Na jó szevasz, mész a picsába. Unom a fejed.Kibaszott tudálékos nagyon okos vagy de szerintem egy betokosodott öregedő hülye. Kb mint joszefpetro. Őt is meguntam egy idő után.
Bazdmeg nem hiszem hogy ilyen kibaszott okos vagy állandóan. Hatévesen már egyedül elküldtek boltba faluhelyen. Sőt, kocsmába cigiért is apámnak, románcért mert az szivta.
A zacskó nyomására....de nagyjából annyiért is vetem amikor elküldtek kenyérért. A tiz forintba belefért, abból 7,20 a kenyér. Ráadásul a szomszédban nyomták a zacskóját :)
Na fel kellett vésnem a konyhában a betont /persze burkolás után/ (fejét fogó)
Aztán a beton alján találtam egy ilyen kakaós zacsit. 1,30 ft volt az ára. Azt kellene megfejteni mikori lehet ez a zacsi mert szerintem akkor épülhetett a lakás (gondolkodós)
TIPP?
Úgy a legjobb, vasbográcsban... a zománcos meg a rozsdamentes az homároknak való 😅
Én mindig teszek bele vörösbort, a darab üveg meg elfogy főzés végére, azt a 6 decit nem lehet eltenni... 😂
Engem meg nem kell vigasztalni, víg vagyok, főleg mióta nem özvegy. A nejem is él és virul... sőt! 😊
Kemény az élet na... de toljuk a szart magunk előtt... 😇
Aztán a beton alján találtam egy ilyen kakaós zacsit. 1,30 ft volt az ára. Azt kellene megfejteni mikori lehet ez a zacsi mert szerintem akkor épülhetett a lakás (gondolkodós)
TIPP?
Én mindig teszek bele vörösbort, a darab üveg meg elfogy főzés végére, azt a 6 decit nem lehet eltenni... 😂
Kemény az élet na... de toljuk a szart magunk előtt... 😇