megoldható a feltöltés
amúgy arra leszek kíváncsi a katalizároros cigók mikor állnak át akku lopásra 😁
Aropo a totyónak alcazott pözsit mikor csereled le vellanyfurgonra?
Tulajdonkeppen kell neked egyaltalan egy dizelfurgon?
utána lesz fasza az én sziget üzemem, már várom mikor basznak rá a támogatott napelemesek 😈
itt van az első hiba
mennyi panel van fent hogy télen tudsz vele ennyit járni a háztartási szükségleten felül?
mert kb 10-12kwh kell 100km távhoz havi 1000km az 100-120kwh
20 cella hoz télen olyan 6kwh naponta szóval a 180as termelésedből nem sok marad a házra
már ha van 20 cella.......
vagy csak sikerült megfejni a lidl töltőt és oda jártok sóherkodni napi 10x fél órát?
Csak jelzem az aszma ara nem 5,5 millo volt hanem 500e. 😂
Az meg drága. 😆
Hát ehhez én nem nagyon tudok mit hozzáfűzni ez felkészületlenül ért én még ilyenről nem hallottam (kezeit széttáró)
egyik nap a szomszéd öregasszonyt kellett vinni a kórházba, az is adta jól a lóvét 😀
beteg-öreg a tuti biznisz, rájött erre sokmindenki, se a dokik se a gyógyszeresek nem csórók 😉