Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erre nem gondoltam, lehet azért nem rohan mindenki a kútra mert nincs információ áradat. Hm....
Arról nem tehetnek az emberek, hogy nálatok nincsen net 😁
Te is csak a kincstáriról fórumozol (fetrengős)
Én Balaton felvidekre megyek, remelem ott nem lesz ilyen….
na mégis kett gázolaj csak sokat kellett várni
már megérte eljönni
a kép címe: csak egyszerűen
Dízel nem nagyon van 95ös simán Győrben ugye. Rityeszt is meg itattam egy volt má nyugger kolléga tankolt mol kúton. Átlag 2-3 szekér volt fejenként.
Úgy látszik a birka állomány nagyrésze az ország másik felén van. Itt ez a helyzet. Minden a megszokott.
Ott visszaveszem óra szerint 150-re… meg sosem kaptam buntit
Ha nem adsz xy mennyiségű pénzt egy 2 billenccsel beborítok a házadba. Egyel az ablakon egyel meg az új terasz alá.(gondolkodós) Szóval fizetni fox 😁
Mennyit fizetsz? 😂
147 nél pittyen az a szar csak okosan(puszit küldő)
2 vagonnyi 3-osztályúvá silányodott lisztem van eladó ha gondolod 😁
Most ültem az i3-ba… tele van 😂
én rajtad nem tudok kiigazodni. (gondolkodós) A múltkor mintha még asztalos lettél volna most meg pék? Bár rokonszakma(gondolkodós)
hát az én is vadásztam annó a boltokba, aztán szerencsére a szomszéd kislány a penibe dolgozik és rakott nekem félre amikor érkezett szállítmány(meghajlós)
Adblue is volt gazdagon 😂
én a pánikvásárlásokat kihagytam(kezeit széttáró) Az adblús mizériát is. kb. 10 ezer kmre elég ha feltöltöm a tartályt. Mondjuk mire vég lett az adbúls hisztinek már írta az autó, hogy 1800 km-er van hátra. Az nekem kb. szűk másfél hónap. De gyűjtöttem a pisit egy 5 literes befőttes üvegbe ha nem oldódott volna meg a probléma az volt tartalék ötlet 😅
Az jó, de mi most megyünk wellneselni… a pöcsömnek sincs kedve egy órát állni a kúton 😂 a v6 meg eszik pályán, mert 180 alatt nem megyek 😂
Ugyanaz, mint a lisztnek… 😂
Mert lehet a shop még működni fog(kezeit széttáró)
Mindenki azt a benzinkutat keresi ahol még tud tankolni ezért a nagy forgalom 😂
rendeltem tegnap 2 tűzhelyet remélem azt még kiszállítják 😁
prémium dízelt szoktam tankolni az nem volt ma reggel. Beállok a kútra a 4 töltőoszlop előtt 2-2 autó, így hamar sorra kerültem. Amikor kiszállok a kocsiból tankolni már vagy 10-en álltak mögöttem 😂
Bár az üzemanyaggal előrébb vannak az emberek mint amikor tőkehúst halmoztak be száz kiló szám(fetrengős) Kíváncsi lennék mi lett a sorsa 2 évvel ezelőtt felvásárolt bődületes mennyiségű húsnak, állítólag a fagyasztóban fél év múlva már nem az igazi(kezeit széttáró)
Ha alaposan belegondolunk a kovid igazi áldozatai a vágóállatok voltak akik tök feleslegesen adták az életüket (gondolkodós)
Úgy is szabadságra mégy csináld azt, hogy csak az autódba legyen a gázolaj a kamionba most úgy sem kell (kuncogós)
akkor kiveheted az éves szabadságod (kezeit széttáró)
De megnyugszik a büdösbarma, hogy tele tankkal tette vissza a garázsba a szarhatárját, amivel hónapokig nem megy sehá mert jó lesz ha itt a szarmageddon. 😂
Jó ez a kannázás 😂 el tud menni plusz 200km-t 😂 minek? Hova? Ha megállna a kamion forgalom enni se lenne mit, a legkisebb problémája lenne, hogy többet tud menni egy kicsit 😂