Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi lenne? Nem értem a kérdést. Várja a tavaszt új gumikkal, olajcsere stb azt indul. 15fok alatt az nem hagyja el a fűtött garázst. Ezért vettem a fotelmotort, hogy azért van ilyenkor is mivel lődörögni... Legjobb pótlék, azt nem kell a világ dolgait megoldanom mert gurulok... A többi rátok marad! 🤗
Teljesen rákattantál a görhokedlire? 😍
Gülüszeművel mi lesz?
Mert motorozni jó... 😇
Szekrenysor vonatkozasban gondoltam, nem szek-asztal. Azert en sem rajongok.
azért ez is érdekes:
rákerestem, anyósnak is ilyen székek vannak kb 10 éve vettük a lomisoktól használtan pár forinttért(előtte a csővázas székek voltak amik szanaszét törtek már)
egy asztalos ember megjavította és lefestette nem nagy pénzért azóta is azt használják, még nem is nyekereg a nagy seggem alatt
Nálunk még majd csak március közepén fog megnyitni a Jysk új áruháza, de Kalocsa legnagyobb (amúgy legrosszabb...) maszek bútorboltja már most lehúzta a rolót. (Mondjuk eddig is csak pénzmosoda lehetett, mert évek óta nem adtak el szerintem semmit sem - annyi szállítássérült, átázott, sok éves bútort egy halomban másutt nemigen lehetett látni mint ott. Én nem olcsón...)
A szekek siman szetszaradnak es evente kiesik a hattamla.
Seráfütty, majd megbékél. 😆
Nem ugyanolyanok.
Az asszony akar Ikeja bútort, de ha egy plázacicát hoznék ide használatra, biztos enné az ideg 😁
Na most képzeld el a Zoli boltját: ott még a kaja is sz@r.... 😁
ikeában csak a hülyék vásárolnak bútort, a kaja egész jó de a bútorok siralmasok
olyan mint a plázacica, egész jól néz ki de ha tartósan elkezded használni az ideg megesz tőle
Ebben van valami.
Reszben ezert ragaszkodom az oreg roman Bonanza szetthez a nappalinkban. Pont leszarom, kinek nem tetszik, stabil cucc.
Pont ilyen volt nagyanyámnak... színre is. Lehet, ha lenne egy kis nyaralóm, nosztalgiából szereznék ilyet. Még ilyen pad is volt, az asztal fiókján szélesebben volt a gomb, de ugyanígy benne a nyújtódeszka...
Egyébként könnyen lehet, hogy egy szép állapotban lévő ilyen szett többet ér, mint egy új fos 15 mm-es Ikeja 😁
De szép emlékek jutottak ezekről eszembe.
Jaa,
Baromi ronda, Pipi nagyon igénytelen 😂
Ezek legalább tartós bútorok voltak.Egy kisebb nyaralóban átfestve most is jól használhatók.
Agysejt szám ugyanaz,a fizimiskamás. 😂
Te keversz engem a Pipivel, pedig nem is hasonlítunk egymásra: neki van tokája, hasitasija és - tegnap estig még volt - óriás Milkája is. 😆
Az az egy?
Nem nehéz neki. 😂
Nem vagyok a topon, mert keményen dolgozom. Kiszáradtak az agysejtjeim.... 😆
"padként is funkcionáló fradi-színű paddal"
ez gyöngyszem fogalmazás. 😂
Ládaként funkcionáló paddal, na!
Néhai anyósomnak volt pont ilyenje: szekrény, asztal, padként is funkcionáló fradi-színű paddal. 😆
Egy nyaralóba, főleg ha az egy picit is hagyományörző, teljesen korrekt.
De most a Pipit kell fikázni, álljatok mellém ! 😂