Sokféleképpen készíthető...... Holnap itt lesznek unokák, nejem melózik így megkért csináljak hidegből/meleget 🙂 holnap meg elég neki a nokedlivel baszakodni...
Mindent bele mikor üveges a hagyma, azt szépen levet ereszt együtt és fő... nem nagyon kell már sóznom sem utólag, elsőre megy, meg liszt sem kell a végén, hogy sok és híg lenne a szafttya. 😉
Eddig még jó 😁 A paprikát előre vagy a végén rakod bele? Két tábor van... plusz én, mert a hagymát kis paprikával szoktam üvegesre pirítani, aztán a 2/3-ad időben a többi paprika.
Z
I
!
😅
Ez nem jelenti, hogy nem jó, csak én magasabb edényben szoktam főzni.
Amúgy az igazi pöri olyan hogy minimális zsíron meg kellene pörkölni, de senki sem csinálja
Nem tiltotta ki a von leyen egész európából minden ruszkit? 🤔