Baratnom heti szinten hoz ki motorokat meg autokat tesztelni, cikkeket es kepeket keszit ezekrol. Hobbibol csinalja, de meg o se nevezi igy magat, pedig evek ota csinalja...
Nem a velemennyel van baj, az is mindenkinek lehet. De amikor felrakta azt a tire shinet a gumi futofeluletere, meg is hirdette, hogy milyen f*sza, es most mar gyümiillatu gumija... aztan meg kerestek, hogy a picsaba kell leszedni, mert meg a hasznalati utasitason is rajta van, hogy az autogumik oldalfalara van kitalalva, hogy csinibb legyen a fotokon, es kerulni kell tobbek kozott futofelulettel valo erintkezeset .....
Azon lepodtem meg, hogy tobben felszolaltunk ellene, hogy nem kene hulyesegeket hirdetni (a pinkeseggel semmi gondom, mindenkinek megvan a maga stilusa), es mindenkit betamadott, csak engem nem keresett meg a csajok kozul... Valamit rosszul csinalok?
Pedig megadtam meg a cimem is, hogy meghivom akar egy kavera is, meg elferne meg par segedmunkas, mert betonozunk
Inkább hagyjuk.
Pedig megadtam meg a cimem is, hogy meghivom akar egy kavera is, meg elferne meg par segedmunkas, mert betonozunk