Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Háá van ottan 180 as is !
Abban... de vége és nem lesz újabb... okos leszel mert tudod mi lesz... 😇
Kellett a pelus , nagyon nagy szarban voltam !
Mi láttunk... pelusban, anélkül, tolókocsiban, rehabon motors ágyban, lekmetyütyün stb stb stb... kapsz egy taslit tudod... okos gyerek... 😅
Ez a meret van a japok altal megadva. 🤔
Egyenlőre nem hiszem hogy úgy kopna a térdvédő mint az előtt !
Most már sokéves példa, hogy tavasszal kerül fel újgumi.
Itthon motorkázok kicsit, húsvét a horvátoknál kb 1500km-es karika, júni-júli meg egy Alpok, inkább Olasz-Szlovén az meg 3000km kb. Mindig fel kell tegyek egy új hátsót legalább az alpokra mert nem bízom benne hogy hazaérek vele és én egy percet sem akarok elbaszni a motorozásomból arra hogy gumist keresgéljek.
Ezzel a road5-tel ha elérem hogy csak nyár közepe-vége fele kell cseréljek akkor jó.
Az előző roadok a sok mint amiatt olyanok voltak mint a takony. Ez a road5 állítólag jobb, de pont ott van a sok kráter ahol a legjobban használom a gumit, féktáv-kigyorsítás. Pillanatok alatt le fogja darálni.
Írtak pár oldal zárójelentést , de azt sehol nem láttam hány kiló vasat pakoltak belém ?!
Mért van? 😆
Jó... már nem vagy szipka lábú de ez a 270kilós szekrénysor baszott nehéz és ennek ellenére baszottul tud menni.
Ha a ballábam nehezebb lett , melyik kanyar fog jobban menni ?
A önsúlyt átkellene íratnom a forgalmiba .
Az is igaz, jól látod! :D
Nejem is a drága...!
Majd igyekszem óvni a segged... 😉
Mondták páran , főleg hogy újra motorra ülök ! 😉
Az alatt meg lapos a föld. 😅
Tényleg bolond vagy de mi így szeretünk Zoli! 👍️ 😵 ✌️
60-as magassággal 190-ig vagy jó. 55-össel meg kell állnod 170-nél. Nincs elég falmagasság a görbülethez.
Értem , hogy nem tartozom a normálisak közé !? Sajna , de vállalom ! 😅
Nálunk kettő kúton láttam, mol meg shell volt ahol nem lehetett tankolni gázolajat. Benya az volt.
Jobb a gyari meret,nem szeretem a szeles profilt keskeny felnire.
Nemhinnem,egszeruen csak kifogyott a dizel.
Nalad nem szokott,vagy te igy hivod hogy ha kifogy?
De ennek ez a gyári mérete, és attól nem térünk el! Mármint a normális felhasználók, érted, hogy hogyan mondom bakker...
180 volt a gyári
5,5 re még a 190-est is felraktam !
Mert te olyan hülye vagy hogy minden szart benyalsz.Ismét.