Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tartja a mondás a jó f@szért a világ végére is elmegy a nő!
milyen néven szerepel a facén?
Tényleg holnap valaki csatlakozna egy karikára ha felkeltem de.alvásból...
Azt is felajanlottam mar neki. Van egy jo haverom, f*sza csavo, tudja mi a stajsz
Baratnom heti szinten hoz ki motorokat meg autokat tesztelni, cikkeket es kepeket keszit ezekrol. Hobbibol csinalja, de meg o se nevezi igy magat, pedig evek ota csinalja...
Lehet krónikus szexhiány a tünet láttam már nem egy b@szatlan vénleányt.
Kamikáze!
Ja, es kitette elvileg munkahely cim ala, hogy (motor)tesztelo....
Nem a velemennyel van baj, az is mindenkinek lehet. De amikor felrakta azt a tire shinet a gumi futofeluletere, meg is hirdette, hogy milyen f*sza, es most mar gyümiillatu gumija... aztan meg kerestek, hogy a picsaba kell leszedni, mert meg a hasznalati utasitason is rajta van, hogy az autogumik oldalfalara van kitalalva, hogy csinibb legyen a fotokon, es kerulni kell tobbek kozott futofelulettel valo erintkezeset .....
Tök mind1 én hiszek nekik csak nem fogadom meg. Mert rája...
Kitalálhatom kire gondolsz?
Inkább hagyjuk.
Használd bátran a "válasz" jelet. Bal szélső nyil.
Sokan próbálják a saját véleményüket másokra erőltetni akár itt is folyamatosan, úgy mondanám ennek van sok értelme.
Ezt viszonylag könnyű volt kiírtani, elég szar szerkezet volt a gazdy....
Sot, felajanlottam egy quadturat is utaskent, bar meg en is bontogatom a szarnyaimat fater gepen ... De rajottem, hogy b*szott jo dolog
Hát, nem pont erre gondoltam.
Valószínű beletört volna a pink körmöcskéje.
Nem is hiányoznak nagyon, de látod olyan ez is mint a gaz lehetetlen kiirtani.
Azon lepodtem meg, hogy tobben felszolaltunk ellene, hogy nem kene hulyesegeket hirdetni (a pinkeseggel semmi gondom, mindenkinek megvan a maga stilusa), es mindenkit betamadott, csak engem nem keresett meg a csajok kozul... Valamit rosszul csinalok?
Pedig megadtam meg a cimem is, hogy meghivom akar egy kavera is, meg elferne meg par segedmunkas, mert betonozunk
Szia Zsóttika! Aztán az az igazi elme roggyant trollok már itt sincsenek.
Csak ezért a kis semmiségért
Szerintetek miért nem enged hozzászólást a galériákhoz?
Lehet nem vesztettel semmit... Engem akkor tiltott le, mikor egy csoportban egy 'cikkere' rohogo fejet raktam