Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mivel nem írtad, milyen termék, arra tippelek, hogy fegyver - mert arra nálunk eléggé más vonatkozik, mint a lengyeleknél. Ezért nem küldik ide.
Persze ez csak eszembe jutott... lehet, semmi köze a tárgyhoz 😁 nyugodtan javíts ki
azért gondoltam az olcsóbb kategóriára mert pl a ctek alapból szulfátlanít meg fene tudja mit csinál még
de az biztos hogy a sima savas akkuknak jót tesz amit csinál
havernak az összes kis szünetmentes akkut kinyírta a gagyi ctek klón nekem meg még mind megy 5-6 évesen is
Igen, ezt sima, kellően jó ólomakkuhoz való töltővel töltheted.
Túlfeszültséget persze ez sem bírja de a Lidl-Aldi minőségű okostöltők már jók.
Akkor mindenképp célszerű olyan töltő, ami nem esik túlzásokba. 3.6V / cellánál van tele (14.4V)
Van benne BMS, de ha a töltő szulfátosodás elleni trükköket is alkalmaz (15.8-16V-os impulzusok vagy szakaszos töltés) lehet az nem fog neki tetszeni.
A ruszki nem megbízható 15 volt fölé is elmegy amikor már csak kevés amperral tölt
Az csak a nagyon kisütött akkukhoz jó, odabasz 20 ampert aztán a félig halott is feléled, vagy elolvad 😂
Igen, töltheted olyannal. A ruszkival is akár, ha max. 14.4V-tal tölt.
Mivan te korrupt genya,lelegzel? 😂
Bútorboltos Zolit kérdezd: ő buzi is, meg az akksikkal is szeret bíbelődni! 😆
https://www.energom.hu/litium-... talán itt megtalálod amit keresel ! 😉
vannak itt "akku buzik"
ezt milyen töltővel lehet tölteni? átlagos kocsi akku töltőt is elvisel? persze nem a ruszki trafóst hanem valami kicsit jobb elektronikus cuccot, lidl-aldi minőségig
https://batteryempire.hu/lifep...
Üdv!
Honda 750vfr hez keresek
Első irányjelző burát!
Köszi!
Már írtam. Erre átirányítottak egy magyar céghez, ahol ugyanaz a termék 100000-rel többe kerül.
ha írsz neki akkor sem lehet vele megbeszélni? esetleg plusz pénzért másik futár céggel küldeni
Tisztelt fórumtársak! Egy kis segítség kellene. Lengyelből kellene rendelnem egy eszközt, de a cég nem szállít Magyarországra. Nincs valakinek egy megbízható ismerőse Szlovákiában a határhoz közel? Heves megyéhez közel ha lehet.Az érték kb 130000 ft. Persze egyéb megoldás is érdekel. Köszönöm.
Hat,téged talán. 😂
Én nem hányod el magad amikor néha a tükörbe nézel? 😆
NEKEM TÖKÉLETES az ízlésem. 😆
na pont te ne dumálj... 😆
Ez azé az izlésbeli ficamod miatt van. 😂
ha haladni is kell azért van 3,5 v6 a tarsolyban 😆
mondjuk az asztmánál így is jobban néz ki és még nagyobb is a belső tér 😆 nem ez lesz életem autója, de hogy qrva praktikus ott, ahova tervezték, az biztos....
De iszonyat hoki bohócautó külső van. 😂
nagyon fürge, az biztos... nem kérdez vissza 😆
Mert az kit érdekel hogy hogy gyorsul? Mit számít?
Igazság az, hogy ki a bánatos faszt érdekel ? Kurva nagyot gyorsul.