Egyelore nalunk is csak a Papa hordja quadon, az occsevel egyutt, pedig mar kerte, hogy johessen majd velem is, de az anyja nem engedi
Na majd ha elmondom, hogy az anyja mikepp tepte a versenycrosst meg a 400-as quadot....
Ezek a srácok valami elképesztő rosszak a Dani is olyan mintha gázolajat fosott volna. Igaz mikor rám hagyták őket én nem tiltakoztam semmi ellen a medence és a garázsok között...
A bátya gépe, van villanyos is meg a faterjuknak valami csája 200ccm csájna. Máté még csak a vellanyossal gurul ettől fél bezzeg az öccse... Imádom a két krampuszkát!
Az elobbiekben behivatkozott blogbejegyzes kiverte nala a biztositekot. Pedig a poen az, hogy foleg altalanossagban irtam, es a legnagyobb poen, hogy O szemely szerint semmifelekeppen nincs megemlitve, es epp ezert szomoru, hogy magara ismert a szovegben. Akkor azt jelenti, hogy van valosagalapja.
Magamban bizok, masokban nem. Jottek mar belem, akkor megfogtam a motorom. Terhesen nem szivesen tartogatnam a sulyat, ha nem muszaj
Neha teszek egy kort a kozeli utcakban, de az epp arra jo, hogy megjobban hianyozzon az a kis dög...
Amugy lassan 6 honapos vagyok, szoval nem kockaztatok
az ló@ nem drog
az alkohol 20x pusztítóbb
csak szar a reklámja a fűnek
jó pár éve olvastam egy tesztet hogy patkányokon nézték hogy mennyitől "állnak be" ha ennek 20x megitatták alkoholból megdöglött
ugyanez a thc-val 400x mennyiség volt
Na ez kimaradt az eletembol, semmilyen drogot nem probaltam es nem is fogok, de azert kosz a tippet
Jobb esetben motoroznek, de azt most nem lehet, igy masokat farasztok... Sorry.
Na majd ha elmondom, hogy az anyja mikepp tepte a versenycrosst meg a 400-as quadot....