Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyelore nalunk is csak a Papa hordja quadon, az occsevel egyutt, pedig mar kerte, hogy johessen majd velem is, de az anyja nem engedi
Na majd ha elmondom, hogy az anyja mikepp tepte a versenycrosst meg a 400-as quadot....
Ezek a srácok valami elképesztő rosszak a Dani is olyan mintha gázolajat fosott volna. Igaz mikor rám hagyták őket én nem tiltakoztam semmi ellen a medence és a garázsok között...
baszki ez a gyerek a gyurcsánytól van, ugyanaz a fejtartás
A bátya gépe, van villanyos is meg a faterjuknak valami csája 200ccm csájna. Máté még csak a vellanyossal gurul ettől fél bezzeg az öccse... Imádom a két krampuszkát!

Nagyon vagany kiscsavo Papan mulik jo gyerek lesz
Nézd meg a Halálhajót.
Mai kép nézzétek Dani unokám arcát: papa most már tuti befog indulni érzem... kettő éves lesz nemsokára I M Á D O M !
Juj, tudom hogy ezt nagyon picinek lattam es rohadt sokaig remalmaim voltak.....
Ne menj Győr felé.
Nem felek, hogy kiesik. Inkabb attol felek, hogy pl egy idiota BMW-s kiapplikaja ido elott.....
Az elobbiekben behivatkozott blogbejegyzes kiverte nala a biztositekot. Pedig a poen az, hogy foleg altalanossagban irtam, es a legnagyobb poen, hogy O szemely szerint semmifelekeppen nincs megemlitve, es epp ezert szomoru, hogy magara ismert a szovegben. Akkor azt jelenti, hogy van valosagalapja.
asszony 8 hónapos terhesen még a kukoricaszárat szórta a szőlőben
nem olyan könnyen esik ám ki az a gyerek
Tuti a ház specialitása.

http://youtu.be/ooYSYlpTdJo
Ez meg mi a fosgünter
Magamban bizok, masokban nem. Jottek mar belem, akkor megfogtam a motorom. Terhesen nem szivesen tartogatnam a sulyat, ha nem muszaj
Neha teszek egy kort a kozeli utcakban, de az epp arra jo, hogy megjobban hianyozzon az a kis dög...
Amugy lassan 6 honapos vagyok, szoval nem kockaztatok
az ló@ nem drog
az alkohol 20x pusztítóbb
csak szar a reklámja a fűnek
jó pár éve olvastam egy tesztet hogy patkányokon nézték hogy mennyitől "állnak be" ha ennek 20x megitatták alkoholból megdöglött
ugyanez a thc-val 400x mennyiség volt
Menem?
Már olyan hordomeretu vagy hogy nem fersz el a motoron?
Még én sem. De ha a fű legális lenne, akkor azért kipróbálnám....
Na ez kimaradt az eletembol, semmilyen drogot nem probaltam es nem is fogok, de azert kosz a tippet
Jobb esetben motoroznek, de azt most nem lehet, igy masokat farasztok... Sorry.
Az f &f ugyanez csak nem szokik rá az Alien.
inkább tekerj egy spanglit, az mindig segít nem gondolkodni
De az is teny, hogy tulgondolok dolgokat. Amikor mar reg hagyni kene a picsaba, akkor is probalok segiteni. Ezert tudtak mar sokan kihasznalni...
Teny, hogy egyiket se lattam meg... Nem szeretem a versenyzos filmeket, ahol megy a magamutogatas, kinek van nagyobb f@sza...
Túl sokat gondlokodsz.
Javaslat:
Fast and furiorus minden epizódjának megnézése többször zsibbasztasi cellal.