veszek egy 60 millás kocsit majd ezt lecserélem egy 30 millás teslára akkor egyből induláskor hozott a villanyos kocsi 30 millát
kibaszott jó a villanyos kocsi mert dől a pénz
😁
mer az lpg ára majd a helyén marad mi? (fetrengős)
Én még mindig jobban jártam a féláras napelemmel meg a 3-ad áras vellanydákóval december óta termelt 200 ezret nem vitt 😂
Nem fogja követni, mert nem tudják kifizetni. Idővel igen, pláne a piaci szereplőknél, de a nyuggereké, az államigazgatásban lévőké nagyon lassan mozdul.
Érdekes, de soha nem politizáltunk, arról nyilván beszélünk, hogy él kint és miket tervez, de csak általánosságokat és mivel nincs német haverja így a hangulatot sem ismeri mélyebben legalábbis így gondolom.
Ilyesmiről nem beszélünk mivel csak a saját helyzetét ismeri, sajnos tavaly itthon nem kapott melót mikor hazaköltözött így visszament ahol azonnal visszafogadták így egyenlőre már nem akar hazajönni. 🤔
Gyurcsótány haverod mire is adott államitámogatást? Hiszen ő még a fizetésemelést is olyan jól adta hogy az ember adósávot ugrott és kevesebb lett a fizetése mint emelés nélkül.
A lonak a faszat nem lesz.
Majusra befejezik az ukrikat,mi fizetunk rubelben,az ursula meg fonnyadhat gaz nelkul.
Esetleg lesz huxir es neket felrobban a nyakadol levo ures ballon emiatt. 😆
Ha tartósan annyi lesz akkor minden követni fogja remélhetőleg a fizetések is és a vállalkozók árrése is így ebben az esetben mindegy mennyi lesz, a gond akkor lesz ha a fizetések nem követik mert akkor a vállalkozóknak sem lesz kereslet a termékére, de remélhetőleg nem így lesz. Öcsém azt mondta tegnap, hogy kb 10 centet csökkent feléjük az átlagár mondjuk így is a gázolaj 2€ a benya meg 1.90 átlagon mozog.
Hat,ha tartosan 7-800 lesz a benya.
Lattam egy mitsubishi spacestart,az nem lett volna rossz mert spiritmonitor szerint 4 literrel elvan,de mire osszeszedek 2,6 ot tuti megveszik.
Annyira azért nem takarékos, 2 napja vettük át és hát a computere szerint ha az jól számol akkor majd 1 l-el többet eszik mint a vejemék 5 éves swiftje és kb. annyit mint a mi volt 16 évesünk, azt hittem jobban fog fogyasztanai, de igazából nem nagyon érdekel mert napi 20km ingázás meg néha kiruccanás valamerre ami hasonló futás lesz mint a tiéd így akár ehetne 10-et is mindegy lenne. Egyébként igen jó kis autó, én azt is leírnám ha szarnak találnám, attól, hogy valami az enyém még nem lesz jó a szememben.
veszek egy 60 millás kocsit majd ezt lecserélem egy 30 millás teslára akkor egyből induláskor hozott a villanyos kocsi 30 millát
kibaszott jó a villanyos kocsi mert dől a pénz
😁