Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azért csak fog nőni még mert általában a hideg vízben ekkora
De ha megengeditek... A Ferjem annyit mondott mikor kijottunk 16 hetesen a 4Drol es megtudtuk, hogy fiunk lesz, a keze segitsegevel imitalta is:
- Ezaz! Ekkora fasza van!
Teny, hogy a szonografus se kellett ahhoz, hogy rajojjunk hol a bizonyitek f*sza Fiam van
Szóra sem érdemes! Minden jót Nektek !
mert színtévesztő vagyok és az nekem szinte kék
A lila mitol nem buzisabb, mint a pink? De most tenyleg?!
Ma motoroztam egy rendeset, rendőrök sem riogatták a népet kamerás autókkal és az idő is roppant jó volt ! Remélem még lesz ilyen augusztus folyamán !
Koszonjuk szepen
Nem csodálom hogy baszatlan :D
kicsit bealszok és nem győzom olvasni mennyit locsogtok arról a lila libáról
ja és nekem marad lila mert azt leírni hogy pink az nagyon buzis, én meg kemény vagyok, ilyet nem engedhetek meg magamnak
Sok sikert és 100 év hosszút a csöppnek ! Nekem van egy csomó kis unokám ( az egyik már 174 centi magas) és roppant aranyosak, és majd meglátod Te is ! Az ember ,egy macskát is tud kedvelni, nem, hogy egy kis csöpp értelmes aranyos téged szerető csöppnyi kis tortapusztítót !
Igen olvastam, drakula Nektek!
Fiam lesz, mar igy is elveszi az eszemet a kis szarmadzag
Jól van elnézem mert most gazdatest vagy.
Uh, kellett egy perc, hogy leessen...
Az én hajam már kan saneris egyszer nejem eltévesztette a művész úr nevét azóta így hívjuk.
Ezek utan bejelentkezek egy szokitesre a fodraszhoz, hogy az 'imidzsem' meglegyen... Es foghassam a hulyeseget a szoke hajamra
Gyári, nem festett
Jo'vanna ma'!
pl. most se!
Ha rá kattolsz a négyzet nyílra akkor kiemeli sötétebbre kinek válaszoltál...
Jaj b*ssza meg de kib*szott szoke vagyok.... Leesett mi az a dupla nyil a sima mellett..... Edesistenem bocsanat... Elnyomok par miatyankot megbanasmodban....
Azert nem hasznaltam rendszeresen, mert egyszer probaltam es nekem nem mutat semmi kulonbseget....
megtaláltad a válasz nyilat!
Először hirtelen azt gondoltam a másikra válaszoltál!
En mennek !
Ecsegi Szandra elvileg.