Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem fogok(ujjával nemet mutató)
Itt érlelem a spájzban(meghajlós)
Az óriás Milkámról azért ne feledkezz meg! 😍
én nem ástam volna el(kezeit széttáró) szeretem nagyon (szívet küldő)
Ő az egyetlen aki hithű az elveihez úgy, hogy mindenki mással szembemegy(kezeit széttáró)
Az Ő elvei 180 fokkal vannak ellentétben az itt előforduló tagok 90%-nak elveivel. (kezeit széttáró)
Mi lenne nélküle? Egy dög unalom fórum ez az egész 😂
Aztán nem utolsó sorban ha véletlenül zajosék nyernének még mindig oda tudok ciromkodni hozzá ezt a lehetőséget nem zárom el 😂
Akad bőven.
Azok se különbek pl, akik már milliószor elásták volna Bogyót.
Majd jönnek a vicces beszólások, hogy őt így lehetne, meg úgy lehetne......
Az anyázás se durvább.
Egykutya.
hát a hülye valóban durva, de "nem túl bonyolult elme" akad néhány.. 😁
Tudom, de vannak akik túlzásba esnek.
én nem muterozok (kezeit széttáró)
Nem vagy te hülye gyerek pipi de szerintem egyikünk se, de mikor már mutterozásig meg egyéb... fajulnak a dolgok, az már elgondolkodtató...
ki az a mi(gondolkodós) te? Te fasza kajás képeket rax fel ide én meg meg csak megmondom a frankón a tutit mindenről IS de hülyeségről szó sincs 😂
Mi is... 😆
én nem ismerek egy olyat sem(kezeit széttáró) kik azok?
Azt sokan megteszik itt...
Látod hogy így is túl sok ideje marad hülyeségeket írogatni ide 😆
A Zoltánoknak boldog Nőnapot! 😍
Boldog nőnapot, na meg minden Zolinak névnapot!
Irigylem a türelmedet , gondolom kellett hozzá! 😓
Óracsere......amugy senki nem foglalkozik vele...
ha már így szétszedted pörgesd vissza az órát 6500-ra azt tedd fel a hahura újszerűként másfél milláért 😆
Há van itten baj rendesen,a sidestand es a neutral lampaja nem egett,ha mer is ne,egyikbol csak az izzo hibadzott masikbol a foglalat is,a nagyobb gebasz hogy a napi szamlalo nullazo karja is torott.
Szerencsere minden szetszedheto konnyen es a döglött orabol potolni tudom.
De ez egy 40ezres bontott ora.
Fasza ez a youngtimerezes. 😆
biztos ott nagyon drágák a puntók mert hát csak egy olasz autó (kezeit széttáró)
lefújod a számlapot fehérre, a gyerek csokikban szoktak lenni ilyen állatos matricák. Az első harmadba felragasztasz egy teknősbékát, a második harmadba egy kengurut az utolsó harmadba meg egy gepárdosat. (kezeit széttáró) Szerintem elfogadják(meghajlós)
Szomszédnak is van egy de nem jár vele. nyolc év Anglia után egy jobbkormányos Puntot tudott hazahozni 😁
Na, ha kompletten cseréled az órát, akkor nem tudom, mi a teendő.
Amikor én fehérről feketére konvertáltam az óracsoportot, a beszerelt műszert kinyitottam és odatekertem, ahol a régi állt.
Ja es a regiben van 38e ebben meg 6600,kell valamit intezni vagy csak benyogom az oracseret?