Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a matek még mindig nem megy a kocsinál 😂

veszek egy 60 millás kocsit majd ezt lecserélem egy 30 millás teslára akkor egyből induláskor hozott a villanyos kocsi 30 millát
kibaszott jó a villanyos kocsi mert dől a pénz
😁
mer az lpg ára majd a helyén marad mi? (fetrengős)
Én még mindig jobban jártam a féláras napelemmel meg a 3-ad áras vellanydákóval december óta termelt 200 ezret nem vitt 😂
de háta feleséged szüleit hordjátok vele (gondolkodós) Azt nem mondod, hogy pénzt kértek ezért tőlük????
Nem mindenki,csak bogyo.
Gyuloli a muszkakat........
Voltunk már ott, nem lett happyend…
Mehetnél oda,hangoztatva hogy szereted az ukrikat? 😂
Nem fogja követni, mert nem tudják kifizetni. Idővel igen, pláne a piaci szereplőknél, de a nyuggereké, az államigazgatásban lévőké nagyon lassan mozdul.
Ja, mint a Donyecki: csupa béke és szeretet. 😆
Jahhh… ez egy ilyen népköztársaság 😆
Hmmm.
Érdekes, de soha nem politizáltunk, arról nyilván beszélünk, hogy él kint és miket tervez, de csak általánosságokat és mivel nincs német haverja így a hangulatot sem ismeri mélyebben legalábbis így gondolom.
Pedig bogyo szerint minden fasza,itt meg diktatura van.
Pedig csak a hatalom a népé. 😆
Ilyesmiről nem beszélünk mivel csak a saját helyzetét ismeri, sajnos tavaly itthon nem kapott melót mikor hazaköltözött így visszament ahol azonnal visszafogadták így egyenlőre már nem akar hazajönni. 🤔
Hamittomen,allitolag minden tok fasza arra,meg szeretet,beke,testveriseg,befogadas van.
Azt nem tudom, igazából csak pár kint dolgozó magyar kollégájával beszél német haverja nincs, hogy is lenne?
Gyurcsótány haverod mire is adott államitámogatást? Hiszen ő még a fizetésemelést is olyan jól adta hogy az ember adósávot ugrott és kevesebb lett a fizetése mint emelés nélkül.
Ezek ilyen 1,1-1,3 ak voltak,nem morognak a nepek?
A lonak a faszat nem lesz.
Majusra befejezik az ukrikat,mi fizetunk rubelben,az ursula meg fonnyadhat gaz nelkul.
Esetleg lesz huxir es neket felrobban a nyakadol levo ures ballon emiatt. 😆
Ha tartósan annyi lesz akkor minden követni fogja remélhetőleg a fizetések is és a vállalkozók árrése is így ebben az esetben mindegy mennyi lesz, a gond akkor lesz ha a fizetések nem követik mert akkor a vállalkozóknak sem lesz kereslet a termékére, de remélhetőleg nem így lesz. Öcsém azt mondta tegnap, hogy kb 10 centet csökkent feléjük az átlagár mondjuk így is a gázolaj 2€ a benya meg 1.90 átlagon mozog.
Nem lesz gáz.
800as benzinnel lesz a gáz 600, ebben biztos vagyok
Hat,ha tartosan 7-800 lesz a benya.
Lattam egy mitsubishi spacestart,az nem lett volna rossz mert spiritmonitor szerint 4 literrel elvan,de mire osszeszedek 2,6 ot tuti megveszik.
Annyira azért nem takarékos, 2 napja vettük át és hát a computere szerint ha az jól számol akkor majd 1 l-el többet eszik mint a vejemék 5 éves swiftje és kb. annyit mint a mi volt 16 évesünk, azt hittem jobban fog fogyasztanai, de igazából nem nagyon érdekel mert napi 20km ingázás meg néha kiruccanás valamerre ami hasonló futás lesz mint a tiéd így akár ehetne 10-et is mindegy lenne. Egyébként igen jó kis autó, én azt is leírnám ha szarnak találnám, attól, hogy valami az enyém még nem lesz jó a szememben.
Legyen így.
Nyugi,ledumaltam putyinnal egy titkos vezeteket. 😁